Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 548
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Ще попитам пак за колко дни пътуват обувките от английския сайт?

Аз съм ги получавала до седмица максимум.

Благодаря,   bouquet!

# 271
  • Варна
Naq2009 благодаря! Сега им писах и аз , да видим

# 272
  • Варна
С номера който се получава в имейл при експедирането пакета се вижда в dhl.de. Като влезе в България се вижда и в българския Dhl. Аз днес получих изпратени на 10ти, няколко страници по напред и аз питах за номер на товарителница но и без нея ги видях.
А ботушите които получих са разкошни, много мека кожа, бе ... супер са. Преди това поръчах други но ми изпратиха грешен номер и по-добре, тези дето получих днес са с пъти по-добри!

# 273
  • София
Flash*, къде точно го пише този номер? Това ли е Javari.de-Bestellnummer: .......? При мен с него нищо не излиза.

# 274
  • Варна
Не, на имейла получих имейл, че е изпратено и има
Versandunternehmen: DHL
Sendungsnummer: 227450749864
Status: Unterwegs
Този номер излиза първо в немско после и в бг сайта при проследяване по референция на изпращача.

# 275
Здравейте,
наложи се да върна едни сандали на Javari.fr
И сега не мога да разбера какво точно се случи Rolling Eyes
Изпратили са ми два имейла, но май за някакви дебитни ноти говорят.. newsm78
Ето това е едното:

Bonjour,

Nous sommes heureux de vous informer que le remboursement de votre commande 171-5087997-1304314 a bien été effectué. Vous trouverez les informations relatives à ce remboursement dans le Récapitulatif de votre commande au sein de Votre compte Amazon ainsi que dans la note de crédit électronique ci-dessous:

--------------------------------------------------------------------------------

Note de Crédit électronique en relation avec votre facture numéro EUVINS1-OFS-FR-65150910 concernant le remboursement de votre commande 171-5087997-1304314 sur le site www.javari.fr.

Date d'émission de la note de crédit : 13/07/12
Note de crédit numéro : EUVINS1-VCN-FR-998379

Numéro de la facture d'origine : EUVINS1-OFS-FR-65150910
Numéro de la commande : 171-5087997-1304314

Nom du fournisseur : Amazon EU S.a.r.L.
Adresse du fournisseur : 5 rue Plaetis, L-2338, Luxembourg
Numéro de TVA intracommunautaire du fournisseur : BG175287693

Nom du Client : Qté Articles commandés Prix unitaire (HT) Taux TVA % Montant VAT Total (TTC)

Бихте ли помогнали, моля..да им пиша ли, ако това е чек някакъв?

# 276
dance22, това  не  са  ли стандартните  кредитни  ноти  за  връщане  на  пари?
В  случая,просто  те  информират,че  са  ти  превели  сумата  за  обувките(+пощенските ) предполагам

# 277
Здравейте, в петък за пръв път пуснах поръчка от френското Джавари с едни ботуши и раница. Получих потвърждение на заявката със срок на изпращане 16.07, т.е. днес. Но още на същия ден ми изпратиха мейл, че ми пращат ботушите с DHL, а за раницата (която искам най-много) все още няма инфо. Най-странното е, че от петък се опитвам да видя поръчката си в сайта, но постоянно ми изписва все едно и също (не знам френски, ползвам преводач):  "Възникна грешка, когато сме се опитали да обработим вашата заявка. Ние работим, за да разрешите този проблем възможно най-бързо. Моля опитайте отново след няколко минути."
Това съобщение стои вече 4-ти ден Sad Някой попадал ли е в такава ситуация и има ли шанс да си получа раницата или да я пускам отново?

# 278
Възможно ли е това да е кожа? newsm78 Така пише.

# 279
Възможно ли е това да е кожа? newsm78 Така пише.

Пише stoff, което значи плат

# 280
  • Варна
Вчера пристигнаха тези, в зелено - поръчах ги за мъжа ми, нищо, че пише "дамски" - страхотни са, естествена кожа (велур), той много ги хареса и сега ще му поръчвам още едни. Леко умалени са, той носи UK9, поръчах 9,5 и му опира пръста леко, сега ще взема 10-ка. Peace Голямо попадение са, направо не мога да повярвам! Party

Страхотни са, страшно ще съм ти благодарна, ако ми кажеш колко е стелката. Peace

27 см. Peace

# 281
# 282
последните са супер, но не искам , кафеви инъче ги грабвам Simple Smile
вие все публикувате хубави попадения, аз къде зяпам нищо не виждам   bouquet

# 283
  • София
От френското трябваше вчера да е изпратена пратка (Expédition #1: Livré le 16 juil. 2012) ,но не мога да се ориентирам изпратена ли е или не? Имам Numéro de commande Javari.fr : ............., който предполагам е номера на поръчката,но никакви други номера не виждам. Това означава ли ,че е изпратено с пощите?

# 284
От френското трябваше вчера да е изпратена пратка (Expédition #1: Livré le 16 juil. 2012) ,но не мога да се ориентирам изпратена ли е или не? Имам Numéro de commande Javari.fr : ............., който предполагам е номера на поръчката,но никакви други номера не виждам. Това означава ли ,че е изпратено с пощите?

Френското пращат по пощата.

Общи условия

Активация на акаунт