Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви много!  Simple Smile
Дано е късметлийска за всички, които пишат и за всички, които само четат!
Честно да си призная - голяма паника съм, до скоро четях само темите за преждевременно родените бебета Embarassed но като стъпих в седмиците с 3-ка, някак започнах да дишам по-спокойно.
 Hug

# 661
  • на земята
*Ina* ,браво за хубавите новини,но защо ти е изписал гинипрал,при шийка 3.8 см.странна работа,и за една контракция по време на прегледа  newsm78 ,маш ли контракций много по принцип?

# 662
Криси, недей да мислиш щуротии, лежи си и си слушай доктора, Господ си знае работата! Този негативизъм ще ти докара беля на главата! И мен са ме обхванали едни депресии, че вече нямам търпение и нерви, но малко си изкарах яда на мъжа ми и взе, че ми мина  newsm62 newsm62 newsm62  А той ми вика, че като родя, да се готвя за бой, че не се търпя вече!

Ина, браво, това са страхотни новини. Но шпа изглажда шийката на матката и не е хубаво да го пиеш, моят доктор също ми го забрани.

Лали, сключих договор с Крио. На мен Минев горещо ми ги препоръча и ми обясни, че банката в Белгия била на светлинни години от тази във Великобритания. Аз след разговора с него даже не съм говорила с други представители на тъканни банки.

# 663
*Ina* ,браво за хубавите новини,но защо ти е изписал гинипрал,при шийка 3.8 см.странна работа,и за една контракция по време на прегледа  newsm78 ,маш ли контракций много по принцип?

Лаленце, в нашите седмици плодът вече много тежи. Аз също съм горе-долу с хубава шийка, ама пия по 25 хапа на ден и само лежа. Може да е мека шийката и затова. Абе важното е доктора да слушаш какво ще каже!

# 664
Юхууу, раздвижване някакво Simple Smile

Криси, добре дошла и заминала от темата  wavey Времето наистина минава, особено последния месец много бързо. Най-трудното е минало вече, и никакви преждевремнни раждания  Naughty

Мацки, Лойърчето нещо изчезна напоследък май  newsm78

Инааа
, страхотни новини от прегледа  newsm10 Ооо, на морфологиите беше толкова хубаво. И на двете отидох със свито сърце а си тргвах летайки в облаците направо  Heart Eyes

Ох милички, така като ме спрягате че съм на финала ми е много странно, имам чувството че имам още доста време до раждането, пък то май няма... и такива дано да стигнете до моите седмици да не чувам, то това си е ясно като бял ден! Даже ще ги задминете, все пак и на мен ми остават две седмици че и отгоре малко Simple Smile Ааа-ма-ха, хвърлихте ме на операционната маса вече  Mr. Green

# 665
Ина, заради тези води не стига, че цял ден се наливам с течности, но наблегнах на белтъчните напитки - прясно мляко, айрян, плодови данони, и лежа на лявата страна. Можеш да си правиш и супички, но мен нещо ме мързи. Simple Smile Шийката ти е супер. Не знам, в коя седмица си, но ми се струва повече от прилична. Моята в петък беше 26 мм, но тя си е конизирана.
Лаленце, моят док не ми изписа гинипрал, защото имал странични ефекти. Засега и аз съм на магнерот. Hug
Попи, мерси, че каза. Моите първи впечатления от "Крио сейв" бяха много добри. Така или иначе клонях към тази банка. Щом Минев е казал така, ще се ориентирам окончателно към нея.  bouquet

# 666
Лале, аз дори не ги усещам тези контракции, били много леки, но влияят на шийка и трябва да ги огранимим до минимум. Аз мислих, че гинипрал е тежката артилерия, но той ме увери че има доста по силни медикаменти, може и да се презастрахова. За нош па и аз бях чувала, че не е добре да го пия, но моя док ми го изписа, но сега със сигурност го спирам!
Дрън, щях да припадна пред кабинета и само се моля всичко да е наред и да видя сладката муцунка на бебка:)
Лали, в 29 седмица съм, но преди две седмици шийката беше 28мм може би лежането и хапчетата имат наистина ефект, аз в 20 сед. не съм имала такава шийка. Сега ще почвам и аз да се наливам с течности и да ям повече млечни продукти. Теб какво ти препоръчаха за тези води, на мен ми каза само радовно да ги следим и че можело да е моментно състояние и на другоя преглед да са си в норма.

# 667
Мацки, Лойърчето нещо изчезна напоследък май  newsm78

Не е родила още, днес си говорихме! Чакаме!

# 668
Радвам се, че всички сте добре момичета.
Моят момък днес е в кукумицинско настроение- спа само 3 часа от 7 до сега и цял ден пея песни и дундуркам. Явно доста фалшиво пея, щото ефект няма  Mr. Green А пък как една песен не знам цялата и по тая причина стават страшни нови летни хитове  Mr. Green

# 669
  • на земята
poppy-fairy,момичета мерси че ми отговаряте на всички въпроси,а в д-р МАРКОВ не се съмнявам изобщо,той е един от любимите ми докита  Simple Smile На мен пък от ношпа ми се повдига винаги като се е налагало да го пия,ами като изглажда шийката,ако има болки какво се пие тогава  newsm78,той май друго не може от папаверина много имат алергий,ми то какво остана..))Дано нямаме контракций и къси шийки и всичко си е наред при всички до термин,ей това искам аз.,и да родим здрави бебета и ние да сме здрави да си ги глезим  Hug    poppy-fairy ,МИНЕВ кога преглежда през целия ден ли или на половин,мисля да запазвам час,обаждах се жената каза че има часове много,но забравих да питам кога преглежда ,нали  ще се пътува то близо де ама пак,да не е по жегата..)))

# 670
Лале, различна му е програмата, най-добре питай бабето по телефона!

Фикси, в ЮТюб има звуци от утробата на майката, що не пробваш да му ги пуснеш, може да върши работа! Еми, имаш си пич с характер, малкото раче проявява вече нрав  Laughing Laughing

# 671
Добре дошла на Криси  Hug спирай да четеш щуротиите в нета, а си ни чети само нас   bouquet
Страхотни резултати Инчееее  newsm44 повлечи крак и нека все така хубави новинки да валяяят  newsm44
f(x), а помниш ли как бленуваше за този момент.  Hug Можеш и природни звуци да му пускаш или бял шум, това също съм чувала, че помага и успокоява
Да си призная и аз се разколебах за но-шпато, че го пия по три пъти на ден  newsm78 Май и аз ще го спра, така или иначе нямам болки, а и май гинипрала и магнерота ще са ми достатъчни. Преди доки ми каза само при болки да го пия, но последния път ми го назначи да го пия до следващия преглед и тогава ще реши....
Поръчаха ми за утре пластмасов спекулум и ще купя и чифт мед. ръкавици и ще ходя при друг АГ да ми вземе проба за МБ.  Как да бия по сто километра в едната посока до Плевен само за една МБ, нямам избор, пък и да ангажирам татито да ме кара, абееее ще се жертвам.
Това за падналата мазилка тази нощ го гледах от повторението на новините, но съм била в полубудно състояние и реших, че съм сънувала. Сега като прочетох, че го коментирате и направо  #Crazy
 Hug  и ви   love001 всиииички
Жени Ив. ми се губи, разпиши се мило и кажи как е бебка, посритква ли те

# 672
krissy79,добре дошла! HugДръж фронта!:)

# 673
ехоо здравейте тумбачетаааа  Hug Hug Hug
прекрасни новини си имаме,дай Боже от тука нататък е все така  Praynig

имам една странна питанка:от както усещам бебо е все от дясно.Само когато си легна на ляво тога евентуално го усещам от лявата страна.знам че е страннен върпоса ми ама нормално ли е да го усещам основно само от едната страна ?  newsm78

от вчера нещо съм се панирала и ми е мн гадно.
усещам си го ,знам че си е добре ама нещо ми е неспокойно.
снощи нещо се схванах най-вероятно от кръка ми (ставата ми) и от тогава само си внушавам че нещо все ме предърпва от към яйчниците #Crazy Sad
и преди ми се е случвало такова леко предърпване ама док ми каза, че е от разширяване на матката.
сигурна съм че и сега е така,ама пуст му и страх SadSadSad

# 674
iii, аз отначало го усещах, но само в ляво. Сега вече го усещам по цялият корем, защото вече е по-голям. Просто твоя бебо е мъничък още и явно си е харесал да си стои отдясно. И друго интересно ми се случваше, после се получаваше издуване пак само от ляво, явно когато си се връткаше.
Не мисля, че е някакъв проблем, не си внушавай. Въпреки всичко винаги си вкарваме някоя мушичка в главите и винаги се чувстваме по-добре, когато някой ни успокои. Така че дишай спокойно, наслаждавай се на подриткванията и не го мисли

Общи условия

Активация на акаунт