Къде в Пловдив??? - 34

• 91 469
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Жоз, и аз живея до стадиона - табелката на ателието стои дори повече от месец, защото аз от един месец съм в отпуска, а я гледах още през юни. Другото, за което се сещаш, е точно зад бирената фабрика - пада се точно срещу пазарчето

# 541
По-напред някой питаше дали е натоварено за паспорти. Днес вадихме на малката и хора си има /масово бяхме за детски паспорти/. Отделете си поне 1 час време. Peace
Служителят, който пропуска в залата спомена, че в понеделник, вторник и сряда е много натоварено.

# 542
  • до най-прекрасния мъж
Да ми се не види и късмета. Исках да е някъде, където мога да спра, че в тия малки улички хич не ми се вре. Ще накарам мъжо да го закара, поне неговата кола е одрана /от мен/  hahaha

# 543
  • Пловдив
Ивка, другата работилничка се намира на "Иларион Макариополски" - тръгваш от хотел Норис в посока към "Мария-Луиза", все направо, а до нея има паркинг или поне някаква площ, където спокойно може да се спре

# 544
Моля, припомнете къде мога да купя хавлиени кърпи и/или халати за бебешко кръщене?

# 545
  • Пловдив
сега в TAC в мол-а има намаление на кърпи основно. не че за кръщене някаква специална ни искаха,може би бяла, провери ако ходиш, турците са доста добри в кърпи и завивки и подобни...

п.п аз намазах спално бельо онзи ден  Blush

# 546
  • Пловдив
*Люба*, днес видях фирмен магазин на Витанеа (Vitanea), в който имаше доста неща. Намира се в бившата 2-ра поликлиника до бившия ресторант Стадиона. Simple Smile Като влезеш от централния вход на поликлиниката, завиваш в ляво и след асансьорите завиваш веднага в дясно и ще го видиш срещу теб.  Peace

# 547
По-напред някой питаше дали е натоварено за паспорти. Днес вадихме на малката и хора си има /масово бяхме за детски паспорти/. Отделете си поне 1 час време. Peace
Служителят, който пропуска в залата спомена, че в понеделник, вторник и сряда е много натоварено.
За къде точно става въпрос? За експресните поръчки на Волга ли? Ние подадохме днес в Първо районно в Кичука и нямаше изобщо хора.

# 548
  • Пловдив
Момичета, моля за информация по 2 въпроса - обезцветих си на ключово място един корален панталон и сега търся къде да ми го боядисат качествено, пък макар и друг цвят. Втория ми въпрос е дали знаете къде в Пловдив има обущар, който може да разпъва обувки. Чела съм по форумите, че можело да се разширят около 1/2 номер. Благодаря предварително за информацията!   bouquet

# 549
  • Пловдив
Момичета, споделете къде в Пловдив правят качествени интериорни врати (МДФ с естествен фурнир). Скоро се коментираше в темата, но искам и други мнения.
 Ходих до фирмата на ъгъла на Цанко Дюстабанов и Авксенти Велешки, но мъжа, който беше там ни направи много лошо впечатление. Нямат каталог с моделите и с цветовете. А освен това вече 3-ти ден го чакаме да се обади, за да ни каже цена на вратите, които предлагат.
 Ерин препоръча една фирма, но там цените са около с 100лв по-високи (казаха ни 510 лв на врата).
 И от къде да поръчам хубава и здрава блиндирана врата?До 1000лв.

# 550

За къде точно става въпрос? За експресните поръчки на Волга ли? Ние подадохме днес в Първо районно в Кичука и нямаше изобщо хора.

Точно за Волга става дума.

# 551
  • Балчик
Момичета, моля за информация по 2 въпроса - обезцветих си на ключово място един корален панталон и сега търся къде да ми го боядисат качествено, пък макар и друг цвят. Втория ми въпрос е дали знаете къде в Пловдив има обущар, който може да разпъва обувки. Чела съм по форумите, че можело да се разширят около 1/2 номер. Благодаря предварително за информацията!   bouquet
за разпъване на обувки - на ул. " Кръсьо Пастухов " пресечка на ул. " Иван Вазов " точно до  новата сграда на Административния съд / дано не бъркам името /  от страната на Медикус Алфа в малко дворче навътре има обущарско ателие , доста услуги предлагат и добре работят .

# 552
  • до най-прекрасния мъж
За хубава блиндирана врата, мога да препоръчам Дизар. Сега май са се преименували на Дизар нещо си. Другите хубави са Солид-55. Това са препоръки от човек, който се занимава цял живот със строителство на жилища. Аз имам Дизар от 3-4 години и не е мръднала. http://diadoors.com/bg/pages/contact - намерих ги, това им е сайта. Относно изработка, доставка и монтаж - за няма и 20 дни ми я монтираха, а бяха обявили 30 работни, дори се изненадах. Като цена беше към 900 лева всичко, сега гледам имат промоции някакви.

# 553
  • Пловдив
Vanessa_MM  за интериорни врати препоръчвам Напредък Д , нашите са оттам и са страхотни. Входна врата препоръчвам Solid , такава си сложихме ние.

# 554
Момичета, търся уред за рязане на сирене и кашкавал.Идеи някакви къде има?

Общи условия

Активация на акаунт