Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 769
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Ееее, то или след Пепчо, или след Роси ще се падна Rolling Eyes  С моите ужасни снимки, каръшка история Crossing Arms Този сладолед ме зове, а съм на диня днес Close
Пепчо, харесах си бамята. Обожавам бамя във всякакви варианти, такъв не съм опитвала и ще се поправя Hug
Всички сте прекрасни  bouquet
Лина каз, това хлебче изглежда . . .УАУ Peace
От мен скромно рибно меню от петък още, че после изчезнахме от града.
Питка:

Пържена риба:

и курбан от сардина и ватос /правим курбан за здраве за Илинден, но тази година се падна в петък и затова рибен/

# 226
Пепи,само докато ти скролвах отчета и бях готова да се обзаложа,че ще последва редовното питане Laughing

Ха, ха,  и аз! Grinning  Развиваме май едни други способности тук! Hug Иначе пеп-4о-вите мога да ги подкарам подред, трудно е да се избира!

Комбинацията тортичка на  ˙·٠•♥ Isabel ♥•٠·˙ плюс сладоледа на еликсир също би ми се отразила добре, страхотно изглеждат!  bouquet  chef

plamsy, радвам се, че тикменото кишче е допаднало, а галетата е съблазън за мен, много харесвам тоя тип сладкиши!  bouquet

Вкъщи "Аааа, течен шоколад! Урааа!", това от детенце. Laughing Та да си признавам ли, да си трая ли........хайде, шоколадов мус с грис е, едната чаша полята с ликьор за ценители, т.е. за мен. Grinning

Лелеее, и докато се облизвам на снимките, Goldie трупнала цял куп такива, предизвикващи слюнопад. Heart Eyes  bouquet

# 227
  • На небето
Поздравления за всички вас, които сте сътворили толкова вкусотии!   bouquet Hug smile3501

От мен една бърза и вкусна вафлена тортичка с ванилов и шоколадов крем (видът й не е много хубав, нито снимката, но все съм в движение и си признавам, че не се постарах за тези две не малко важни неща).

Прекрасна седмица!   bouquet

A, ще може ли рецептата на това изкушение?

# 228
A, ще може ли рецептата на това изкушение?

Естел, заповядай рецептата:
Вафлени кори (5 броя)
250 мл прясно мляко
1 ванилов крем за торта на д-р Йоткер (без варене)
1 шоколадов крем за торта на д-р Йоткер (без варене)
Правят се двата крема в отделни купи. Върху всяка вафлена кора се слага от ваниловия крем, без да се покрива последният блат (пласт). Най-отгоре вурху тортата се нанася и шоколадовият крем. Украсява се с плодове по желание преди поднасяне. Тортата се оставя да престои в хладилник една нощ.

А тук е и другата рецепта
за вафлена торта с цитрусов крем.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 14:29 от ˙·٠•♥ Isabel ♥•٠·˙

# 229
Много вкусотийки виждам отново...Wink От мен само едни ладийки от патладжан с кайма

# 230
В юбилейната тема да се включа и аз,отдавна не съм го правила,но не изпускам темата от око.
Няколко от нещата приготвени и снимани от мен през последните месеци (не сме ги яли на един ден Mr. Green Joy)
Бисквитки слънце с крем и покрай тях кремчета:),сладкишът на Лео,сладък салам,постния галет на Лабрекс (с ябълки при мен) и разни милинки:

Суфлето от тиквички на Гисчо:

# 231
P.S.Искам само да поправя labrex ,че zucchini се чете дзукини(на италиански),а не цукини.Не се заяждам Naughty Hug .ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!
А пък на английски е "зукини", така че зависи от камбанарията   Peace
Pety ме е изпреварила   Flutter
Лукс, много кофти за машината, дано поне е издържала доста време преди да откаже   Hug
Еликсир, много ефектна купичка за сладолед   Heart Eyes
Всичко е много вкусно, само се облизвам тук   newsm22  И аз имам няколко неща, но не съм качила снимките, по-късно ще се поправя   Blush

# 232
  • Варна
Много прелести,много красоти и вкусотии от всички вас  newsm51.Да не изброявам,че ще стане много дълго но тук си е една ненадмината кулинарна изложба
За вечеря салатка,печено свинско с картофи,мекици,пържени филийки със сирене и варена царевица

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 18:22 от megansg

# 233
Меганс , пак си подредила вкусотия до вкусотия  Peace
Само да ти кажа , че моя мъж освен вегетарианец е и злояд , така че хич не ти трябва такъв  Joy
Много ми хареса и питката на Goldie , както и  сладоледа на Еликсир   Heart Eyes
От мен скромно -
чушки с доматен сос

панирани хапки - кашкавал , сирене и топено сирене

пъпеш с мед и орехи

# 234

Дес, много вкусотийки! Heart Eyes   bouquet

И ладийките на huliganka не мога да подмина, апетитно изглеждат! Heart Eyes    bouquet

А Eлия хубаво ме подсети за пиперките!  bouquet

megansg, мекици пържих, но да имаше пържолка към постните ми тиквички......хич нямаше да е зле! Heart Eyes   bouquet

# 235
ако ще слагаш пържолка, идвам   car003 не че и тиквичките не ми харесват, но други си е гарнитурата  Laughing
Дес,надявам се и сладкия салам не е свършил днес  Wink
Меганс, обожавам ти отчетите  Heart Eyes особено пържолките!  Peace
Голди, прекрасна пита!   bouquet но и рибката е с хубав загар.
Еликсирче, десерта от теб  ще е като гледам  Hug
huliganka , много апетитни патладжани!

днешния обяд -  рибка - тилапия, с лимонов сос и вино

# 236
ако ще слагаш пържолка, идвам   car003 не че и тиквичките не ми харесват, но други си е гарнитурата  Laughing
[днешния обяд -  рибка - тилапия, с лимонов сос и вино

пеп-4о, ше давам, ама няма! Кът ше идваш, забери в кутийка малко рибка, нали си падам по нея, пък скоро (има няма някой ден newsm78) не съм я готвила! И след това може да продължим към megansg! Joy Ако не, аз да се яхвам на превозното средство ,  че по-скоростно, вземам едно и за тебе , пък ще наобиколим и еликсир, и още някой, то много вкусотии тук днес. Grinning

# 237
имам едни съмнения, че Еликсир и меганс са ни в една посока.
Хайде, среща на моста, аз нося риба, ти пържола и за закуска сме там  Joy

# 238
Нащето вчерано меню беше от лятно по-лятно. Интересно само как при тези леки летни ястия качваме килца  Laughing

Тиквички по гръцки

и

Гаспачо

# 239
Момичета, не мога да се нагледам на вкусотиите!
От мене едно сокче от червено френско грозде за разхлаждане в жегите!

Общи условия

Активация на акаунт