Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 369
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
... колко време да им пазq сега тези 50 лв в картата, минаха 10 дена... или да им пиша пак? Какво се прави в този случай?  newsm78
Нищо не се прави. Имат си данните и ше си дръпнат парите  Peace И аз така веднъж се чудих защо цяла седмица им отне да си вземат обратно парите, но не забравиха, дори ми благодариха за честността.
Днес си получих черните пухки, изпратени на 16.07. Толкова са мекички, че усещането на кожата на лицето ми е като допир на коприна  Heart Eyes Очарована съм и от това, че се виждат само пръстите и стъпалото ми изглежда много фино! Още една сполучлива покупка.
в амазон до 29.07

# 601
  • Пловдив
Запис.

# 602
Днес си получих черните пухки, изпратени на 16.07. Толкова са мекички, че усещането на кожата на лицето ми е като допир на коприна  Heart Eyes Очарована съм и от това, че се виждат само пръстите и стъпалото ми изглежда много фино! Още една сполучлива покупка.
Хаха, ама те са "джапанки" ли бре?! Joy Приличаха ми на пантофи! Crazy

# 603
  • София

Момичета, а някой да има тези http://www.javari.de/Bugatti-J05115-Halbschuhe-Schwarz-schwarz/d … L=%2FshoppingCart . Зимата имах два чифта боти на Бугати, и определено си отговаряха, но пък не знам как са с останалите модели?

Aз ги имам от времето на кода 30 от 60... Страшно са ми удобни, отговарят си точно ...вземай ги  Peace

Благодаря, Перли - поръчах ги  Peace! Отдавна ги дебна, но май няма да ги намалят повече  Wink

# 604
Момичета, някъде назад в темата имаше снимано краче, обуто в готиния модел, обсъждан и преди малко на Флай Лондон. Бихте ли могли пак да я пуснете?

# 605
  • София
Да, рошав пантоф-джапанка си е  Laughing

# 606
Да, рошав пантоф-джапанка си е  Laughing
МноУ сладко! Laughing Crazy Честити! Ще снимаш и с краче да видим. Wink

# 607
  • Бургас

Момичета, а някой да има тези http://www.javari.de/Bugatti-J05115-Halbschuhe-Schwarz-schwarz/d … L=%2FshoppingCart . Зимата имах два чифта боти на Бугати, и определено си отговаряха, но пък не знам как са с останалите модели?

Aз ги имам от времето на кода 30 от 60... Страшно са ми удобни, отговарят си точно ...вземай ги  Peace

Благодаря, Перли - поръчах ги  Peace! Отдавна ги дебна, но май няма да ги намалят повече  Wink

Даммм, аз ги помня тези.  Peace
Колко излизаха с кода?

# 608
  • София
...Честити! Ще снимаш и с краче да видим. Wink
Мерси, Бижу Heart Eyes утре ще снимам ... почувствах се неловко да ги покажа още тази вечер на мъжа ми и сега спят в колата  Embarassed

mamaLina http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=661048.msg22301347#msg22301347

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 21:58 от Aganka

# 609
  • София
Момичета, някъде назад в темата имаше снимано краче, обуто в готиния модел, обсъждан и преди малко на Флай Лондон. Бихте ли могли пак да я пуснете?
Не е било моето, но ети ти го, да го видиш - в цялата му елегантност...  Crazy цък Според мен обаче модела е с 1 идея умален.

# 610
Аз също мисля, че за отворен модел на Fly-ки става точен номер, но за затворен... може и да има неприятно изненадани точно с една идея. Confused

... почувствах се неловко да ги покажа още тази вечер на мъжа ми и сега спят в колата  Embarassed
Joy Моят вече не пита... претръпна. Crazy

# 611

Даммм, аз ги помня тези.  Peace
Колко излизаха с кода?

Mимита, взех да си ровя акаунта , няма такава поръчка...после зацепих че тогава правехме по няколко акаунта заради кода  Mr. Green .. Били са 35 евро тогава(без кода). И Сис си ги поръча тогава и тя е много доволна, много са лекички и удобни  Peace

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:16 от PERLI

# 612
  • София
Моят вече не пита... претръпна. Crazy
Как да претръпне с такова чудо като мен, не знам. Сама си се убеждавам, че имам достатъчно обувки и все нещо ново ме грабва. Днес получих едни каубойски боти, подарък от него, срам нямам...

# 613
А аз чакам два чифта от еВау, ама гледам че при гъбите са три пакета, а не помня да съм купувала друго... май чакам три чифта все пак и едни от френското... ох! Tired Не е лесно. Crazy

Ааааа, сетих се! ooooh! hahaha Ботите Dune от Амазон са пристигнали. Blush Blush

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:23 от Бижy

# 614
  • sofia
момичета, имате ли представа до кога продължава намалението, ще има ли и август?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт