Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 773
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Пепчо, това всичкото за един ден храна ли е?

нали се разбрахме, че темата е Ти какво сготви, а не ти какво изяде  днес  Laughing
и в отговор: от рибата надолу го сготвих вчера, да.
Пепчо, хората ,които те познават знаят, явно е,че колкото и да гледат , някои хора все още не те познават. Peace

# 211
  • на втория етаж
Отдавна не съм се записвала в темата,но се поправям като показвам нашумялото слоесто хлебче,в малко по-различен вариант - с пълнеж - хлебче "Акордеон":

Усмихнат и прохладен ден!  bouquet Simple Smile

# 212
Момичета,не мога да се нагледам на вкусотиите,които сте сътворили! Поздравления за всички!

От мене един МАЛИНОВ КУПОЛ

Те малинките вече попрекараха,но докато се натуткам!...

# 213
Весиии, страхотно изглежда това хлебче   bouquet пък и с обяда вътре, като го гледам е  Heart Eyes

.. някои хора все още не те познават. Peace

не държа да ме познават, Тайне  Hug но темата си има много точно име  Wink
ТЯ, страхотно малиново изкуение   bouquet

# 214
Аз да си покажа десертите от последните дни, другото после Simple Smile

какаово-джинджифилови трюфели и сладолед

Какаов чай със сладоледа - страшен шейк стана (нищо че е грозен)

И бананово-крушов шейк

# 215
Прекрасни кулинарки сте,момичета!  bouquetХаресах си и  записах някои неща,но кога ще им дойде времето-не знам! Thinking  Днес минавам с един крем карамел...пилето с ориз не го снимах ! Sick                                                P.S.Искам само да поправя labrex ,че zucchini се чете дзукини(на италиански),а не цукини.Не се заяждам Naughty Hug .ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 20:28 от val80

# 216

Много скара има в таз тема  Grinning Как ще изкарам до края на работният ден мислейки за динята на nudel33 и скарата на Pety   bouquet

Поздрави за малиновият купол! Прекрасно изглежда!

Сладкото на mari_eta изглежда прекрасно и хрупкаво

От мен едно пандишпаново руло с бостънски крем и къпини

Рецептичката: http://thegingerylemon.blogspot.com/2012/07/pandishpanovo-rulo-s … stynski-krem.html

# 217
  • Бургас
 Heart Eyes ЗАХАРНИ ВЪЗЕЛЧЕТА *Аелис - http://aelisaelis.blogspot.com/2011/02/blog-post_24.html

П.С. Голяма вкусотия, аз направих двойна доза, тестото се получава като козуначено.  Crazy

# 218
Здравейте кулинарни вълшебници!  Hug
Чудесни и вкусни предложения видях при всички!   bouquet

от мен - Ригатони с тиквички патисон

и Пудинг с кокос и боровинки

# 219
Днес ми е сравнително сполучлив ден, вкусни равиоли и отвратителен хляб Simple Smile

рецептата- Пълнозърнести равиоли с пълнеж от сирене и див лук

ох как ме е жал за хляба Simple Smile развали ми се хлебопекарната и тъжа ужасно много  Sad

# 220
пеп-4о, близнаците, лабрекс, мариета .... както вина страхотни неща сте показали, браво на вас

при нас от последните няколко дни

пиле с ориз (с  кофти снимка), цуккини киша на лабрекс - много ми хареса, пилешки хапки и кремвирши с кашкавал

галет с праскови и кайсии, и едно мини галетче с останалото тесто и айс нектарче

сега отивам едно бобче да сложа с наденичка, че мъжо си поръча за днес (малко закъснях, но нещо съм болничка и проспах целия следобед, добре че имаше кой да гледа малката) ... приятна вечер на всички

# 221
Момичета, радвам се че замразеното мляко ви хареса! Simple Smile
plamsy, цукини киша на Лабрекс изглежда много примамливо! Simple Smile
Събина, пудинга много ме вдъхнови и ми се прииска сега аз да съм на тази масичка да го похапвам!   bouquet
От мен тази вечер, прелюдия към закуската: царевични мъфини с боровинки

# 222
                                             P.S.Искам само да поправя labrex ,че zucchini се чете дзукини(на италиански),а не цукини.Не се заяждам Naughty Hug .ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Вал80 на различните езици се чете различно. Simple Smile
Тук им викаме зукини.

# 223
Поздравления за всички вас, които сте сътворили толкова вкусотии!   bouquet Hug smile3501

От мен една бърза и вкусна вафлена тортичка с ванилов и шоколадов крем (видът й не е много хубав, нито снимката, но все съм в движение и си признавам, че не се постарах за тези две не малко важни неща).

Прекрасна седмица!   bouquet

# 224
Пепи,само докато ти скролвах отчета и бях готова да се обзаложа,че ще последва редовното питане Laughing .А сега де,кое да си избера първо newsm78,нека да е супичката-точно като за мен-застроена и гъстичка! Wink И мъфин ми задели за кафенцето след малко! Heart Eyes
Мариетка,весело изкарване на моренцето! sun Hug
Пламси,умирам си за галет като твоя!  bouquet

Хайде на сладоледа,другари  Party :

Общи условия

Активация на акаунт