Къде в Пловдив??? - 34

• 91 293
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,някоя ако е купувала скоро или да е виждала детски велосипеди някъде,но да има избор за 16 цола!Моля ви споделете от къде да взема!  bouquet

# 271
  • Пловдив
Момичета,някоя ако е купувала скоро или да е виждала детски велосипеди някъде,но да има избор за 16 цола!Моля ви споделете от къде да взема!  bouquet

Ние купихме за малкия в края на юни, но ще те излъжа дали е 14цола или 16цола (с помощни гуми е със сигурност). След дълго обикаляне (Макском, търговиите на Брезовска и тн), се спряхме на един малко по-скъп, но просто страхотен велосипед - български, производство на ДРАГ (след като го купихме, се сетих, че съм чела много добри отзиви за тази марка във форума). Ако не се лъжа, ето това е:
http://www.dragbicycles.com/?menu=product&id=215
Магазинчето се намира в Кичука, на бул. Македония - http://www.bgmaps.com/link/23C02753DAC2464186212B11655AFC00:

Кинабо ЕООД
бул. Македония 65
+359 888 883496
bogdangishin@abv.bg

# 272
  • Пловдив
И да задам отделно въпроса, който ме вълнува. Търся най-евтината възможна електрическа хладилна кутия. Знам, че има в почти всеки магазин (и Баумакс, и Метро, и Практикер), въпроса е, ако някой скоро е търсил подобно нещо и е сравнявал цени, ще съм благодарна за информацията (трябва ми за утре, а изобщо нямам време днес да обикалям).  bouquet

# 273

И ние сме с Драг,само че ни трябваше размер 18'' а никъде в Пловдив нямаше и поръчах от този сайт http://screambikes.eu/bg/velosipedi-detski/8103-detski-velosiped … rush-18-2012.html
доставката беше безплатна и го докараха още на следващия ден.Колелото наистина е хубаво и си заслужава парите  Peace

# 274
Момичета, търся фирма, която да отдава кафе машини под наем за офис.   bouquet

# 275
  • до най-прекрасния мъж
С капсули или обикновени?

# 276
С капсули или обикновени?

Интересувам се от всякакви възможности Simple Smile

# 277
  • до най-прекрасния мъж
В предишната фирма купувахме Лаваца на капсули - едната капсула идваше към 65 ст, ако се те лъжа, машината е от тях+30 капсули бонус. Не се плаща нищо за самата машина. Ако имаш интерес, мога да ти дам телефон за връзка с мацката.
Преди това ползвахме Бристот машина с кафе на хапчета - нещо като пакетче чай с пресовано кафе вътре, което се поставя в машината, само че нещо шефовете не го харесаха и го сменихме с Лавацата. Но при нас се пиеше по много кафе, понякога и по 20 на ден се е стигало.
Ако искаш само да наемеш, без да си обвързана с покупка, тогава не мога да помогна.

# 278
DM, освен до Гранд-а има ли някъде? И още един въпрос - откъде мога да си намеря хубави слушалки за телефона (LG) на приемлива цена, защото не ми се дават 30лв. колкото пише, че са оригиналните.

# 279
  • о`майна лунна нощ е
Да - срещу Баумакс и в МОЛ Галерия.

# 280
  • Пловдив
DM, освен до Гранд-а има ли някъде?

Кичука до старите Слънчеви Лъчи
Тракия-Ритейл центъра срещу Баумакса се пада
Мол Галерия -на първия етаж,до аптеката

# 281
Да - срещу Баумакс и в МОЛ Галерия.

DM, освен до Гранд-а има ли някъде?

Кичука до старите Слънчеви Лъчи
Тракия-Ритейл центъра срещу Баумакса се пада
Мол Галерия -на първия етаж,до аптеката

Благодаря ви!  bouquet

# 282
И да задам отделно въпроса, който ме вълнува. Търся най-евтината възможна електрическа хладилна кутия. Знам, че има в почти всеки магазин (и Баумакс, и Метро, и Практикер), въпроса е, ако някой скоро е търсил подобно нещо и е сравнявал цени, ще съм благодарна за информацията (трябва ми за утре, а изобщо нямам време днес да обикалям).  bouquet
A ако случайно останеш без хладилна чанта ето и едно просто решение:
Хващаш една туба от 10л вода, срязваш и гърлото,пъхаш в нея замразени найлонови ледчета и имаш алтернативен охладител  Peace

# 283
  • Пловдив
A ако случайно останеш без хладилна чанта ето и едно просто решение:
Хващаш една туба от 10л вода, срязваш и гърлото,пъхаш в нея замразени найлонови ледчета и имаш алтернативен охладител  Peace
Този алтернативен охладител няма да ми свърши работа, чантата ще ми трябва предимно за превоз на месо до морето (купувам от определен пловдивски производител), а ще е количество за около седмица за 4 човека (естествено там ще ги сложа във фризер, зора е да стигне неразвалено до там).

# 284
  • Пловдив
Ние ползваме от тази фирма - http://econ.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%91 … l.c_i.327769.html

Машинката е безплатна при условие, че имаш по 1 кашон кафе (150 дози) на месец. Цена на кашона - 72 лева. Кафето им е хубаво, италианско е (на мен ми е малко силничко, но е въпрос на вкус). Машината е с помпичка.

Общи условия

Активация на акаунт