Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 495
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Аз се чудя на тези http://www.javari.fr/Fruit-New-Cross-Boots-femme/dp/B00663Y7LS/r … L=%2FshoppingCart ,дали не са много груби,отзиви за марката

# 406
Banshee, отговарят си  Peace . Пробвала съм на една приятелка, много ги харесвам, но нямам нужда сега от такива... то изобщо от какви ли имам нужда  Embarassed

Отново благодаря!   bouquet  - ще си ги чакам спокойно
Гледам свършили черните сандалки, има само кафяви на 54, а и линка се бъгна нещо и сега излизат някакви червени велурени /да не ми пратят такива, че ще ги вземат мътните Mr. Green/

# 407
  • Бг
От половин час седя, и разцъквам линкове из трите джаварита. И какво ми прави впечатление, едни и същи обувки при французите, в случая и при немците им дават различна дължина на стелката. И аз сега на кой да вярвам  ooooh!. Специално за Флайки-те мога да кажа, че си отговарят на см. в немското, тогава следва ли, че при франсетата всичко е с объркани см. на стелките. Ей така седя и си размишлявам, не че нямам работа в офиса де  Mr. Green.

Бижу, благодаря   bouquet, аз сега загледах отзивите в Амазон на модела, който съм харесала и са отлични, само където не казват отговарят ли си на номерата.

Ето и едни изгодни сандали, само 41 номер, 12 евро.
На някоя от вас ако й трябват балерини, 40-ти номер, естествена кожа, за 14 евро.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 16:54 от Alexa_a

# 408
Трябва някой да ме спаси от тази тема! ooooh! Тези взех. Crazy

Prêt à être expédié : 29 août 2012
Arrivée prévue : 12 sept. 2012 - 15 sept. 2012  ooooh!
Rapide. Joy
Ако това е бързо...
Бижуне, не че нещо...Имам едни чехли на марката и са супер, мега твърди и неудобни, а уж са кожа. Обух ги точно 1 път за няма и 15 минути и ми идваше да се прибера боса.

Иначе аз днес посетих един магазин...забърсах 4 чифта обувки и мисля да приключвам. Взех едни Тамарис, и се убедих, че не са само за тесен крак. 2 модела пробвах и ме е яд, че не ги грабнах и двата чифта, за по 15 евро бяха. И 2 чифта балеринки по 5 евро намалени и 1 сандали пак за 5 евро. Хубаво, че са се изчерпали, иначе така за по 5 кинта да съм се прибрала с пълен багажник. Ми то естествената кожа ли им плащам, изработката ли, кое?! ПоФалих се, но това не ми спестява мислите по едни Камперки....3-ти ден ги мисля, но 47 евро не ми се дават. ooooh!

# 409
  • Бг
Ронка, не бъди "егоист", покажи балерините, пък ние ще те "разубедим", че Камперите са толкова "неудобна" обувка, че не си струва да си даваш парите  Joy.

Детска балерина, само 27 и 28 номер, белите за 17 евро.

# 410
Ронка, не бъди "егоист", покажи балерините, пък ние ще те "разубедим", че Камперите са толкова "неудобна" обувка, че не си струва да си даваш парите  Joy.

Довечера ще ги наснимам и покажа като легнат децата. Peace
Искам да ви кажа, че Астер са невероятни обувки, отговарят си! Който има госпоица с тези размери да не се колебае!
Пп. Алекса, камперите със сигурност са най-неудобните обувки Joy

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 17:38 от Ронка

# 411
  • София

Пуснах едни 28 за догодина с надеждата,че няма да са ни малки,но не са за изпускане. В момента крачето й е точно 24 номер,много голямо расте,има ли шанс догодина според вас да не сме минали 28 номер?

# 412
[Пп. Алекса, камперите със сигурност са най-неудобните обувки Joy
А, Ронче, не така  Peace! Кемпърите са удобни като цвички. То вярно, че все пантофки си купувам техни, но пък достатъчно чифтове, че да си позволя мнение.

# 413
[Пп. Алекса, камперите със сигурност са най-неудобните обувки Joy
А, Ронче, не така  Peace! Кемпърите са удобни като цвички. То вярно, че все пантофки си купувам техни, но пък достатъчно чифтове, че да си позволя мнение.
Айвиии, изпуснала съм кавичките! Знам за камперите и затова 3-та нощ няма да спя, ако не ги поръчам до преди да си легна! Уникални сааа, поне номер да нямаше щях да ги преживея.

Пуснах едни 28 за догодина с надеждата,че няма да са ни малки,но не са за изпускане. В момента крачето й е точно 24 номер,много голямо расте,има ли шанс догодина според вас да не сме минали 28 номер?
Сладурче, с по 2 номера на година ги смятай, значи ще й стане за пролет-лято 2014 по мои сметки. Наистина са уникални и си заслужават всяка стотинка. Синът ми едните му сандали са от въпросната марка и нямат грешка.

ПП. Алекса снимки ще мога чак утре. С нова машинка съм/лаптоп/ и още го разучавам, но не мога да си прехвърля снимките от тел на него. Embarassed Мъж ми се прибира утре от командировка и ще си ги кача на старата барака.

# 414
Нищо не съм пуснала,но искамммм нещо(ей така за спорта Embarassed)
http://www.javari.fr/US-Polo-Assn-Bolly-Baskets/dp/B006VS93P8/re … L=%2FshoppingCart    22Е US Polo готини кецки

# 415
В много странна ситуация се натресох.  Confused   Както се похвалих вече, поръчах сутринта тези сандали в черно - последни бяха 39 и след поръчката остана само 38 /вече го няма и него/. Бях забравила да вкарам пари в картата и ми писаха, заредих я и сега проверих и гледам в акунта ми се мъдрят тези папуци http://www.javari.fr/dp/B004DUNA96, да не говорим че това хич не са сандали и въобще не ги искам. А сутринта си излизаше снимка на тези първите в поръчката. Вероятно идиотите са разменили снимките на моделите в сайта и аз съм се подвела, мислейки че поръчвам черните сандали.. Писах им вече, но ако някой си е поръчал 38-цата  от тези сандали - да има предвид, че най-вероятно има грешка и това не е моделът, който ще пратят Sad

# 416
В много странна ситуация се натресох.  Confused   Както се похвалих вече, поръчах сутринта тези сандали в черно - последни бяха 39 и след поръчката остана само 38 /вече го няма и него/. Бях забравила да вкарам пари в картата и ми писаха, заредих я и сега проверих и гледам в акунта ми се мъдрят тези папуци http://www.javari.fr/dp/B004DUNA96, да не говорим че това хич не са сандали и въобще не ги искам. А сутринта си излизаше снимка на тези първите в поръчката. Вероятно идиотите са разменили снимките на моделите в сайта и аз съм се подвела, мислейки че поръчвам черните сандали.. Писах им вече, но ако някой си е поръчал 38-цата  от тези сандали - да има предвид, че най-вероятно има грешка и това не е моделът, който ще пратят Sad
Случват се и грешки понякога. Виж какво ще ти отговорят. След като не ги искаш тези затворените, отказваш поръчката и готово! Няма нищо страшно, споко. Hug

# 417
# 418
  • София
Току-що ми върнаха парите за сандалите, но нещо са объркали пощенските - платих 12 лв., а те ми преведоха 2.79 евро

Ронка, миналата седмица върнах на французите същите натурино. Дъщеря ми ги носи от началото на лятото и почти на всяко излизане с тях падаше по някое цвете. Аз го залепях със силикон и така си ги носеше, докато при последното разлепяне не намерихме някои отцветята.
Стига бе, ти направо ме разби! И това са сандали с редовна цена от 70 евро. Shocked Според мен, вероятно има проблем с партидата от която си взела, не е изключено и аз да съм от нея. Ще ги поноси и ще видим. Това е 5 чифт на малката от тази марка и досега оплаквания не съм имала. Дребното и то износи 2 чифта. Ако се получи същото и аз ще ги връщам.
Какво ти казаха, че ти възстановят ли парите и разходите по изпращането?
Мдам, след първото обуване паднаха 2 цветлета. Мисля да ги залепя с моментно лепило, че не ми се занимава да ги връщам, а и са удобни и стоят сладко. Обаче ще им пиша на франсетата що за стока предлагат да си знаят. Току виж ме компенсирали с някой бонус. хихихи

# 419
Бижуне, не че нещо...Имам едни чехли на марката и са супер, мега твърди и неудобни, а уж са кожа. Обух ги точно 1 път за няма и 15 минути и ми идваше да се прибера боса.
Ми квото дойде пък, дано това е вярно:

Цитат
Ces sandales sont extrêmement souple et très agréable à porter, le seul point négatif est la couleur, pour moi elles ne sont pas blanches mais écrus.
Crazy Ако верно дойдат чак септември, ще ми е все тая вече какви ще се окажат. Joy

Общи условия

Активация на акаунт