Лицето на Чарли Шийн какво ти казва? Нещо много неуред има.
Не е само до тегло- много може да ти каже разпределението на тлъстините. Плосък и разлят задник? Вероятно седи на стол много, работи в система и може би страда от административно мислене. Стегнат и атлетичен? По-вероятно да не обича системите, да е господар на себе си и да е по-автентичен човек, но трудно да се води и кара. Знаеше ли, че провисналата гуша зависи много от положението на главата? От вирене на брадичка на стари години гушата провисва. Това ми казва някои неща- човекът не е атлетичен, никога не е бил, защото в спорта не може нищо да направиш с такава стойка на врата. Има някаква гордост и префърцуненост.
Нямам лошо отношение към такива хора, просто имам предвид, че може би трудно ще върша работа с тях.
Хайде да не бъдем толкова модерно политкоректни- има дебели хора и са дебели заради избора или заради обстоятелствата, но дори да е от обстоятелства- значи не са имали сили да им се противопоставят. Безсилните хора са изцеждащи и опасни.
. И човек може да е много спънат и на ниски обувки и това изобщо не може да е определящо за характера му.
Имам и много приятелки носещи високи токчета с елегантни походки и без деформации