Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 32 923
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Бебеш, да оздравявате. Вирусно ли е?

Момичета, аз съм много благодарна на родителите ми, на свекърва ми, никога не биха ми отказали и е едно спокойствие, че тръгнем ли за някъде има къде да оставя децата без да ги мисля. Всеки има нужда да се наспи, да си подреди къщата и да се почувства човек.
Аз покрай бебето изобщо не можах да обърна голямо внимание на първокласничката, но тази година съм твърдо решена. Дори, когато каката беше болна я пращах при майка, за да не зарази бебето. Но бебето вече е голямо и няма да пренебрегвам каката. Нали знаете, че малките са слабост на всички.

# 211
Писах, писах и какво натиснах-всичко ми се истри ooooh!
Ама луд умора нема, та сега наново. Mr. Green
Бубкааааа!Да си жива и здрава и корава:)))Умерено,както се харесваш Wink
Люба, браво!И аз така разбирам живота, но за съжаление и при нас е като при Мими и Рали.
Чак "за съжаление" не сме. Някак свикнах с това положение и съм го приела като нещо през което трябва да се измине. Вярвам, че като парастнат малко ще ми е по-леко. Мойте свекита са в Русе. Вико са го виждали 2 пъти.Единят път като беше на 3 месеца, после на 7....фактически от една година не са го виждали, както и Стела. Майка ми пък е сама, със слаби нерви, лятото и е натоварено, не става да и ги льосна и двамата. Достатъчно ми е, че зимата гледа малчо докато работя....Реално погледнато досега никога не се е случвало да оставя детето, за да си почина и изчистя. Оставям ги само, ако имам работа. Сега и двамата са болни, гледам си ги. Изтрещяващо е ....но съм го приела това положение и съм си свикнала с него. Да - бих искала да си почина, да си имам малко време с ММ, но  засега няма как да стане. Всичко това си има и добри страни.Семейството става много привързано и единно.Ако някой от четиримата ни отсъства, останалите 3-ма тъжат докато не дойде и 4-я елемент. Laughing

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 12:11 от elenia

# 212
# 213
  • sofia
Да ви кажа, обиколих магазините около нас, такива гащи няма. Ще видя до Хиполенд да отскоча и Комсед. Ако намеря ще пиша.

# 214
Пневмонийка си е - няма мърдане, на инжекции и панцеф сме. Дано се оправи до неделя.

п.с. Много гадно ми стана като видях снимката  Cry защо все съм си мислила че само една скоба слагат като затварят гръдния кош... а те били шест.  Confused Много болно ми стана, миличката Тея  Tired

# 215
Привет!
Бубе,честито и тук!  bouquet
Бебеш,ПАК ли?!?!?  Hug  Hug  Hug ooooh!
Аз също не съм била без Кали.Единствено денем съм я оставяла на майка ми.Живеем със родителите на мъжо,но и на тях не съм я оставяла вечер.Ми то не заспива бе!на няколко пъти се е слъчвало да заспи с баща си и пак е с 300 зора.Реве ,та се къса докато не се появя и заспива.Но както Еления е казала-приела съм,че засега ще е така.Чистя,простирам,готвя с нея и не ми пречи.Обичам да е до мен.Винаги ще има кога да излизам,излизала съм преди да родя и пак ще се случи.не бързам за никъде  Wink
Елч,пази се в тези жеги.
Еления,бързо оздравяване на малките  Hug

# 216
Честит Рожден Ден на прекрасното и красиво Бубе! Hug

И тук миличка, ти пожелавам да си много здрава, щастлива, обичана и все така обаятелна и чаровна!  bouquet
Стиснати палчета за сбъднати желания!  stork-boy Heart Eyes

Бебеш, честито и от мен! Hug Много успехи ти желая! А на Тея - бързо оздравяване! Praynig

Рал, Hug как е мъничкото ми Буби? Писала беше, че е паднала, оправи ли се?

И аз миналата година не можах да обърна на 100 % внимание на дъщеря ми покрай бебето...а годината беше супер важна за нея. Обвинявах се доста, но направих всичко по силите си да съм с нея и до нея във важните моменти. Тя се справи чудесно. Когато има повече от едно дете времето не може да стигне поравно, но винаги гледам да балансирам. Често затова не ми остава време за мен самата, но не се оплаквам....нищо че понякога ми докривява.  Wink Прекрасно е да има кой да помага, и разбирам всички, на които няма кой... Hug

Ей, днес е доста по-прохладно, духа един приятен ветрец...

Хубав ден на всички ви момичета! Heart Eyes

# 217
Момичетааааааа... Докато се усетя сте стигнали на 15-та страница! А аз се чудя защо няма нови отговори на моите публикации... Темичката била нова  Laughing Естествено - нямате изчитане!  Hug

На всички, чиито празници съм пропуснала - целувки и пожелания за здраве и мнооого късмет!

Бубе, Честит рожден ден! Много щастие!

Бебеш, дано бързо преборите пневмонията! Пиши как реагира Теа на антибиотика!

Зая, всички сме с тебе! Стиснати палци на Малкото зайченце!

# 218
Бубе, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

бебеш, бързо да оздравявате, щом са ви изписали панцеф, значи нещата са сериозни. Много прегръдки и за Тея и за теб и дано оздравее и успеете да отидете на почивката  Hug правила ли си консултация с кардиоложката, тези чести пневмонии имат ли връзка със сърчицето?

момичета, и аз съм много благодарна на родителите ми, тази година много ми помагаха, като взимаха марти доста често и вечер до към 20ч. след детска градина и събота и неделя, като е бил болен и аз съм го пращала при тях. винаги е бил обграден с много внимание и в един момент като чели остана пренебрегнат, за което се обвинявам малко. днес например дори бързаше да приключи разговора по телефона, за това ми е толкова криво, все си мисля, че допуснахме някъде грешка, може би с това че често беше при нашите, както и с това че имаше период в който обстановката вкъщи беше малко изнервена. много сте прави иначе, много е хубаво, когато знаеш, че можеш да разчиташ винаги на това, че има къде да оставиш децата, когато се наложи, дори и само за да си отдъхне малко човек. А, що се отнася до свекитата, виждали са Ивайла два пъти до момента, Марти малко повече, просто защото е по-голям, ама какво а се прави, честно казано не страдам много от този факт.

Елч, и аз вчера и днес, нещо хич не съм в кондиция, не ми се отразява добре тази жега, ама никак. поне го дават да поразхлади малко тези дни  Hug и се пази

Мадлен, как е Тия, мина ли прегледа?

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 14:59 от адис

# 219
Забравих да почерпя, Вико днес става на година и 6 м.!

Да ми е жив и здрав и по-малко щур Mr. Green

# 220
  • В две тъмни очички
Момичета, благодаря ви много за пожеланията, нека на всички ви се върнат тъпкано!  Hug

Аз днес малко пак съм яхнала метлата, но никак не ми се разправя и то , защото свеки по-скоро ме убеди да не го правя! Навсякъде около над режат дърва на циркуляр и кънти, та кънти, а малката не може да спи. Но , както казах според свеки не, че не мога да направя забележка, но не било редно, защото тези машини се взимат под наем и хората бързат да си нарежат дървата за зимата, за максимално кратко време... Уф едно ми е такова...никакво... хем се съгласявам, че трябва да сме хора и да разбираме, че понякога се налага, хем пък и нали уж отсреща стоят хора, които път трябва да се досещат, че от 2 до 4 се пази тишина...

# 221
  • София
Здравейте!

Аз няколко дни не съм писала, но няма как да пропусна да честитя страхотната новина на Пепинка  Hug. Много се радвам за теб, мила  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Бубето, бъди все така мила и позитивна!

Еления, честит малък РД на Викчо!

Бебеш, дано се оправи тея до уикенда и да отидете на почивка!

Ние сме добре, само дето по най-големите жеги Ади беше с 39 градуса Т, иначе си беше супер жизнена, ядеше, беснееше.

На мен ми помагат баща ми и майка ми, идват 2-3 пъти седмично следобед за няколко часа. Аз пазарувам или чистя докато те гледат децата. Понякога Бобо остава при тях на гости, но целенасочено не го оставям често, защото там много се разглезва и после ми струва много нерви докато възстановя реда и дисциплината вкъщи. Имам много тежки дни с двамата вкъщи, но и много прекрасни моменти. Знам, че това положение няма да продължи вечно, затова гледам да се наслаждавам на моментите, в които съм заедно с децата си.

Бубе, за шума много добре те разбирам, сега в сезона на ремонтите в нашата панелка постоянно някой кърти и пробива, често се случва и по обяд. От друга страна и на мен ми е малко неудобно от съседите под нас, заради постоянното тропане на крачета, хвърляне на играчки, каране на колички.

bouquet

# 222
Люба, утре съм си в Бургас. Ако имате време звънни да се видим. Пускам тел. на лични. И в случай, че не успеем да се видим, да знаете, че камерите на юг от Бургас са празни /поне днес бяха/, но на Атия все пак намалете.

Бубе, Честит Рожден Ден и от мен. Да си здрава, щастлива, много обичана и с по-малко шумни съседи!

Аз не се оплаквам и съм доволна, че има кой да взима хлапетата, но ми става мъчно при по-дълго отсъствие. Иначе когато са си в Бургас, няма кой да ни помага, справяме се сами.

Не знам как беше при вас днес, но тук си беше жега, по едно време стигна до 34 градуса. А уж щеше да се захлажда.

# 223

Не знам как беше при вас днес, но тук си беше жега, по едно време стигна до 34 градуса. А уж щеше да се захлажда.

Днес в Пловдив в 15.30 беше 39 градуса  #Crazy

# 224

Днес в Пловдив в 15.30 беше 39 градуса  #Crazy

М-дааа, а обявиха, че за днес максималните градуси ще са 34  Mr. Green

Пепинка, какви са новините?

Общи условия

Активация на акаунт