МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 376
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
За среща мога в четвъртък и петък.

Аз съм на линия и за двата дена; предпочитам сутрин, но и в ранния следобед става. Само ако може да се заформи скоро някаква трайна уговорка, за да го имам предвид, като си нареждам други ангажименти! Hug

# 406
Четвъртък от 10?

Момичета, имаме в офиса една немска седалка за кола за дете от от 3 до 12 г., от 15 до 36 кг - от тези, които просто повдигат детето, за да му се сложи коланът. Съвсем нова. Подаряваме я на някой, който има нужда. Пишете ми на лични.

# 407
  • София
Тези седалки са чудесни- Галето в момента пътува с такава, Зори е ползвала също.  Peace

Четвъртък 10 часа е перфектно за мен. Дано да съберем този път!

# 408
  • София
Ще направя всичко възможно да дойда на срещата   Hug Hug Hug

# 409
  • София
Никак не ми е удобно за сутрешна среща. На работа съм. Следващия път като се организираме за следобяд  Hug

Още не сме взели такава седалка за Теди, а все се каним, та ако все още е свободна, бихме се възползвали от предложението  Hug

# 410
  • София - Дианабад
Привет!
За четвъртък за 10 часа и аз бих се включила. Ще остана до към 11,30 ч.Само моля да напишете отново адреса.  Hug

Иначе аз си ходя на работа, децата на детска. Не пиша много, но ви чета и ви се радвам  bowuu.

Поздрави!   bouquet

# 411
Добре, няколко потвърждения - значи, четвъртък, от 10 в офиса на Асоциация Родители на ул.Черковна 33, ап.1. Дрескод - както дойде. Деца - както дойде. Меню - както дойде. Дневен ред - планиране на празника + сладки приказки на корем.

Седалката е обещана на първия, който ми прати лично съобщение. Съжалявам за другите заявки.

Има и една торба с дрешки за момиченце около 4-5 години. Като дойдете в офиса ще ви ги покажа. Ако ги харесате, нека влязат в употреба. Само ме подсетете, като се видим, че съм заплес.

# 412
  • Не съм от тук и съм за малко
Добре, няколко потвърждения - значи, четвъртък, от 10 в офиса на Асоциация Родители на ул.Черковна 33, ап.1.
Надявам се да дойда.   Hug

# 413
  • София
В четвъртък ще мога и аз да дойда.

# 414
И аз ще дойда!

# 415
Нови приемате ли на срещата:-) бих опитала да дойда..

# 416
  • София
second, разбира се. Заповядай!

# 417
И аз ще се опитам да дойда, но въобще не ми е сигурно.
Прочетох сега за дрешки и се сетих да питам.Вие какво правите умалелите си дрешки?Аз преди време ги давах на една дама, която имаше склад в Люлин и от там ги разпределяха по различни домове.Скоро ще правя пак подредба на гардеробите и ми се иска по-хубавите дрешки и играчки да отидат при нуждаещи се хора.

# 418
  • София-Велинград
Карамелена,аз старите дрехи на Мария ги давам на  няколко приятелки,подбирам коя от какво има нужда и раздавам.На баткото също раздавах,но  вече от няколко години,при него не остава за раздаване-износва си ги.Иначе на Мария често и пращат дрешки от Испания(там вуйна ми гледа деца и от тях праща),но дрешките са новички,обличани по един-два пъти.Не ме е срам да ви кажа честно от този факт.
Кобо Алма,писах ти налични за столчето,но ако някоя друга мама го е направила преди мен,няма проблеми.При които и да отиде все ще е от полза.

# 419
  • София
И аз ще дойда на срещата  newsm44

Относно старите дрехи и ненужни неща - на срещите да носим и споделяме каквото ни е умаляло ...  . Ако е удобно и има място , разбира се Simple Smile Нещо като :
"Наистина свободен пазар - Алтернатива на консуматорската култура. БЕЗ ПАРИ! БЕЗ БАРТЕР! БЕЗ ТЪРГОВИЯ!

Наистина свободен пазар е събитие, което се практикува в много държави. Това е алтернативен ''пазар'', в който не се използват никакви валути, и на изложените предмети не се придава никаква стойност. Събитието се провежда на конкретни дати, или на точно определен интервал от време, на дадено място или места.

Целта е всеки от нас да прерови своят дом за вещи, които никога няма да използва, но са годни за употреба, и да ги занесе на някой free market. Там ще срещне други хора, които са направили същото. Не е задължително всички присъстващи да носят нещо.
След края на "маркета", можем да оставим своите ненужни вещи на организаторите, или да ги вземем със себе си. Хубаво е да взимаме предмети, които ни трябват, а не да създаваме нов излишък в домовете си.

Организаторите могат да запазят за следващия път останалите след мероприятието вещи, или да ги дарят, например в дом за сираци. Всеки който поиска, може да бъде организатор на такъв маркет, стига да запази свободния характер на идеята. Необходими са само място и добра реклама в селището, където ще се осъществи това.

За София: След нашето желание и нужда да съществува в София постоянно „Наистина свободен пазар”, ние решихме да запазим един кът в социален център „Аделанте” за тази цел. Всички сте поканени всеки ден да заповядате, да споделяте неща, от които нямате нужда и да взимате такива, от които се нуждаете! http://www.sc-adelante.org/"

Общи условия

Активация на акаунт