МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 103 927
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София-Велинград
Благодаря момичета,говорих с личната и тя ми каза разтворим Парацетамол,но не го взех.След като изпих порядъчно количество чай от лайка но без мед,с мед ми става лошо,вече съм значително по-добре.Остана ми само хремата,и болката в кръста (но тя си е нормална).
Нещо обаче ми става все по изнервено, без абсолютно видима причина ми става мъчно и започвам да си плача.Намирам за нещо виновен мъжа и му се разсърдвам(както той казва,стъпила си накриво и аз съм ти виновен Rolling Eyes),не си обичам тия състояния.... #Crazy #Crazy
Иска ми се по-бързо да идва февруари да се ражда бебето и да мирясам. Whistling

# 541
  • Бургас
Мъжът винаги е виновен! Grinning
Пий чайчета и оздравявай.

# 542
  • На село (близо до Лондон)
Tanija помагаме  Tired носят книжки всеки ден от училище (или в седмицата) и трябва да ги четем заедно (по-малките) или да слушам как ми чете по 3-4 страници от книгата (8-9-10 г). Освен това има математика домашни по 3 пъти в седмицата, които детето си пише, но аз трябва да проверя и ако има нещо грешно да го маркирам за да може учителката да знае да го учи на това. Освен това и френски учи, там аз казвам думата на английски той пише и произнася на фр

# 543
  • София-Велинград
Слави,разсмя ме Joy

# 544
  • София
За утре последно в колко часа? Аз мога и към 11 да дойда.

# 545
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, знам че крайният срок за записване за празника е 20-ти, но моля ви не чакайте последния момент. От едно издателство, с което е говорила Емили, искат бройки и възрасти и аз не знам какво да кажа.  newsm78  Ще чакам до утре и после ще дам прогнозни бройки.

Гонджа, звучиш по добре, радвам се.  Hug

За утре последно в колко часа? Аз мога и към 11 да дойда.
Теди, чакаме Кабо да се включи с последна дума.

# 546
Имам ли право на 50% майчинство ако се върна на работа, а детето е в яслата и съответно като многодетно семейство не плащаме такса, защото сега прочетох това: "Детето не е настанено в детско заведение на пълна държавна издръжка"?

# 547
  • София
Под "детско заведение на пълна държавна издръжка" се има предвид домовете за настаняване на деца, лишени от родителски грижи. Записах Галя на ясла на 1 годинка и се върнах на работа. Една година  получавах 50% от майчинството. Peace

# 548
  • Варна
Честито на всички с повод последните дни.  bouquet
Добре дошли на новите мами. Hug
nadiaeuro, Кабо Алма, благодаря ви за съветите. Опитваме се да се нагодим някак с младежа, но не винаги сме на една вална. Дори и той признава, че ако слуша и не се лигави стават много бързо нещата, но после забравя и почва пак наново с номерата.
Lukasa & Te, трудно им на първолаците ни. Можем само да се надяваме скоро да свикнат.

Искам да ви попитам как се справяте с това, че другите деца имат нещо, а вашите не.
Става въпрос за ПСП-та, айфони, айпади, таблети и други подобни благини. Доста от децата в класовете на моите деца имат такива. Ние обаче нямаме възможност, а и честно казано не виждаме нужда от купуването на подобни неща. Да ама другите си ги носят на училище, фукат се и се подиграват на голямата на телефона, че бил дървен. На малкия направо му остават очите в подобни неща и само ни подпитва не може ли дядо Коледа да му донесе ПСП. Минала година се наложи да кажем на голямата дъщеря, че няма дядо Коледа, точно защото си беше поръчала ПСП. Сега явно ще се наложи да разрушим илюзиите и на малкия.
Опитвам се да говорим с тях и да им обясняваме кое е истински ценно и важно, но като видят чуждите "играчки" и очичките им светват.

# 549
Под "детско заведение на пълна държавна издръжка" се има предвид домовете за настаняване на деца, лишени от родителски грижи. Записах Галя на ясла на 1 годинка и се върнах на работа. Една година  получавах 50% от майчинството. Peace
И аз така си помислих, но исках да съм сигурна.Благодаря ти за отговора!

# 550
  • София
Не се уточнихме за утре. Означава ли, че ще се видим в 14 ч.?

# 551
Аз преди 13.30 не мога. Миналия път говорихме за следобедна сбирка и съответно поех ангажименти в първата част на деня. Ако искате - да са видим в 13.30, но и кукла знае за 14 - не знам дали ще прочете.
Съжалявам, че чак сега се включвам.

# 552
  • София-Велинград
Момичета да ви попитам за мнението ви и за съвет Flutter.Искаме бебето независимо от пола да носи името на свекър ми.Той обаче почина миналият декември ,един ден след рожденият ден на малката,т.е. бебето ще се роди година след като дядо му вече го няма.Чувала съм,че не е хубаво да се кръщава първо дете на починал,но нашият бебок е трети поред. Heart EyesИмето е хубаво,традиционно българско-Георги или Гергана.
Вие как  мислите?

# 553
.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 12:59 от Еластина

# 554
  • Бургас
Гонджик,аз кръстих дъщеря си на починалата си баба за да бъде толкова добра и мила като нея.
Аз поне не вярвам в такива неща.Щом искате,кръстете го на свекъра.

Деспина,жестоки материалисти са децата.Обясни му,че има по-важни неща от вещите.Поне аз бих направила така.Скъпи са тези "играчки". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт