Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 54 633
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и благодаря   bouquet!
Днес вече е в транзита  Wink.

# 136
ПП Дразня ли, като публикувам така линкове без отзиви, че се замислих за този въпрос?
Мен- не. Напротив, точно заради тези линкове днес за първи път поръчах от френското, без да имам достатъчно пари в картата. Пратиха ми мейл, че има проблем с плащането, но не се споменава колко дни ще ме изчакат, както правят в немското. Дали ще изтраят 24 часа?
[/quote]

Скоро поръчах в петък от френското и нямах пари в картата. Внесох парите в понеделник-вторник и тогава си ги изтеглиха. Иначе всеки ден получавах мейл, че има проблем с плащането и до 2-3 дни трябва да го реша. Предполагам, че ще те изчакат 2-3 дни  Peace

# 137
Да се  запиша и аз  в темата с молба за  превод.  Grinning
Харесах  си обувки Марко Тоци .В амазон  го има  този  коментар :

''Ich hätte die Schuhe auch in 39 bestellen können, da sie mMn recht groß ausfallen (ich hab Größe 40). Leider drückt der Klettverschluss an der Seite unangenehm in den Knöchel, aber ich hoffe, dass das Material noch etwas weicher wird und sich das Problem löst. Mir graust es schon vor den Blasen XD''

Но  с  автоматичния превод  не  можах  да  разбера,дали  са  уголемени или са умалени  с  размер.
 Какво ще  кажете    newsm78  bouquet

В немското  забелязвам  ,доста  паднали цени   Peace

# 138
Да се  запиша и аз  в темата с молба за  превод.  Grinning
Харесах  си обувки Марко Тоци .В амазон  го има  този  коментар :

''Ich hätte die Schuhe auch in 39 bestellen können, da sie mMn recht groß ausfallen (ich hab Größe 40). Leider drückt der Klettverschluss an der Seite unangenehm in den Knöchel, aber ich hoffe, dass das Material noch etwas weicher wird und sich das Problem löst. Mir graust es schon vor den Blasen XD''

Но  с  автоматичния превод  не  можах  да  разбера,дали  са  уголемени или са умалени  с  размер.
 Какво ще  кажете    newsm78  bouquet
В немското  забелязвам  ,доста  паднали цени   Peace

По-скоро уголемени - пише, че можело да си поръча и 39, при положение, че носи 40, закопчаването отстрани убивало на кокалчето...

# 139
ПП Дразня ли, като публикувам така линкове без отзиви, че се замислих за този въпрос?
Мен- не. Напротив, точно заради тези линкове днес за първи път поръчах от френското, без да имам достатъчно пари в картата. Пратиха ми мейл, че има проблем с плащането, но не се споменава колко дни ще ме изчакат, както правят в немското. Дали ще изтраят 24 часа?

Скоро поръчах в петък от френското и нямах пари в картата. Внесох парите в понеделник-вторник и тогава си ги изтеглиха. Иначе всеки ден получавах мейл, че има проблем с плащането и до 2-3 дни трябва да го реша. Предполагам, че ще те изчакат 2-3 дни  Peace
[/quote]
  bouquet

# 140
kusmet     bouquet

# 141
# 142

G-star-ките ми се виждат по-интересно моделче  Peace

# 143
  • Бг
Green Grass, и аз съм за първите.

И едни дамски маратонки на сметка, само 40-ка, намалени от 90 на 18 евро.
И още нещо, само 38-ца.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 12:13 от Alexa_a

# 144
Благодаря ви момичета, и аз клонях повече към тях,затова вече си ги заръчах  Crazy Сега остава да им намеря и подходяща чанта,.....така че ако имате идеи-давайте,приемам предложения newsm53

# 145
http://www.javari.fr/dp/B006KDHEL4 Тези кецки ги изпрах на ръка с хладка вода и където е залепена гумата с плата явно пусна лепило и почти целите пожълтяха  #2gunfire Дайте идеи как да ги изчистя, повторих прането, същата история  #Cussing out

# 146
# 147
  • Варна

Не, отвън е плат, отвътре синтетика

# 148
  • София
Прегледах таблицата в първия пост, но да се подсигуря допълнително Laughing: детските Skechers са умалени с един номер, нали?

# 149
http://www.javari.fr/dp/B006KDHEL4 Тези кецки ги изпрах на ръка с хладка вода и където е залепена гумата с плата явно пусна лепило и почти целите пожълтяха  #2gunfire Дайте идеи как да ги изчистя, повторих прането, същата история  #Cussing out

На мен ми е пожълтявал плата на бели маратонки при недобро изплакване, при пране на ръка. Защо не пробваш да ги пуснеш в пералнята, аз всички маратонки пера така.

Общи условия

Активация на акаунт