МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 378
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Гонджа,  Hug.
И при мен няма не искам, обаче става с много проблеми от страна на малкия батко. Започваме приготовленията от 20,20 - 20,30 ч. До 21 гледам да са в леглата и чета до 21,30 ч. но до 22 е караница, усмиряване  ooooh!. Когато влязох да раждам /позабавих се 20-тина дни/ таткото ги оставил на самотек. Слага ги в леглата и ги оставя да заспиват когато искат - 23 - 24 ч. съответно. Чудех се ако са в отделни стаи дали няма да е по-добре.
И още едно питане: как се оправяте с болестите в къщи. Вече един месец си подмятат нещо и не можем да го излекуваме. Макар, че моите проблеми са самата бледост пред други   bouquet .

# 391
  • София
Мами, моля да погледнете тази тема - това е детето на най-добрата ми приятелка....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=683190.0

Пешеходке, ще помогна, с каквото мога! Много тъжно....такова хубаво момиче! Sad

tsankova, вкъщи малката е най-податлива на вирусчетата, големите като че ли ги поизрастнаха. Ползвам много комбинирани хомеопатични препарати, също така женшен с пчелно млечице, клеева тинктура, Умкалор.

Гонджа, съчувствам ти! Hug Не съм повръщала при нито една от бременностите, но с Галя ми се разказа играта в последните две седмици....такива болки и тежест в таза! ooooh! С Косьо пък ми се прищипа някакъв нерв на левия крак и се наду в 9-ия месец....едвам ходех, пък бях с десет години по-млада. WinkТака че все нещичко има, не е само от ЕГН-то. Grinning

Tanija Heart Eyes

# 392
  • Бургас
Гонджа,не е от възрастта,а такава ти е бременността.Ще мине по-късничко.Дотогава си тори на спокойствие и да не ти пука.Аз бях така,горчеше ми чак на гърлото от непрекъснато гадене.Веднъж като повръщах в една градинка мъжът ми уж да ме развесели се развика на висок глас "Колко пъти съм ти повтарял да не прекаляваш с пиенето".Още ме е срам. Embarassed

# 393
  • София-Велинград
Хей Слави ,разсмя ме,даже сме и адашки(ако това на ника ти е истинското име). Peace
Днес даже е от дните които се чувствам добре,мисля като взема малката и да отидем да купим подарък ,че в неделя сме на рожден ден.Надявам се човечето в мен,този ден да се държи добре,все пак ще го водя на мероприятие-макар и още невидим Laughing

# 394
 И аз с момчетата повръщах много - чак до края. Много ми помагаше посолен лимон Rolling Eyes

Да не пропусна да се похваля - Див(н)ото момиче спечели първо място в конкурс за рисунка "Моята София" - от всички детски градини. Сега рисунката краси кабинета на зам. министъра на културата bowuu. Записах я на уроци по рисуване - да видим ...
В детската пък имали входно ниво (дори не знаехме) - 40 от 40 възможни точки Grinning само 5 деца от 90.

Не вярвах да дойде ден и аз да се хваля с мой звер! Laughing

Седмокласника ветър го вее на бяла кобила smile3540 стискайте палци, че май само на това ще разчитаме Rolling Eyes

# 395
  • София
Аз просто си почивам в интернет мрежата тази вечер  Grinning

# 396
  • София
Момичета, ще имаме ли среща тази седмица? За мен е удобно или преди обед някой ден, или следобед в понеделник или сряда. Кадвайте, за да обсъдим нещата за празника, че няма кой знае колко време.

# 397
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, ще имаме ли среща тази седмица? За мен е удобно или преди обед някой ден, или следобед в понеделник или сряда. Кадвайте, за да обсъдим нещата за празника, че няма кой знае колко време.

Аз съм за сряда следобед, ако може.  Peace

Пешеходкова, браво на Дивната девойка!  Heart Eyes (Абе ние си знаем, че са ти за хвалба децата, май само ти не знаеш.  Mr. Green) Дай снимка на шедьовъра, да се порадваме и ние, не само министерските величия.  Grinning
А на седмокласния огън и аз се пържа, така че те разбирам добре, и нас ни вее вятърът... Rolling Eyes

# 398
На тези от вас,които имат близнаци- кога започнаха да ви растат коремите и да ви личи,че сте бременни?На мен корема ми е като в 3-4-ти месец ooooh!Доста се личи и доста от приятелите ни разбраха вече.Гледам да ходя с по-широки дрехи,та да го крия...И на килограми доста съм качила,плюс 2 килограма съм...Не съм очаквала такова нещо.
С предните ми 2 бременности в началото дори свалих доста,след което качвах по много малко.И двата пъти качих около 12 килограма,а корема ми си беше малък и двата пъти,а и започна да расте късно,а сега всичко е на опаки Laughing и ми е доста странно...Ето и корема ми,снимката е от вчера сутринта Rolling Eyes
Скрит текст:
А и с предните бременности се скъсвах да повръщам,а сега нищо ми няма,освен че ужасно много ми се спи...И от време на време ме боли кръст/глава/гърди.. Mr. Green

GI,исках да те питам за това Волво нещо...На мен много ми хареса,гледахме снимки в интернет,но ми направи впечатление,че когато се използват всички седалки,багажника е доста малък Rolling EyesА има ли възможност отзад да се използва само едната седалка,а останалото място да се използва за багаж? Rolling Eyes

Забравих да ви кажа,че ние вече сме горди собственици на нова къща Heart EyesЦяла седмица с това се занимавахме,главата ми беше пламнала от документации,ходене по банки,тъй като теглихме кредит,разправии...и какво ли още не,но резултата е на лице Heart EyesРемонта го оставяме за началото на следващата година,тъй като сега няма как....Та дано 2013 да ни е много късметлийска! Praynig

Дива ирландска пешеходка (LSD),браво на талантливото ти момиченце! Hug Успех с уроците по рисуване,дано е много доволна! Simple Smile

За режимите-на моите деца режимите им засега съвпадат,но ще видим като се родят бебетата.Моите и двамата вечер заспиват най-късно в 22 часа,сутрин също горе-долу стават по едно време,нищо че единия е на градина,а другия си стои вкъщи засега GrinningИ в почивните дни следобедния сън съвпада по едно и също време...Винаги е било така,а и Боян е кротък и дори когато Алина беше бебе,не е пречил тя да спи.Надявам се и за в бъдеще да останат така нещата Praynig

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 19:33 от Sunny_Girl

# 399
  • София
За мен е удобно сутрин или в ранния следобед, за който ден решите.

Пешеходке, браво на Дивното момиче! smile3501

За седмокласника- няма да ти прозвучи много успокоително, но и моят осъзна какво точно му предстои някъде около....май месец. Rolling Eyes Здрави нерви и много търпение, друго спасение няма! Mr. Green

# 400
  • На село (близо до Лондон)
Sunny_Girl, сигурно ще е различна бременността с близнаци. Но нямам опит да съветвам Wink.
За Волвото, може само едната седалка отзад да се вдигне и другата да стои. Багажника е голям, събира ми двойна количка + два скутера и още сума ти багаж.
честита къща, само смях, здраве и щастие в нея!!!

# 401
  • София
Съни гърл, с втора и трета бременност проличава по-рано, защото коремните мускули са много по-отпуснати и тялото вече си знае какво го чака и си действа по утъпканата пътечка Simple Smile При бременността с близнаци обаче е много важно майката да се храни добре и да наддава добре, доколкото помня средно около 16 кг. е важно да се качат. По-слабичките повече, по-пълните жени, съответно малко по-малко. Съвсем сигурно е, че доброто наддаване при бременност с близнаци е свързано с добро развитие на бебетата, раждане на термин и зрели бебета. Затова гледай на качването на килограми като на инвестиция в здравето на децата.  Wink

# 402
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета  waveyПисах,писах и докато поглеждам и в един филм натиснах нещо и всичко замина  ooooh!.Ще пиша пак ,ама друг път.Минавам само да ви поздравя.Все не остава време за форума.До скоро  Hug Hug Hug

# 403
Съни гърл, при мен също започна доста рано да си личи бременноста с близнаците. Имах доста голямо коремче, което стана супер голям тумбак. Но пък аз качих 25кг, макар че не съм се хранила кой знае колко повече, но пък трябваше след петия месец да пазя леглото и явно и това си каза думата.  Flutter  А ти защо се криеш? Ние бяхме толкова радостни като разбрахме, че са две, че на всички казахме, а бях горе долу твоите седмици. Според мен важно е да мислиш положително и да си спокойна. Всичко друго ще си дойде на мястото.  Peace

# 404
Пешеходке, браво на нашето момиче! Нямаше начин това впечатлително и чувствително дете да не грейне с таланти! Ама дай да видим рисунката, де, и ние сме хора!

За среща мога в четвъртък и петък.

Ако чакате седмокласниците да са супер мотивирани... забравете. Важното е да не им давате да пропускат занимания и да ги следите винаги да са си направили домашните. Но не прекалявайте с натиска, може да даде обратен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт