СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 576
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
F.a.t.e. , благодаря ! Да било прекрасно да се видя и аз измежду всички тръпнещи в очакване мами в списъка Simple Smile
Това ми първа бременност, на 24 г. съм,от Русе, очаквам моето момиченце на 25 септември.

Сега те записвам  Hug

future-maman какво да ти кажа ... такава ни е държавата  Outta Joint

# 226
Euphorica добре дошла Simple Smile Още една мама за кафенце от Русе Simple Smile За русенското родилно има ден на отворените врати всеки първи вторник на месеца ако не се лъжа и аз мисля да отида на следващите отворени врати да му хвърля едно око, че знае ли човек може бебо да ме хване неподготвена Simple Smile
Аз мисля магнезия да си го спра още средата на август, а ношпа-то вече го спрях и ще пия само ако ми се наложи...Контракциите по един два пъти на ден вече са си нормални а и аз го пия чисто профилактично не че имам контракции често Simple Smile

# 227
Чета доста момичета получават контракции и док в началото на юли ме пита дали нямам, но не! Нито едничка. След тия през проблемния ми февруари, повече не ми се е случвало, но аз от тогава си пия и магнезия. Що магнезий натъпках не е истина!  ooooh! Почвам да си мисля, че накрая дребното няма да се сети да излезе от толкова релакс.  Rolling Eyes Само се разтяга вътре и понякога имам чувството, че ще ми излезе през устата просто!   newsm32

# 228
  • Русе
Здравей, ro6li4ka !
Аз научих скоро за "отворените врати" в АГ-Русе.Обадих се и ни записаха със съпруга ми.Ако желаеш, може да звъннеш и да се запишеш,така трябвало.Ето,ако случайно не разполагаш с телефон :

" ...Разглеждането на комплекса става след предварително записване на телефон 082/887 511 и на имейла otvorenivratiag@hospitalruse.org и започва в 13 ч."

Бих се радвала да се запознаем там !

# 229
Напоследък и на мен доста взе да ми се стяга корема. А уж си пия магнезий (3х1 май не е достатъчно) Не е ли рано още да са подготвителни контракции, аз още съм 7-ми мес.  Rolling Eyes
С баткото пак така, що хап изпих за задържане, а после не можем да го изкараме  Crazy
Днес се престраших да вляза в морето, водата ми се видя чистичка... Дано не съжалявам, края на мес. и аз ще пускам изследвания.

# 230
Аз напоследък усещам контракции когато съм много уморена. Примерно, ако съм стояла дълго време в "бермудския триъгълник" /печка, мивка, хладилник/, там е тясно и съм права, а това най-много ме мори.
Иначе като си гледам "мъдростта" от лентичката не е рано за контракции.
"Течащи гърди и фалшиви контракции? Да, това съм аз, подгрявам мама за голямата работа. 30 г.с."

# 231
Euphorica, добре дошла  Hug
-LiLi-, смени я имаш това право по всяко едно време, а и Стефанел е права - сега е най-важно да те следи някой, на който вярваш и си върши работата съвестно. Аз моят го смених в 28 г.с. след голямо чудене, така че  никога не е късно  Wink За смяната трябва да идеш при личната лекарка да искаш направление за преизбор на АГ специалист. После си отиваш при новия, който си избрала (само избирай и проучвай по-внимателно този път  Wink ) Можеш да идеш да си вземеш документите (преснимат се само) от стария лекар, за да ги види новия. На мен новия доки ми искаше само изследванията да види и останаха при него, нищо друго не взе от документите.

# 232
Euphorica, за също съм от Русе, вече бях на отворените врати, тъкмо ще споделите после с Рошличка какво са ви казали на вас и какво впечатление ви е направило, че така като гледам, аз първа ще мина от там и ще се радвам да чуя още впечатления.

# 233
Да се запиша и аз че още малко и ще свършите и тази темичка.
Гледам вече и чантите взехте да стягате.На мен все още ми се струва твърде рано, но времето си лети. От петък тръгвам и аз да обикалям newsm71.
Добре дошли на новите майчета. На всички който имат проблеми да се оправят бързо Hug.
LiLi щом не си доволна от лекарката смени я хем така ще си по-спокойна , че те следят както трябва.
Толинка прочетох че имаш намерение утре да посетиш отворените врати в Мбал. Смятам и аз да дойда тъкмо ще се запознаем, пък доколкото знам още две майчета от форума смятат да ходят утре. Само ако може да ми кажете на кой вход трябва да се отиде.
Хайде лека и спокойна вечер от мен.

# 234
  • Русе
krassymira , Здравей !

Хубаво е, че дават възможност на бъдещите майки да се запознаят с атмосферта в АГ, за да им бъде по-леко, когато настъпи момента.
Моята приятелка е ходила и е останала с добри впечатления, но разбира се и аз ще споделя за моето в последствие.

Дано да е наред всичко и да върви по план бременността на всички !

А, и да благодаря за топлото приветствие !!!

# 235
Да, добре е, че са започнали да правят "Отворени врати", посещенията в АГ все още не са позволени, надяваме се да се справят някой ден...И дано предоставят толкова право на избор, колкото казват, защото това е важно, за да се почувстваш добре в един такъв момент като раждането Simple Smile

# 236
rossy-pm От магазин Пренатал в The Mall има 60% намаление, и аз както не бях купила нито една дреха, така се сдобих и с такива за 3-6 месец  Laughing

# 237
мамиии,честита ни разхладителна буря в София Peace ще се спинка на хлад и дъжд Hug

# 238
  • София
мамиии,честита ни разхладителна буря в София Peace ще се спинка на хлад и дъжд Hug

Тук само подухва. ти си късметлийка Simple Smile

Леле хора днес сглобявахме едното легълце на бебетата (другото след 6-тия месец ) е направо се разбихме . Няма такава хамалогия , пък и 300 вида болтчета и винтчета.. добре че имам техническа мисъл иначе мъж ми още да го мъдри Laughing Laughing Laughing Сега ме стяга корема и се чуда дали да не пийна един магнезии и но-шпа  Rolling Eyes

# 239
Сега ме стяга корема и се чуда дали да не пийна един магнезии и но-шпа  Rolling Eyes

По-добре не се чуди, ами направо пий  Hug Ще чакаме снимки на легълцата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт