Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 192
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Привет от Родопите!

Вчера ММ ни докара при моите родители които са взели една къща в местността Петрово Бърдо близо до Батак и ще изкараме тук 10 дни хем на хладно хем и ще ми помагат за Петър.

Снощи дребния спа много зле сигурно от новото място и превъзбуден беше. Иначе има много деца той търчи непрекъснато подир тях и е доволен.

Памперс не бързам да махам. Не му се зачервява дупето нито се изпотява. Понякога свършва нещо в гърнето повечето пъти не му се сяда. Единствено се притеснявам че в нашите ясли ги карат да седят дълго на гърнето пък Петър не иска Хич не съм съгласна да ги насилват ама който не ще да си го гледа вкъщи

# 526
слава богу днес ми дойде  Laughing мен тестовете не ме излъгаха  Laughing
и мен не ме излъгаха Sad

# 527
  • sofia
Елч, жалко!

# 528
  • Варна
Момичета какво стана с Мама Зайка??
На всички почиващи-да си изкарате суупер!
dimara много изкушаващо ми звучи,я дай малко инфо когато имаш време.
Елч другият път HugПравиш ли си ову тестове,за да работите по-усилено когато му е времето?
клеопатра ха Честито!
Брейй,тука голяма жега!Ни на плаж ми се ходи,ни никъде.А докато се разхлади,то слънцето се скрило..
Хайде да взема да сложа една Джента да се поразхладим малко

# 529
гали и преси , правя тестове, ама имам кофти усещането, че пак са ми се смахнали хормоните (аз по принцип си имам проблем с това), защото кога има, кога няма овулация.
моята гинеколожка навремето беше каза да се въоръжа с търпение, защото се очаква да забременея трудно. дара стана от един-единствен опит (разбира се, направен с презумпцията, че така и така няма да стане от първия път  Laughing Laughing Laughing). ама сега явно ще се попечем на шиш. то дано стане въобще де...

# 530
  • Варна
С една дума си чакате изненадката пак Grinning
И при мен с Преслав беше трудна работата,а Викчето стана от един път,че и по погрешка.Така че не се знае,знае ли се Peace

# 531
Привет от нас!

Тук днес доста подухва, но нямаше големи вълни. Оказа се, че Зори е вярна на морския си произход и голямо киснене и плуване в морето падна.  Mr. Green Направо се изумихме с ММ. Никакъв страх, влиза навътре, нито й е студено, нито нищо...
Но ходим само сутрин за по един час, следобед обикновено ни хваща мързела...  Blush
Днес чакаме нашите да дойдат и ще им предадем щафетата.

Елч,  Sad ... Исках да ме изненадаш тоя път. Ама наистина да вземеш да я засечеш тази овулация!

Димара, приятно изкарване и на вас!  Hug

Гали, мама Зая беше писала във фейса, че се прибират вкъщи, пък колкото изкарат. Хубаво е, че ще са си вкъщи и че състоянието й позволява. Дано всичко е наред.

# 532
  • sofia
Буби, гледам ти лентичката, ех времето лети отстрани.
Къде сте на море?

# 533
  • Варна
Супер,ще смени малко болничната обстановка.Радвам се за тях!

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 01:49 от gali&presi

# 534
  • бургас
слава богу днес ми дойде  Laughing мен тестовете не ме излъгаха  Laughing
и мен не ме излъгаха Sad

Hug
дано се похвалиш скоро
 Hug

# 535
Люба, на шега, на майтап още малко и ще преполовя... Вече почна да ми се надига корема.  Mr. Green
Ние сме на Приморско, довечера като дойдат майка ми, ще идем малко на къмпинг Смокиня с ММ да ергенстваме на караваната.  Wink Но иначе пак ще се навъртаме наоколо...  Sunglasses

# 536
  • sofia
Веселооо

# 537
Буби, как е моят приятел Джозеф?  Heart Eyes

# 538
буби, калифорния ме подсети за една случка от сутринта.
чакаме на светофар и преминава един стопанин с куче като вашето и мм вика "я виж, джозеф!" поглеждам аз - на порода го докарва, ама една бухта. и му викам "не, не, това не е джозеф!той е  атлетичен. този е мързеливият му брат'чед, тип поничка" ама наистина, не съм вярвала, че такова куче може да стане толкова дебело...

браво на зори, че е толкова смела в морето!
аз съм сигурна, че дара няма и да припарва. като я знам как като я сложим вечер в коритото си държи ръцете над водата, сакън да не се наморкри Simple Smile))

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 15:05 от Елч

# 539
Браво на Зори, че е толкова смела. Ние ще пробваме  Вики към края на лятото чаааааааааак.
Вики е болничка. В петък отиваме да подготвим при личната документите и хоппппппппп ангина. Беше леко топла и като я погледна каза че и налепи имала. Изписа хомеопатични  и на гърба на рецептета антибиотик. Е как да преценя дали да го дам????????? В петък вдигна 39,8 дадох хексалкиг еднократно и не е вдигала засега Т. Дразни я гърлото. Те и зъби никнат - кучешки. От днес и разстройство има .
Може ли да мине ангина само с Меркуриус и Пирогениум??????? Вчера изтрая компреса с извара само 30 минути Cry Какво да дам за разстройство?  Давах и картофче, сухар на обяд. Сега хапна бисквитена каша. Спала е 1 час. Иначе си ееееееееее фурия не се спира

Общи условия

Активация на акаунт