Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 491
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Ронка, няма проблем. Аз имах предвид да покажеш Камперите, но то от толкоз обувки съм писала балерините, но ще чакам да ги покажеш де  Simple Smile. Някой в предната тема мисля, че беше похвалил тези Crocs-ове, само 33.5, за 14 евро.
А, камперите..ей ги на
http://www.javari.co.uk/Camper-Womens-Manmade-Stetson-21573-001/ … L=%2FshoppingCart
Никой не може да ме убеди, че не са уникални! Naughty

# 436
http://www.javari.fr/Reebok-Mini-Duffle-Silver-Met-Sld/dp/B004HF … L=%2FshoppingCart - това колко е мини  newsm78

Heart Eyes Ронка, сладурски са  Peace

# 437
# 438
  • София
Момичета имате ли информация дали тези си отговарят на номера http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Sandales/s/ref=topnav_sd_h … 96%26pageCode%3Dd ?
Вие по принцип за да избегнете надценката използвате превозвач нали?

# 439
  • Варна
Случват се и грешки понякога. Виж какво ще ти отговорят. След като не ги искаш тези затворените, отказваш поръчката и готово! Няма нищо страшно, споко. Hug
Hug
Е, аз се ядосвам най-вече, че няма да си получа сандалките. Sad
Поръчката вече не мога да я канселирам сама, затова им писах пак, ако ще ми пращат тези червените въобще да не си правят труда. Е, то мога да не ги взема от пощата, нали така? Само дето ще се размятат кашони насам-натам
 И ето какво излиза на този модел с търсачката ... няма как да са два съвсем различни модели, ама под един номер. Вече ще трябва да  им следя и каталожните номера, освен всичко друго  Confused
Aз поръчах последните 38-ми номер. И аз им писах, още не са ми отговорили. На теб отговориха ли ти нещо?

# 440
  • Бг
Ронка, жИстоки са, аз им намерих и другарче  Mr. Green.
Я преспи още няколко вечери, че като гледам са паднали на 39 лири.

# 441
Момичета имате ли информация дали тези си отговарят на номера http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Sandales/s/ref=topnav_sd_h … 96%26pageCode%3Dd ?
Вие по принцип за да избегнете надценката използвате превозвач нали?

Каква надценка?  newsm78
С безплатна доставка до България са, поръчвай си директно. Никакви превозвачи не ти трябват.

# 442
Ронка, жИстоки са, аз им намерих и другарче  Mr. Green.
Я преспи още няколко вечери, че като гледам са паднали на 39 лири.
Не ми се отваря линка! И по-добре може би. Joy
Ще изчакам още малко, но пусто нямам много времеее. След има-няма 2 седмици се прибирам в Бг...от Юк ми идват за около седмица. Ще видя де, ако реша в последния момент и до Бг ще ги метна, няма страшно. хихих
А ти моме, голям подстрекател си Heart Eyes Hug

# 443
  • Бг
Кой, аз ли  Outta Joint, няма такова нещо  hahaha. Така де, няма боси да си ходим, я. И не, че нещо, но Флайките са още намалени, а и нали ще си идваш в Бг, помисли си  Mr. Green.

# 444
Флайките ги видях в джавари, че са паднали, но 8-ца има само в червено...Аз като, че ли повече искам зИленкото. Ей сега ще метна един поглед в амазон какво се случва.

# 445
Споделете за Pepe Jeans, моля  Praynig Според файла на Йошко би трябвало да си отговарят, но според таблицата в сайта, 38 е с дължина 23.5, което си е адски умалено. Ако някой може да ми измери стелка на 38 и 39, ще бъда много благодарна   bouquet

# 446
писах им за сандалите, върнаха ми след час-ва мнооого мил мейл, че се извиняват и да изчакам до 24ти и тогава пак да им пиша.

# 447
  • Бг
Ронка, в Амазон, зИленкото е леко употребявано  Laughing.

ВечеПетя, абсолютно точно си отговарят Пепе-то, утре ще видя моя приятелка да я помоля да ти измери на 39-ка стелката.

# 448
Вярно, че франсетата писаха, че ще пратят сандалите ми през септември, ама няколко часа вече не са си дръпнали парите. За първи път поръчвам от тях, каква е практиката?

# 449
Ронка, няма проблем. Аз имах предвид да покажеш Камперите, но то от толкоз обувки съм писала балерините, но ще чакам да ги покажеш де  Simple Smile. Някой в предната тема мисля, че беше похвалил тези Crocs-ове, само 33.5, за 14 евро.

Барышня-крестьянка тази не знам до колко отговаря на изискванията ти, но е добре намалена.
Идеална, само да беше ест. кожа ... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт