Sudan Bikmis Baliklar - (С участието на Утку от Малки жени )

• 24 193
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Не ми харесва погледа на браТчеда, ама никак. Ще ги раздели. Погледа му е на завистлив човек. Дори и да не се влюби в Зейнеп, ще прави мръсно на Селим, защото, ще му е трудно да понесе, че той е щастлив със Зейнеп и е открил любовта а той не е.
Лека вечер и още веднъж Ви благодаря. Hug

# 601
Наде, денят нали се познавал по утрото! Хади бакалъм, дано да опровергаем поговорката!

# 602
Благодаря за разясненията по време на сериала-бабче,Илда  bouquet  bouquet

# 603
Лека нощ и от мен Hug

# 604
Наде, денят нали се познавал по утрото! Хади бакалъм, дано да опровергаем поговорката!
Аз не вярвам в тази поговорка въпреки, че я знам.
Щом се събуждаме и отваряме очи, значи сме живи и живеем и затова всеки ден е хубав, а как, ще завърши зависи както от нас, така и от много странични фактори.
Затова вярвам, че играта на Зейнеп може да задобрее, както задобря и играта на Емир в лицето на Чаги и то осезаемо.

# 605
За мен Фемир са ми първата двойка така са ме пленили че си няма отказване от тях  Heart Eyes Heart Eyes
Кузей и Зейнеп заемат също второто достойно място.
Но тези сладури изместиха 3-те ми любимци Ейшан и Езел  Whistling Whistling Whistling

# 606
  • в подножието на планината
И на мен погледа на Керем не ми хареса. Peace Ще създава проблеми това момче. ooooh!

Лека вечер и от мен! Hug

# 607
На главатарката- ни Дидка много благодаря за превода!
Аз Езги я гледах във Великолепният век и ми бяха много сладки с другия Бурак.
Тук, в главната роля нещо не успява ме грабне.
Бурак ( този Бурак ) е сладур, може и да си права за него, но другият Бурак ( Йозчивит ) си ми е любимец, нищо лошо за него, МОЛЯ!))))

# 608

ild7210 HugДиди HugБлагодаря момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 609
На главатарката- ни Дидка много благодаря за превода!
Аз Езги я гледах във Великолепният век и ми бяха много сладки с другия Бурак.
Тук, в главната роля нещо не успява ме грабне.
Бурак ( този Бурак ) е сладур, може и да си права за него, но другият Бурак ( Йозчивит ) си ми е любимец, нищо лошо за него, МОЛЯ!))))
О Бурак Йозчивит си го харесвам и него  Whistling Whistling
Въпреки че ВВ не гледам Малки тайни гледах само заради него и Мерве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
Дидка, може ли реплика?
Езел и Ейшан са класа над Кузей - Зейнеп ( аз даже не намирам изобщо химия между тях )
Но това е друга тема.

# 611
  • в очите на дъщеря си
Диди, Звезде,   bouquet

# 612
Дидка, може ли реплика?
Езел и Ейшан са класа над Кузей - Зейнеп ( аз даже не намирам изобщо химия между тях )
Но това е друга тема.
Това си ми е моята класация аз съм си фенка на Мерве за нея пък лоша дума да чувам  Whistling Whistling Whistling

# 613
Дидка, сега той ще играе с Кенан Измиръолу в една смесена продукция на Дейвид Камерън

# 614
СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ, ШЕФКЕ!

Хайде сега лека и спокойна нощ.
Ще гледам записа на срещата на волейбола с Полша - РАЗБИЛИ СМЕ ГИ!
Браво на момчетата ни!

Общи условия

Активация на акаунт