Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 561
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
# 301
# 302
Някой дали е получил тези сандалки да сподели мнение http://www.javari.co.uk/dp/B005XUAQCY/ref=asc_df_B005XUAQCY87849 … eASIN=B005XUAQCY?

Дам, аз ги получих.  Tired Face  Ужасно неудобни са!!! Кракът ми е тесен и всички каишки са ми широки. Тази част върху която стъпва кракът не е кожа, като се изпоти стъпалото започва едно пързаляне... За капак и обущарят отказа да се занимава с тях. Не стават да се скъсят лентите като се придърпат отдолу, ако се резнат и залепят ще убива на крака. Остава вариант с дебела стелка/подложка да се намали пространството за стъпалото.
Много са хубави, но не са удобни. Не бих ги препоръчала. 

# 303
Здравейте, може ли да ми кажете дали на Replay обувките си отговарят на номера? Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet

# 304
Здравейте, може ли да ми кажете дали на Replay обувките си отговарят на номера? Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet

Отговарят си  Peace

# 305
Pepe Jeans Footwear £18.90

Calvin Klein Jeans Women's Gisella Canvas Suede Lace Ups Trainers £18.08

# 306
  • Пловдив

Отговарят си  Peace

Обаче, напоследък от към качество хич ги няма.

# 307
  • Варна
Здравейте, знаете ли тези  сандалки дали си отговарят и дали са качествени?

http://www.javari.fr/Timberland%20Lascaux%20Ankle%20Strap%20Sand … RL=%2Fmythings%2F

# 308
...  чудя се къде изчезнахте...а то съм забравила да се запиша и следя ooooh!

# 309
  • София
Всичко, което съм пробвала на Timberland е умалено с един номер.

# 310
# 311
  • Бг
За почитателките на Кила, при англичаните има доста намалени модели, на по 19 лири.
Аз пуснах едни маратонки на мъжО от франсетата и пак ми казват, че имам проблем с картата. Ей, писна ми вече, кво толкоз не ми харесват картата не знам Thinking.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 16:13 от Alexa_a

# 312
  • София
Момичета, има доста намалени модели на Кила, който им е почитател.
Те отговарят ли на номерата? Харесала съм два модела, но още се колебая, че май прекалих със сандалите.  Embarassed

# 313
  • sofia
Здравейте!  bouquet
Нахлувам в чудната ви тема с питанка: еднакви ли са артикулите във всички javari сайтове(френски, немски, юкейски) и откъде поръчвате? Доставката е безплатна навсякъде, нали?
А, и още нещо-вчера си добавих в кошницата едни обувки, а после вече ги нямаше, явно са се изчепали... Cry Което значи, че независимо, че артикулите в кошницата не се пазят определено време или бъркам?
Мерси! Hug

# 314
  • София-Младост
Здравейте!  bouquet
Нахлувам в чудната ви тема с питанка: еднакви ли са артикулите във всички javari сайтове(френски, немски, юкейски) и откъде поръчвате? Доставката е безплатна навсякъде, нали?
А, и още нещо-вчера си добавих в кошницата едни обувки, а после вече ги нямаше, явно са се изчепали... Cry Което значи, че независимо, че артикулите в кошницата не се пазят определено време или бъркам?
Мерси! Hug
Еднакви в смисъл? Ако съмте разбрал аправилно отг. е не са еднакви.
Безплатна е доставката.
Не се пазят разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт