Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 548
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • София
http://www.javari.co.uk/Sale-Shoes-Handbags/b/sale/ref=topnav_sd … pf_rd_s=headernav 
Струва ми се,че ен е показан линка,ако се повтарям ме извинете.

# 181
мисля,че са на добра цена Адидас http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__c/278-0372779-4573256/?ons … 34%26pageCode%3Dd
Ако имате впечатления споделете -дали отговарят ,че поръчах едни  Embarassed Rolling Eyes

# 182
# 183
  • София
Ронка, миналата седмица върнах на французите същите натурино. Дъщеря ми ги носи от началото на лятото и почти на всяко излизане с тях падаше по някое цвете. Аз го залепях със силикон и така си ги носеше, докато при последното разлепяне не намерихме някои отцветята.

# 184
Някой чака ли от францужите пратка от 3 юли, пише че трябва да ги получа до 12, а още ги няма  Cry Писах им сутринта, но нямам отговор от тях, нямам си късмет с тия сандали и това е Sad

# 185
   http://www.javari.co.uk/dp/B005X710HW?ie=UTF8&ie=UTF8

Много са сладки  Heart Eyes

# 186
Някой чака ли от францужите пратка от 3 юли, пише че трябва да ги получа до 12, а още ги няма  Cry Писах им сутринта, но нямам отговор от тях, нямам си късмет с тия сандали и това е Sad
аз пуснах на 7.07 и вчера беше тук Shockedпо поща Peace

# 187
аз пуснах на 7.07 и вчера беше тук Shockedпо поща Peace
Сега ми звъннаха от вкъщи, дошла ми е поканата  Party Party

# 188
Здравейте, имам поръчка от 13.06. на чехли от английското но така и не дойдоха писах им и в отговор ми пратиха още един чифт от дата 04.07 краен срок  за доставка посочен днес...  и ги няма какво се случва  newsm78 newsm78 някоя от вас да има проблем с доставките от тези дати??Как да процедирам сега,какво да им пиша на хорицата???

# 189
  • София-Младост
Здравейте, имам поръчка от 13.06. на чехли от английското но така и не дойдоха писах им и в отговор ми пратиха още един чифт от дата 04.07 краен срок  за доставка посочен днес...  и ги няма какво се случва  newsm78 newsm78 някоя от вас да има проблем с доставките от тези дати??Как да процедирам сега,какво да им пиша на хорицата???
Е щом е днес изчакай понеделник-вторник, все пак и нашите пощи участват.

# 190
така ще направя,благодаря Simple Smile, а някой да е поръчвал на Ravel че  се двоумя 5ца или 6 ца за едни сандалетки  newsm78

# 191
така ще направя,благодаря Simple Smile, а някой да е поръчвал на Ravel че  се двоумя 5ца или 6 ца за едни сандалетки  newsm78
Аз, но от друг сайт.
Според мен си отговарят, моите дори имат аванс, може и такъв да е моделът, но определено не са ми малки.
Винаги вземам 7ца и теза са толкова, но имам прилично разстояние пред пръстите.

# 192
благодаря пускам 5ца Peace

# 193
Ронка, миналата седмица върнах на французите същите натурино. Дъщеря ми ги носи от началото на лятото и почти на всяко излизане с тях падаше по някое цвете. Аз го залепях със силикон и така си ги носеше, докато при последното разлепяне не намерихме някои отцветята.
Стига бе, ти направо ме разби! И това са сандали с редовна цена от 70 евро. Shocked Според мен, вероятно има проблем с партидата от която си взела, не е изключено и аз да съм от нея. Ще ги поноси и ще видим. Това е 5 чифт на малката от тази марка и досега оплаквания не съм имала. Дребното и то износи 2 чифта. Ако се получи същото и аз ще ги връщам.
Какво ти казаха, че ти възстановят ли парите и разходите по изпращането?

# 194
Бързам да похваля тези сандалки http://www.javari.fr/dp/B006GXKU1O  Heart Eyes Невероятни, леки удобни, страхотна изработка, стоят много добре, мека кожа, отговарят си на номера  Heart Eyes Заслужаваха си чакането  Peace

Общи условия

Активация на акаунт