Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 136
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Разград
O bendim O ,FGSN

# 661
Димони, в поткрепа на твоя пост: "Не правете непоискано добро!".  bouquet

# 662
  • Разград

# 663
  • София
Имам още десетина серии, за да приключа с "Облака" и тогава с голямо удоволствие бих беседвала с вас по сериала и да споделя аз как съм го усетила. Все още нямам цялосттната картина пред себе си, образите все още се развиват и променят и създават непрестани и съвършенно различни емоции. Бих споделила само, че аз имам малко по-различно мнение относно героите в сравнение с последните постове, но засега  Peace

# 664
  • Разград

# 665
  • В Града на липите
rivva  Hug точно това имах предвид. Много от второстепенните герои така се открояват, че и аз се зачудих дали ролите са писани за определени актьори или просто кастинга е много добър. явно Мерал е взела доста актьори от Облака и много добре е направила. Визирам точно Сюмбюл и Дайе, които във ВВ още повече разгръщат таланта си, макар аз още в Облака да ги забелязах.
Скрит текст:
п.п. Продължавам да не съм заслепена от Бали Бей.  Grinning Бяха тръгнали едни слухове, че Енгин щял да се включи в трети сезон, но сякаш не мога да си го представя в никоя роля  newsm78 То се оказа, че не е вярно, но въпреки това съм се питала в коя от ролите бих искала да го видя и не намерих отговор. Кастинга си е достатъчно добър и така. Нямам забележки към никой, и никой не ме дразни освен Хатидже, може би. Прекалено се цъкли и кокори.

Дейзи, определено имаше пламък в очите на Сердар, но сравнен с буйния огън в очите на Мустафа, просто на Сердар приличаше на крехко пламъче, което въпреки всичко урагана Мустафа не успя да го загаси.

# 666
  • Разград

# 667

Първото "татко" казано - гледайки в очите любимата жена !
добър момичета !
Мариянка, Sofi_q , bebo_sn -  благодарности за информацията която ни представяте
Радвам се и аз, че момчето ни е оценено и от професионалисти / ние сме зрители и естествено сме и пристрастни /. Друго е да получаваш признание от хора във професията, които са изградили име в нея ! Браво на Енгин и дано наистина го видим в нов проект.

Кики - това е реклама за "студен чай" - такава която да си я гледаш с удоволствие   и най-важното да ти се прииска да пийнеш и чай естествено.

За всички които са така в тези жеги
Скрит текст:

Предлагам по избор
Скрит текст:

# 668
  • Разград

# 669
# 670
Страхотни снимки!- Дори и мустак му отива,а тези очи как могат да горят от страст и всъщото време да плачат .Първата снимка не съм я виждала и направо онемях-много чаровен,а хич не харесвам мутаци , ама този е  по -различен Rolling Eyes Wink

# 671
  • Разград
Engin akyurek with beren saat kisses 2

# 672
Момичета, четейки думите на Мерал за Енгин, които постнахте по-рано днес, си давам сметка, че Мерал наистина е осъзнавала колко талантлив е Енгин и какви качества има като актьор. В друго интервю беше казала, че са му следели кариерата още от шоуто Звездите на Турция и са забелязали таланта му.   От думите й личи силна вяра в таланта на Енгин
.
Та се чудех дали и другите от шоубизнеса- режисьори, сценаристи, продуценти(не само тези от КВФ)  наистина са оценили таланта на Енгин. И не говоря само да се оценява по фактора, че има милиони фенове по цял свят, а чисто технично, като качества. ??? Интересно ми е дали и те виждат огромния емоционален диапазонкойто може да пренесе на екрана, говора с очи, което е запазена марка на Енгин , фактът, че той е толкова естествен пред камера и сякаш всичко му идва отвътре, способността да преминава рязко от едно емоционално състояние в друго(това се вижда повече в Облака), играта му с лице, мимики жестове и тн. Ние ги виждаме тези неща и сме ги оценили, но сме фенове и може да сме малко пристрастни понякога. Обаче дали и в шоубизнеса са ги оценили и са на нашето мнение???  newsm78 newsm78 newsm78

Вие как мислите???
newsm78 Simple Smile Simple Smile

# 673
Ваня този клип ме пренесе в друго измерение -имах нужда от това -благодаря ти  bouquet

Дейзи ,прави ми впечатление ,че актьорите с  повече опит зад гърба си се изказват доста ласкаво за Енгин- Сердар Гьокхан/Фахретин/ и този ,с който е играл в Облака съжалявам не запомних и мето му.Има го пуснат клипът от Мариана някъде към 40-41 стр.Бюлянт/Рахми/ също. И Едже беш споменала,че е дисциплиниран необикновен и сърдечен. Peace

# 674
Страхотни снимки!- Дори и мустак му отива,а тези очи как могат да горят от страст и всъщото време да плачат .Първата снимка не съм я виждала и направо онемях-много чаровен,а хич не харесвам мутаци , ама този е  по -различен Rolling Eyes Wink

Първата снимка е от Облака, може би затова не си я виждала. Мустаци и аз не харесвам, но свикнах да го гледам Енгин като М.Б с мустаци и не ми пречеше.  Simple Smile

Иначе първата снимка е поредното доказателство колко е талантлив Енгин. Само от една снимка, аз мога да усетя емоциите на героя му в този момент, да не говорим, ако е гифтче или видео. Лицето му изразява няколко емоции едновременно, без дори да си е отворил устата да изкаже как се чувства. Само погледът му казва всичко, дъми не ни трябват.

КИКИ- В Облака можеш да се нагледаш на много такива моменти,  на много противоложни чувства и емоции, събрани само в един герой. Мустафа Булут е ураган от емоции и състояния , в които изпада, а Енгин ги изиграва уникално. Убедена съм, че ще ти допадне Енгин и в ролята на Мустафа Булут.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт