Заедно с доверието, тя започна да изпитва и други чувства към Керим, ядоса му се в 28-ма серия на срещата с Вурал, защото вече искаше да му вярва, разтърси я неговото решение да се предаде в полицията, тревожеше се, когато го привикаха да дава показания в Измир и го задържаха, изпита щастливо облекчение, когато го освободиха след заседанието на съда, избра неговата ръка, вместо ръката на Мустафа...пя заедно с Керим и прие изпятото от него пред всички любовно признание на вечерята при Кристен, дяволито доволна прие неговите обяснения след вечерята...При нея имаше градация на чувствата, тя самата, според мен, не осъзнаваше, че се влюбва в Керим, че започва да го обича. Даже си мисля, че започна да го гледа с други очи, още когато получи писмото му, преди заминаването му и неговите признание пред Мерием :"Не можах како, не можах. Накъдето и да погледна, виждам лицето на Фатмагюл. Изпаднах в паника, когато се отдалечих от нея. Да, трябваше да замина, но не можах. Мисля, че обичам това момиче." Спомнете си широко отворените очи на Фатмагюл...Спомнете си после сълзата на Керим, паднала върху лицето на Фатмагюл...Мисля, че чувствата започнаха почти едновременно, само че Керим осъзна какво чувства, прие го и на висок глас говореше за своята любов, докато при Фати трябваше да мине малко повече време да говори дори само пред Керим за чувствата си към него...

(отговарям на Boni7)Препоръчани теми