Отговори
# 660
Аз да ви питам за креватчето - харесала съм си едно много сладко бяло дървено креватче, но таткото като видя едно с люлеещ се механизъм и само за него говори - все едно той ще се люля в него Simple Smile И се чудя дали има чак такъв смисъл от люлеещия се механизъм ? По - удобно и бързо ли се успокоява бебето като заплаче или е неспокойно или няма кой знае какво значение ?
Моя съвет е да не се вкарваш в този филм. Като свикне да го люлееш, после няма да можеш да го отучиш...а да не говорим, че като заминете някъде и нямаш люлка ще се видиш в приключение ooooh! ooooh!

Пейпер - иди го върни! ПОне парите да си вземеш #Cussing out

Бютка - само идея: Слънцето пече, народа вече е на море, а АВГУСТОВСКИТЕ мами под климатик са леж и чакат своя бебевалеж

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 07:28 от bg_trinity

# 661
Тринити  Mr. Green аресва ми  Mr. Green
Аз си мислех нещо за: АВГУСТовските мами термини залагат и за сладолед за диабетици тихо ги продават  Mr. Green
Пейпър, много гадно, не може ли да го върнеш  newsm78 лека нощ  Twisted Evil

# 662
Добро утро и от мен!

Първата част от пътуването мина благополучно Simple Smile Днес предстои новата - дано е спокойна като вчера. Детенцето ми много ми се радва, целува ме, гушка ме и каза, че ми е намалял корема  Shocked - хич не го е забелязала.

Бюти, на село нали е къща - би трябвало да е по- хладно. Хайде за комарите съм съгласна.

dbs, попитах, защото леглото е елипсовидно - не съм сигурна,че ще станат стандартните правоъгълни протектори. Иначе каката е голяма сладурка в кошарата.

Лошичка - много хубава рокля!

Тралала - бързо оздравяване! Наистина пийй повече течности, за да не се обезводниш.

Лудница - сменете малко обстановката, макар и за събота и неделя само. Ще се почувстваш по-добре.

Блонди - днес ли беше на преглед? Стискам палци за добри новини.

Пърпъл, нашето беше с люлеещ механизъм, но така  не съм го ползвала - незнам защо, може би защото Дими беше спокойно бебе.

Киара_23, честито бебе!

С това писане докарвате безсъние на Бюти.....спрете се де  Laughing

# 663
Как бе, Бюти, на село (като се изключат комарите) се спи много по- хубаво и по- пълноценно.
Биби, да не ти ги говори все пак някои тия дати! Joy Все на някого ще познаеш, така че все някоя почерпка ще изкараш. Hug

# 664
  • София
Хаха, харесаха ми и двете предложения за заглавия! Laughing
Ох направо съм каталясала, не можах и аз да спя добре. А сега Пепи ме събуди, че кашля нещо тия дни, по цял ден навън се пръскат с децата с водни пистолети и ето ти...
Блонди, успех днес, да се похвалиш после с нещо!;)
Пейпър, отиваш и го връщаш това устройство, защо да са на вятъра 22 лв.?! Аз се чудя дали и двете да ги взимам или само преносимото newsm78
Гунди, права си - надявам се да позная все на някой датата, че да изкарам един сладолед! hahaha
Майка ми пък егати, снощи й казах, че корема ми се е смъкнал, а те са на планина с баща ми и тя като се притеснила, че ще раждам, звъняла ми снощи в 11ч, аз не съм чула, сега ми пише смс, че иска да ме чуе, направо й дай на нея да си измисля проблеми и да се притеснява. Затова няма този път да кажа датата за секциото, само на мъжа ми!  Blush

# 665
Представям си на мъжът си да не кажеше. Joy Аз пък сега съм с обратния проблем,моята майка не си вижда внучетата (тия на сестра ми децата) по цяла година и сега дори не се сеща за моята бременност- дори вчера й споделям нещо от прегледа, че ме бяха сдухали с тия тонове, тя не ми обърна внимание, малко ме е яд. Rolling Eyes

# 666
  • София
Аз съм пряма и веднага бих й го казала Wink Какво за тоновете, не съм разбрала, че има проблем?

# 667
Аз съм пряма и веднага бих й го казала Wink Какво за тоновете, не съм разбрала, че има проблем?
Няма проблем, всичко е наред, но понеже им казах,че имам болки, а моята лекарка я нямаше и те не ме прегледаха, а по съвет на една лекарка ме сложиха на тонове. И те две легла в стаята- на другото идват девойки, слагат ги за 10 мин и си отиват, аз си лежа 40 мин. И се притесних да не би да не е не на добре, а то бил бавен апарата, излизам от стаята и мъжът ми яко притеснен и той същото си помислил. И не ме прегледаха тъпите гадини де.ю
А за майка ми е въпрос на време да си кажа, аз не си мълча, ама малко съм свикнала с тая й чудатост- тя още като бяхме малки и бяхме болни - не ни обръщаше много внимание и до сега така- кажеш ли й ,че си болен и тя нищо. Ама кажеш ли й, че децата са болни.....Чудно ми е много като я сравняваме със сестра ми като майка и баба- нищо общо! Crazy Party

# 668
E, Гунди, казват, че внуците са по-мили от децата  Mr. Green

Би-би, аз бих се пазарила за един истински сладолед след края на диетата  Hug

Нашата бебка и снощи се подреди да спи в креватчето, приготвих и нейното, ако все пак й стане некомфортно да се премести, но детето все още си е там Heart Eyes

Оказа се, че кабела е от новата ел. инсталация, а прахосмукачката е прегряла (едновременно стана), та сега ще се кърти......но няма да е днес. Ще ходим на РД на една вила, дано там да е прохладно Simple Smile

# 669
Иха, колко много сте изписали, но всичко си прочетох  Simple Smile Имах ужасна нощ, поредната безсънна, постоянно нещо ме сърбеше, дразнеше, безпокоеше... Едвам дочаках 6  часа и станах да мия банята. Това ако някой ми го беше казал, че ще го направя - щях да му кажа, че е хахо.
Снощи имах и доста контракции, ама от менструалните, не от стягащите. Усещах бебчо буквално толкова долу (имах чувството, че е между срамните устни едва ли не  Shocked) и много се притесних. Наум му говорех, че е много рано още, да стои на сигурно и топло още месец и малко поне, пък аз и да спя ако трябва няма.
Пейпър, откъде взе машинките за комари? Егати дефицита се оказаха.
И имам един въпрос - случва ли ви се несъзнателен рефлекс на крайниците? При мен при лежане се получава така все едно искам да ритна някой и понякога рефлексът е супер силен. Възможно ли е беб да притиска някакъв нерв и така да реагира тялото ми? Преди се случваше веднъж на 1-2 дни, но от скоро се случва по няколко пъти на ден.
Дръжте се, поне да минем средата на месеца. Само донодени бебченца с идеално развити дробчета!  Hug

# 670
Добро утро коремчета  Heart Eyes  на моя мъж му писна да чака майсторите за климатика, та днес след работа ще почваме с ремонта от другата стена  #Cussing out сега както ми се спи имам едно огромно желание да се захващам с работа, та като се върне само да махне бюрото и да почва да действа.

# 671
Добро утро, момичета,  Hug

Бютка, днес намирисва на нова тема  Party И на мен не са ми гадни прегледите, няма нищо неприятно в тях. Предполагам, че момичетата се притесняват за това пусто разкритие (което продължавам да твърдя, че не може да се получи, ако шийкката и бебето не са готови) или евентуално прокървяване и затова се стягат и настройват негативно  Simple Smile И по време на раждане нямам спомен за нищо неприятно  Thinking
Баба ти ме уби  Joy
Киара си е за юлките, да  Peace

Лудничке, от хормоните е, ще отмине. Разсейвай се с приятно занимание, хоби, разходи се самичка някъде, чети позитивни романчета, гледай романтични филми, мисли за бебчо, чети бебешка книжка, всичко ще е наред  Hug

purpule, кога си пак на прегледа да ти кажат колко е? Аз съм сега в 13ч и стискайте палци да сме в нормални мерки  Blush От хълцането не им е неприятно, не се притеснявай  Hug

бг тринити, браво за хубавите новини  Hug

Елвирке, вярно будуваш  Tired И вярно слонче  hahaha Успокоих се вече  Laughing

Би би, уби ме с твойта такса за гадателство - сладолед за диабетици  Joy Представям си те седнала на шарени черги, зад теб се чекне Брадатата Дама с шапка пред нея, а ти на клатеща се походна масичка с кристалната топка с дати и до теб - фризер за таксите  Mr. Green

Бюти, и аз така, като не спях мъдрех заглавията  Joy

Това за комарите, не съм сигурна дали имат ефект, няколко нощи спим и със синята лампа, и с устройството на Чико. И си има един тлъст комар в стаята, ама не ни хапе  Mr. Green  hahaha

Галка, днес, мерси, че помниш и ме мислиш  Heart Eyes  Hug

Ивка е в болница от вчера пак, с кръвно 160/100 и с тонове на бебето 200, та са я оставили под наблюдение, дано днес се включи и са по-добре и двете  Heart Eyes

Би би, замислих се тази нощ за твоето почесване. Преди да откриете ГД ли беше или и след това? Защото сърбежите са един от индикаторите за повишена захар и виж, тогава все го отдавах на нерви и не се замислих, че може захар да е  Thinking

Аз ще ти донеса истински сладолед, с много захар, та пак да те засърби, задето толкова късни дати ми предвещаваш  Twisted Evil Joy

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 09:48 от Блонди

# 672
Ох с тези хормони ще се побъркам вече. Вчера ми се ревеше цял ден и ми беше сдухано, а днес ми е веело и превъзбудено.

# 673
Моето бебе Борис се роди на 10 юли в 19:35, 2.540 кг. 4 седмици преди термина. Прекарахме 3 дни в болница за наблюдение. Снощи първа вечер в новия дом, таткото каза, че се е наспал, но аз не вярвам. Малкия цоцка, но май цицата не пуска. Отивам да чета за стимулиране на кърмата и после да дремна.
Леко раждане пожелавам на всички. От първата контракция до раждането минаха около 10 часа без епидурална, с газ и някакъв си морфин.

# 674
Е, бебчееее, Котка и Калинка, много се радвам, да е здрав и щастлив Борис  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт