Sudan Bikmis Baliklar - (С участието на Утку от Малки жени )

• 24 764
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Здравейтеее. Hug
Клоди, мерси   bouquetза капучиното, много е изкушаващо.
И ти ли се вкара в сериала, и ние сме същите като теб?! Joy

# 76
Това е луда работа бе #Crazy ooooh!Вместо да се откачам от сериалите аз се закачих за втори JoyВкъщи бях обещала,че лятото ще съм по свободна,а то кво стана hahahaСериала ще излезе интересен като Ферихато.Дано тука белите птици се замислят преди да пишат финала Praynig #2gunfire
Имам един въпрос ако някой знае newsm78Защо като гост в двете теми аватара ми е един,а като вляза с името ми друг newsm78

# 77
Клоди и аз бях обещала УЖ пред себе си, че няма да се захващам с трагични драми, ноооо не устоях и се надявам дори и да се превърне в бъдеще в драма, то поне финала да е щастлив, а и щом двете лелки не са сценаристки, значи има надежда. Joy
Клоди,
Скрит текст:
не знам, защо аватара ти е един и същ като гост и защо а в последствие се променя когато влезеш с името си. Между другото за първи път виждам човек, който си смени ника три, четири пъти и ние си те приветствахме всеки път, като нова в темата ни за АФК. Joy

# 78
Клоди и аз бях обещала УЖ пред себе си, че няма да се захващам с трагични драми, ноооо не устоях и се надявам дори и да се превърне в бъдеще в драма, то поне финала да е щастлив, а и щом двете лелки не са сценаристки, значи има надежда. Joy
Клоди,
Скрит текст:
не знам, защо аватара ти е един и същ като гост и защо а в последствие се променя когато влезеш с името си. Между другото за първи път виждам човек, който си смени ника три, четири пъти и ние си те приветствахме всеки път, като нова в темата ни за АФК. Joy
Наде
Скрит текст:
ника си го смених един път щото тати ме блокира заради друга тема и от дикси станах клоди,а по някога си слагам мойто име,но без да се регистрирам на ново.Един ден ме беше разблокирал за 1 час и после пак ме бамна,ама що незнам newsm78аз вече не пиша в нея ама нейсе Hug
Аааааа те не само на Ферихато коконите правят такива финали Rolling EyesТе в Турция бол такива #2gunfire JoyАтози филм драма ли се води newsm78

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 14:42 от клоди

# 79
Не знам дали сериала, ще е драма, но като прочетох резюмето, ще има раздяла и мъка между главните герои. Далеч съм от мисълта, че няма да се превърне в драма, комшийте са ненадминати в тях.

# 80
Привет и от мен
Клоди   bouquet  bouquet

# 81
# 82
# 83
# 84
Имаме си и трейлър, Дидииии.   bouquet
Започва се с мъката. Cry
Тази песен е от 12 епизод на АФК, защо точно нея са избрали да е една от основните в сериала!?

# 85
newsm51 newsm51 newsm51
Айдаа почна се #CrazyАма от много рано ще ривем Joy

# 86
Дидка благодаря за фрагмента  bouquet

# 87
Диди,    bouquet

Тея отрано започнаха със сополите. ooooh!

Пичът играе страхотно, но мацката не.  Peace Хубава е, ама засега толкова, но може и да задобрее. Къде е играла досега?

# 88
Диди,    bouquet

Тея отрано започнаха със сополите. ooooh!

Пичът играе страхотно, но мацката не.  Peace Хубава е, ама засега толкова, но може и да задобрее. Къде е играла досега?
В Сърцето ми избра тем и ВВ поне само за тези 2-та зная  Peace Peace Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт