Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Елч, когато забременях с Яна, няколко теста тъпо и упорито показваха отрицателен резултат Simple Smile Накрая отидох на лекар и той потвърди бременноста. На другата сутрин реших пак да си направя тест - пак отрицателен.

Добро утро в тази прекрасна сутрин, след уникалната, зареждаща, изпълваща с вдъхновение и размисъл олимпийска нощ!

# 511
  • Пазарджик
Добро утро и от мене

Елч с Таня имам 7-8 теста,даже на първия преглед док не беше много сигурен,чак на два видеозона ме гледа.Стискам палци следващия тест да е с две чертички Hug

Аз стягам багажа (за плажа) и дим да ме няма

# 512
Добро утро, момичета!

Тути, мерси за кафенцето! И приятен плаж!  Hug

Ети, супер снимка си постнала!  Peace

Обривът на Зори е много по-добре. Вчера беше пламнала направо. Първо я мазах с Клотримазол, защото си мислех да не е нещо гъбично, но изобщо не се повлия. После реших да направя малко офанзива, отидох до аптеката, купих едно Бочко и един алергозан маз. Смесих ги и намазах, и факт - тази сутрин положението е къде къде по-добре. Не знам на кое от двете се дължи, но явно съм налучкала.

Иначе да се похваля - нощният памперс е сух, а детето пишка и ака само в гърнето... когато е по голо дупе.  Mr. Green Но съм решила тези дни да кара само с гащи, пък току виж се усетила, че не са за напикаване...  Rolling Eyes

# 513
  • sofia
Откриването на игрите беше жестоко!

Буби, успех с гърнето и браво на детето!

# 514
и на мен откриването много ми хареса!

буби, браво на малкото зоренце!

# 515
Елч и на мен тестовете с Тея ми бяха отрицателни, стискаме палци да е станало  Hug

На мен днес ми е нетърпеливо, как ще изкарам до 14 часа не знам  ooooh!

# 516
  • sofia
Пиши после

# 517
  • бургас
и за дара важи това - правена е през нощта, а се роди сутринта.

на мен ми закъснява вече 5 дни и днес правих пореден тест -  EFN
не стига, че се сдухах, ами се и притесних тогава защо ми закъснява Sad

на мен ми закъснява вече трета седмица,имам 3 отрицателни теста,единствената разлика е че аз се надявам тестовете да не лъжат  Sad
наистина ли е възможно да лъжат?

# 518
  • София
Елч  Hug стискам палци!  Heart Eyes

# 519
Привет момичета!
Нямам време да седна и да ви попрочета. Мразя да работя лятото, излизам в 7,15ч. и се прибирам след 19,30ч. , душ, хапвам и лягам. Добре, че децата ги няма, че не знам как щях да се справям.
Такааа, оплаках се, сега ще се връщам да чета.

# 520
  • София
Само минавам да ви пожелая хубави и щастливи дни и отпрашвам след мъничко към морския бряг Simple Smile) Я, колко романтично прозвуча Laughing Laughing Laughing Знчи няма да споменавам за двете деца с нас...

Много целучки от мен и ще се видим пак след две седмици. Hug Hug Hug

# 521
  • бургас
слава богу днес ми дойде  Laughing мен тестовете не ме излъгаха  Laughing

# 522
  • sofia
Аз днес съм щастлива. ММ снощи ми предложи да удължим морето със седмица. Отиваме на Албена, та да видим дали ще ни хареса. На 15 , кеф, кеф.
Бебеш , какво стана?

# 523
  • София
клео  Hug

# 524
Нищо , чакам си и се изнервям  Crossing Arms най-вероятно в понеделник ще излезе класирането а в сряда ще идвам да се записвам ако са ме приели...

Общи условия

Активация на акаунт