Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Момичета,Енгин защо е така мърляшки и глупаво облечен на всички снимки от ваканцията му?знае,че е център на внимание,малко с повече вкус да подходи.А ние тук се възмущавахме по едно време с какви торби го обличали.Ами те си бяха направо фешън в сравнение с това:)

Във всички репортажи и информации за Енгин се говори, че той не се вписва в познатата схема "филмова звезда", човекът е скромен, непринуден, страни от медиите...въобще не ме интересува, как е облечен в своя си живот, човекът е на ваканция! За мен е важно, че играе добре, че ме вълнува, пък и на всичко отгоре в реалния си живот е земен и обикновен!  thumbsup Харесвам го още повече!  Two Hearts

# 331
  • В Града на липите
Във всички репортажи и информации за Енгин се говори, че той не се вписва в познатата схема "филмова звезда", човекът е скромен, непринуден, страни от медиите...въобще не ме интересува, как е облечен в своя си живот, човекът е на ваканция! За мен е важно, че играе добре, че ме вълнува, пък и на всичко отгоре в реалния си живот е земен и обикновен!  thumbsup Харесвам го още повече!  Two Hearts

newsm10 Честно казано, въобще не бях забелязала как се облича. Обикновенно се вглеждам в усмивката му. Всъщност харесват ми тениските му. Някои са супер. Особено онази с Марлон Брандо.

# 332

hrissi_sz, нещо да кажеш за черния потник?!  Joy Joy Joy

# 333
  • В Града на липите
Деляна, по-добре черен отколкото бял  Joy  Това сигурно е прословутия нощен потник  Peace
Този път повече се загледах в ансамбъла на Берен  Joy

# 334
  • Разград

Скрит текст:

# 335
# 336
  • Разград

# 337
В нормална ситуация това е така, но не и в случая на тази история.  Peace (отговарям на Boni7)

Е,то от нормалните ситуации сериал не става, все пак.А още по-малко 80 епизода.
Момичета,Енгин защо е така мърляшки и глупаво облечен на всички снимки от ваканцията му?знае,че е център на внимание,малко с повече вкус да подходи.А ние тук се възмущавахме по едно време с какви торби го обличали.Ами те си бяха направо фешън в сравнение с това:)

Е, какво значи мърляшки? Облечн е като всяко обикновено младо момче без претенции в летен курорт. И защо пък и по време на почивката си да се съобразява преди всичко с феновете. Не кандидатства за модел... Има право да изглежда така, както му е удобно... пък феновете ако не го приемат такъв, какъвто е, какви фенове са тогава? Нали искаме да видим човека зад кадъра? Е - това е той - обикновено, уморено от работа и внимание момче...

# 338
Наистина и аз не разбирам какво значи, че Енгин се облича мърляшки. Той не е суетен и носи обикновени дрехи, но това не го прави мърляв. Според мен проблемът при него е , че не прави добри съчетания на дрехите- стилово, цветово . Просто има някои правила , които са установени и се следват. Но това лесно се учи , просто някой трпбва да му обърне внимание. На мен също ми харесват тениските му . Има какво да подобри в начина си на обличане, но това не го прави мърляв. Им много холивудски актьори, които ходят неглиже облечени в  живота, да не говорим, че в Англия това си е направо мода, стреет мода.

# 339
Иначе скоро четох едно интервю на Енгин, старо е , за ролята му на Кадир (май в Брак с чужденец, но не съм сигурна). В това интервю Енгин споделя, че функционира извън клишето. И е напълно прав, дори журналиста го споделя това нещо. А шоубизнеса е претъпкан с клишета, как трябва да изглеждаше, как да се държиш с хората , с пресата, какъв начин на живот трябва да имаш и тн. И точно защото Енгин е извън клишето и не играе по техните правила, толкова много ми харесва. Той не се интересува от славата и суетата в шоубизнеса. Можете ли да повярвате, че той е милионер???  newsm78 newsm78 newsm78  Той може да си купи дрехи на топ дизайнери, ако иска, но не го прави, защото не се вълнува от тези неща. Аз, гледайки го, не мога да си предсавя като типичен милионер, защото виждам едно обикновено момче с много талант и харизма, което води един съвсем обикновен живот. Пресата коментираше, че не бил на хотел в Кас, а в апартамент с останалите от приятелите му. Може би пресата е очаквала, че с парите, които има Енгин ще се настани задължително в някакъв супер лъскав хотел и ще пръска луди пари по нощните клубове.  Но това няма да е Енгин. Затова аз си го харесвам точно такъв какъвто е.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 340
  • Разград
Leylim ley - KERİM

# 341
Наистина и аз не разбирам какво значи, че Енгин се облича мърляшки. Той не е суетен и носи обикновени дрехи, но това не го прави мърляв. Според мен проблемът при него е , че не прави добри съчетания на дрехите- стилово, цветово . Просто има някои правила , които са установени и се следват. Но това лесно се учи , просто някой трпбва да му обърне внимание. На мен също ми харесват тениските му . Има какво да подобри в начина си на обличане, но това не го прави мърляв. Им много холивудски актьори, които ходят неглиже облечени в  живота, да не говорим, че в Англия това си е направо мода, стреет мода.

Интересно тълкование на стриит мода,мисля че хората които правят пари от нея няма да са много съгласни с теб.Аз не съм казала ,че е мърляв,а че е мърляшки облечен-без вкус и без идея.Цветовите съчетания са направо убийствени.Не казвам и че трябва да се облича заради популярността си,а заради себе си.Човек може да изглежда добре и в обикновени дрехи.И не ми се нахвърляйте така страстно-това е моето мнение и аз няма да го променя.Обикновено към хората,които харесваме и изискванията ни са по-високи.Поне при мен е така.

# 342
Иначе скоро четох едно интервю на Енгин, старо е , за ролята му на Кадир (май в Брак с чужденец, но не съм сигурна). В това интервю Енгин споделя, че функционира извън клишето. И е напълно прав, дори журналиста го споделя това нещо. А шоубизнеса е претъпкан с клишета, как трябва да изглеждаше, как да се държиш с хората , с пресата, какъв начин на живот трябва да имаш и тн. И точно защото Енгин е извън клишето и не играе по техните правила, толкова много ми харесва. Той не се интересува от славата и суетата в шоубизнеса. Можете ли да повярвате, че той е милионер???  newsm78 newsm78 newsm78  Той може да си купи дрехи на топ дизайнери, ако иска, но не го прави, защото не се вълнува от тези неща. Аз, гледайки го, не мога да си предсавя като типичен милионер, защото виждам едно обикновено момче с много талант и харизма, което води един съвсем обикновен живот. Пресата коментираше, че не бил на хотел в Кас, а в апартамент с останалите от приятелите му. Може би пресата е очаквала, че с парите, които има Енгин ще се настани задължително в някакъв супер лъскав хотел и ще пръска луди пари по нощните клубове.  Но това няма да е Енгин. Затова аз си го харесвам точно такъв какъвто е.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Момичета,смея да твърдя,че не го познавате лично.Знаете това,което разказват за него.Не знаете от какво се вълнува,защото никъде не го е заявил категорично.Навсякъде е достатъчно уклончив.А и какво влагате в клише.Ами че Керим е един до голяма степен клиширан образ.А и признайте се ,че визията във филма е доста по-добра от ваканционната.Поне за мен е така!И какво общо имат тук парите?!Не е необходимо човек да е милионер,за да живее добре.

# 343

newsm10 Честно казано, въобще не бях забелязала как се облича. Обикновенно се вглеждам в усмивката му. Всъщност харесват ми тениските му. Някои са супер. Особено онази с Марлон Брандо.

Хриси, особено на брадясалите снимки най-ясно се забелязва усмивката му:))))))))

# 344
  • В Града на липите
Дани Поп, като повдигна темата и се замислих. Ами явно е от хората, за които удобството е преди всичко. Поразрових са да погледам снимки, но дори и на някои да няма кой знае каква цветова хармония, не ми е дразнещо. Само на една снимка ми избоде очите. Беше някакво странно съчетание на две карета риза с къси панталони.
Мисля, че реакцията по-скоро е не заради мнението ти, а заради думата "мърляшки" Определено не се облича мърляво. Аз мърляво го свързвам с мръсно и нечистоплътно. По-скоро е неглиже или нещо подобно  Grinning

Преди малко попаднах на едно стихотворение, много ми хареса на е на руски:
Скрит текст:
Она сидела у окна,
А он вошел в ее вагон.
— Женат, — подумала она,
— Лет тридцать пять, — подумал он.
А за окном цвела весна,
День был прекрасен, словно сон.
— Красив, — подумала она.
— Как хороша! — подумал он.
Но проза жизни такова,
Он встал и вышел на перрон…
— Как жаль! – подумала она.
— Как жаль! – успел подумать он.
А дома, взяв бокал вина,
Включив любимый «Вальс-Бостон»
— Одна… – подумала она.
— Один… – подумал он

Направих един опит да го преведа, не се получи много добре, ама тя поезията си е трудна работа. Честно казано по-лесно ми е да я пиша, отколкото да я превеждам:
Скрит текст:
До прозореца седеше тя.
Във нейния вагон пристъпи той.
- Женен е, - помисили си веднага тя
- На тридесет и пет е, - помисли той.
А зад прозореца цъфтеше пролетта.
Денят прекрасен бе, като във сън.
- Красив е, - помисли си отново тя.
- Каква красавица, - помисли си и той.
Но в живота често е така.
Той стана и излезе на перона...
- Колко жалко – си помисли тя.