Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
 Hug мн ти благодаря за успокоението.
аз съм сигурна ,че бебо е мн добре.ама пусто му да се чудя за какво да се тревожа.
тя мойта док често ми се кара, че мн внимание съм си обръщала и от там се вманиячавам и притеснявам излишно

ето за тез спазми съм обедена ,че си ги внушавам от страх
от миналата седмица док ми каза да спирам но-шпато.като чух и... страх,че ще почне да боли (а щом боли има причина) и се оговорихме ,че 1 седмица ще пия по 1 хапче ( а не по 2)  и го спирам.и вече трябва да го спра от утре,ама страховете ми пак напират в мен Sad

съжалявам ,че с мойте глупости ви занимавам,след като има и по сериозни притеснения от мойте,но ми олеква като си го споделя с вас. Blush

# 676
Иии, разбира се че ще споделиш, нали за това сме да се подкрепяме взаимно! И аз имах такива придърпвания ту отляво, ту отдясно и све още ги имам понякога и е от разрягането на маткята не го мисли, и това с нош пато е само внушение, като не мислиш и нищо няма да те боли. Аз като се втурача в нещо и все ме боли, дърпа, бочка, а като не мисля нищо ми няма! Бъди спокойна;)

# 677
  • Стара Загора
ей ме на  Laughing
тук съм Стефи  Hug днес излизах преди обяд после имах и гостенка,бързо ми мина деня
Ама вие много сте изписали забравих какво щях да казвам докато прочета всичко  Crazy
iii и аз като теб в началото го усещах само от дясно  Peace
Много се радвам за добрите новини Ина  Hug
Добре дошла Криси   bouquet
Дрън ти пиеш ли още някакви хапчета  newsm78

# 678
Жени, забравих да те поздравя! Честит 9-ти месец! Още малко ти остана, късмет ти желая от сърце:)))

# 679
  • Стара Загора
Жени, забравих да те поздравя! Честит 9-ти месец! Още малко ти остана, късмет ти желая от сърце:)))
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Благодаря ти  Hug дано всички го достигнат успешно и да го избутаме до край  Crazy и за финал   ylinfant

# 680
Привет на новата маминка Криси  Hug спокойно тук при нас е забавно
III тези придърпвания и болки ги имах до към 27-28 седмичка,аз затова и лежа от 4 месец,всяка седмица бях при лекаря.Бебчето също си го усещам предимно от едната страна въпреки че напоследък целия тумбак ми се мести,но той вече ми е голям мъж  Party
Браво на ина за добрите резултати
Попи моя мъж и той вече не ме издържа,та нищо чудно и аз да ям  fight като родя,а и аз самата не се понасям,неиздържам вече нямам търпение за срещата с малкото ми ангелче.Станах много изнервена,дразня се от най малкото и тези 4 стени ме побъркват още повече
Днес  1ironing всички бебешорски дрешки,вече съм готова с всичко
Сега бяхме да пием по една биричка,направо не ми се прибираше искам пак навън тук вкъщи издивявам
Приятна вечер на всички и сладки сънища,ако се спи де
 Hug Hug Hug

# 681
Ще избутаме всички и ще си гушкаме здравите бебенца:)
Деси хубаво си е навън, нали? Аз днес излизам за пурви път от около 10 дни, бях забравила да ходя:)
Как искам и аз вече да купувам дрешки и всичко необходимо, но ми се струва рано, още. Вие кога запичнахте с покупките?

# 682
Жени, и от мен  поздрав Hug Hug

# 683
Момичета сега четах в августката тема,че Ивка пак е в болницата,заради кръвното и може докрая на седмицата да изкарат бебка нека и стиснем палчета и всичко да е наред с нея и малката Praynig
Аз започнах с покупките към  30 седмица

# 684
Много късмет на Ивка  и бебенцето ще й стискаме палци да са живи и здрави Hug

# 685
Късмет и от мен на Ивка, дано всичко мине добре и без усложнения!
Аз днес нямах време да се отчета, но тя Попи ви е съобщила, че още нямам новини Simple Smile
Ходих да си взема количката, че пристигна и цял ден не мога да се нарадвам, страхотна е Simple Smile
Утре и аз съм на преглед, стискайте палци... нашата госпожица нещо се бави и не иска да излиза, то има още 4 дена до термин, ама тя си кротува Simple Smile
Някой ме беше питал за стволови клетки, на коя банка съм се спряла... аз няма да замразявам!
Днес такъв задух е в Пловдив, че разходката, която направих беше кратка и не ползотворна Sad доки каза много да ходя, ама то като не мога да дишам и нещо не се получи да е дълга Sad дано утре е по-хладно това време, че направо лудвам! Лека и спокойна нощ от мен Simple Smile

# 686
Здравейте момичета. Аз съм една от вас лежанките. В началото на моята бременност се бях записала в темата, но поради многото усложнения и меко казано кошмарната бременност, която изкарах спрях да пиша за да не натоварвам никой. Бременността ми беше наистина истинско изпитание и жестока борба, преминах през какво ли не, но АЗ УСПЯХ. На 23.07.2012 г. родих моята принцеса Сиана, с планувано секцио, в МД София.
Моля, който прави следващата темичка да ме сложи в Успяли, защото стоя на 1-ва страничка с отбелязан термин.
Всеки ден ви чета и ви се радвам на успехите. Така като гледам съвсем скоро ще родят няколко летни бебчета. Браво момичета за борбеността и куража. Всяка от нас заслужава да стане майка и желая това голямо щастие на всеки му.
Това е от мен милички Hug Желая ви много успех и много късмет и всеки да си гушка бебчето когато му дойде времето, без изненади Peace

# 687
Фикси, в ЮТюб има звуци от утробата на майката, що не пробваш да му ги пуснеш, може да върши работа! Еми, имаш си пич с характер, малкото раче проявява вече нрав  Laughing Laughing

Със сешоара действам аз, но ще потърся тези музики, че не хабят толкова ток hahaha
А вие си пригответе по един сешоар да имате под ръка  Sunglasses

Стефи, извън майтапа, като ти се ухили беззъбо забравяш колко часа си пял и колко си уморен. Ама е гадно да го гледаш как нещо не му е наред човек, той от колики будува толкова, а нищо кой знае какво да не можеш да направиш.

# 688
Добро утро котЯнца 
f(x), дано да ви поотпуснат скоро коликите, май още месец и трябва да спрат  . Сигурно си запозната с методите на д-р Карп, много мами ги хвалят из форумите. Няколко мами пък бяха коментирали, че им е помогнало само лежането по корем върху гърдите на тати, разбираемо е било защо не върху твоите   Но явно този просто трябва да се премине през този период и сигурно е кошмарно, когато то плачка и ти знаеш, че го боли, а си беззилна   Дано се отървете час по-скоро от коликите и беззъбите усмивчици зачестят   Heart Eyes
Честито на Миленчето за прекрасните новини. Да ти е жива и здрава куклата и да ви носи много радост.
Много стиснати палчета за Ивка и беба, дано всичко мине по план  Praynig
Вчера вечерта бях като инжектирана с конска доза хормони, така се ядосах на моя, че е уморен след  работа и не иска да излезем и като ме захапа кучето........не знаех, но ако не бях бременна бих изпотрошила всичко. Запалих буса и обикалях из града, после в градинката на една пейка чоплих слънчоглед и уж се прибирам поуспокоена към 11 и кво да ви кажа, още повече се изнервих само като го видях моичкия  - заспал newsm61 Влязох после да се къпя и като ме хванаха едни контракции, че даже и малко болезнени бяха, легнах на плочките както бях с пяната и душа вървеше по мен. Доста се стреснах, понаревах се и си легнах, но просто като изпадна в такава дупка и не знам как да се овладея.

# 689
Добро утро!

Първо и аз да хвърля малко положителна енергия към Ивка и дано всичко мине както трябва, скоро да ни пише и да се похвали с бебок! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Фикси, за сешоара и аз съм чувала, както и за шум от прахосмукачка - много успокояващо им действало на бебчетата.

Миленче, тъкмо се чудех какво става с останалите мами, които са в списъка отпред, дано всички да ни навестят с по една хубава новина. Ще те сложа при успелите мами, но в новата тема. Поздравления за малката Сиана, да ти е жива и здрава!

Лойър, ще ти скъса нервите беба на финала, ама да видим  newsm62 newsm62

Ф_Деси, ти как ще раждаш - секцио или естествено?

Инка, ИИИ, Стефи, Женя, Дрън  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт