Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 195
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Момичета спешно ми трябва добър алерголог от Варна. Трябва да заведа малчо, но не знам при кого.
Мисля, че обикновено се насочват към д-р  Малячкина/ бул. Съборни/  и д-р Петришка/ Градска болница/.
Преди 4 години с големия ми син бяхме при д-р Малячкина.Ходила съм точно три пъти.После минахме на хомеопатия .

Успех  !

# 496
  • София
Добро утро!
За обринато дупе - Михаела я мажа с крем за подсичане или с нещо за гъбички (вече познавам кога е за такова кремче). Алергозан не знам - нали не е алергия...
Пак по темата, но за момче - на Боян са му червени и оная работа и ташаците. Ако го оставя без памперс става по-зле, защото се чеше здраво. Мазах с Бочко и Судокрем, но не виждам подобрение. С какво ли се мажат тези неща?

Снуки, стискам палци бързо да се покаже бебо, където му е мястото!

# 497
  • sofia
Пробвай Бял правен крем. При Лия само това помага

# 498
  • в Надежда-та
Пате всяко правило си има изключение Hug

# 499
  • Пловдив
Привет  Hug

Пратих децата при баба им за три дни, ММ отива на Бузлуджа и аз 3 дни сама - ще си свърша работата на спокойствие   Simple Smile
Вече нямат темп., явно беше някакво вирусче Simple Smile или зъби.....
Мелона - заведох ги и двамата - нищо им нямаше освен темп.

Еления, като четах и настръхнах  Hug

Снуки, Честито и дано всичко е наред!

Приспиването е с гушкане на спалнята (сега иска да си е сложил ръката на корема ми или пък аз да го гушна и той да ми държи ръката), после го местя в кошарата. Като се разбуди го взимам пак при нас. Виолета и тя е при нас.....

Елч, моите непрекъснато се тръшкат за нещо. Особено Виолета - преди два дена вечерта след банята нещо мрънкаше и и се карах да спре и тя ми казва - "Няма да разговарям с теб, не те обичам, ще си намеря нова майка"  #Crazy - на следващия ден не и говорих, игнорирах я - ММ и казва да се извини, но тя - Няма.  Рева, тръшка се но не и обръщам внимания. И вечерта УЖ се извини.  И Стаско се тръшка, но по-малко от нея  ooooh! Той е пък един катерач, само иска да се катери, по масата, и по кухненските шкафове и да отваря горните вратички -луда работа.
Калифорния - Виолета мрънка за всяко нещо - Стаско и вземе играчка, бутне я, удари я  Laughing, искам в друга чаша, чиния, не искам такава прическа (фиба, ластик), не искам тази блуза, искам клинче - общо взето само лиготии.....Иска да се налага и да става на нейното.

Буби приятно моренце  Hug

Може, ама трябва постоянство и търпениеееееееееееееее.
Peace
Пепинка разбирам те. И Виолета беше така - то не се спира на едно място, как да го задържа на гърнето - махнах памперса и дневен и нощен на 1г. и 11м. само за 1 седмица - е перях по 7-8 чифта дрехи на ден, но това е подробност  Laughing

Бебеш стискаме палци утре да се похвалиш  Peace

# 500
Хрумна ми да ви питам чували ли сте теорията че децата "правени" нощем се раждат през деня и обратно / едно уточнение - става въпрос за нормално непредизвикано раждане/. Аз тъй като ги знам и двамата кога са правени и поразмислих, това "правило" важи при нас. Тея е правена през нощта и се роди през деня, а Явор е правен през деня и е роден през нощта.

# 501
  • София
mrm и Виктор се поти на кръста и се чеше и стават страшни рани.Мажа го с Джинджира алба и е по-добре.

Вал, предлагам ти да не вършиш никаква работа, а както казваше учителката ми по руски "Иди гулять" Mr. Green!

Мелона, когато Вико има само температура не го водя на лекар, още повече когато са му наболи зъбки, защото всеки път ги вади по този начин и вече си знам.

Бебеш, интересна теория, ама не мога да коментирам, че нали ми предизвикаха раждането. Иначе го правихме през нощта! Heart Eyes

# 502
Хрумна ми да ви питам чували ли сте теорията че децата "правени" нощем се раждат през деня и обратно / едно уточнение - става въпрос за нормално непредизвикано раждане/. Аз тъй като ги знам и двамата кога са правени и поразмислих, това "правило" важи при нас. Тея е правена през нощта и се роди през деня, а Явор е правен през деня и е роден през нощта.
При нас важи-също знам кога е правена-на първия ден/нощ/ след МЦ и се роди през деня  Peace

# 503
  • ул. "Мечтание"
Искрен е правен през нощта и се роди през нощта.
За Божидар не мога да кажа дали важи.

# 504
  • бургас

Марти го направихме вечер,роди се през деня, така че за нас също важи  Grinning

# 505
Красито я правихме през деня, а се роди вечерта, можеше и по-късно по нощите да се роди, но нали ме резнаха.

# 506
  • Варна
Да дам отчет и аз Mr. Green
Вики-правен вечерта,контракциите започнаха 4:30 сутринта-роди се 7:15 сутринта.
Преско се роди 9:30 вечерта,но за правенето не мога да кажа..то голяма "работа" му хвърлихме bowuu Laughing
Снуки стиснати палци и от мен,това да са ти последните притеснения за бъдещото вързопче Hug
За гърнето дребният не ми се вижда готов.На гърне постоява няколко секунди и стига толкова.Като го оставя по голо дупе,постоянно препиква (май му прави кеф Crazy) и си го маже естествено.А за акането,сега както е със запек,постоянно пръдва по няколко барабонки.Това,ако е на пода..няма как да стане,мн съм гнуслива и да,дори спрямо детето си Blush
За тръшкането Вики е добре,по-скоро ми е смешен като започне да се прави на лош(това не важи за постоянното му реване за мен обаче).Виж батко му направо е ужас ooooh!за всичко и по всяко време..
Хайде хубава вечер момичета!

# 507
  • София
Благодаря ви за отговорите за прегледа:) водих я, казаха зъби. Днес пак е с Т, но по-ниска. Давам само вит. С. ........ Бебеш, при нас май никой не помни кога сме я правили, знаем само къде...... Уффф, много ми е болно за пожара в Сакар, там всяко лято гори:(

# 508
и за дара важи това - правена е през нощта, а се роди сутринта.

на мен ми закъснява вече 5 дни и днес правих пореден тест -  EFN
не стига, че се сдухах, ами се и притесних тогава защо ми закъснява Sad

# 509
Благодаря на всички отговорили ми за алерголога.

Общи условия

Активация на акаунт