Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 762
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • ГОре на черешата...
Джемма, Пеп-чо, направо ми събрахте погледа - искам от всичко Crazy!!!

Иначе, скромно днес го раздвам - Омлет с тиквичка и домат:

# 526
Момичета,поздравления за всички с една плодова кошница от мен!

# 527
Скромно от мен, Желе от дренки
http://iliannas.blogspot.com/2012/08/blog-post_13.html

# 528
Привет и поздравления за всички  bouquet
От мен: Кюфтета от печени чушки-на фурна, по идея на пеп-4о  bouquet

и Вариация на тема " Лесен сладкиш, без яйца" на рени55  bouquet

Хубава вечер на всички Grinning

# 529
Кодрит кадир е страхотен на вид, не съм го правила, но изглежда много вкусен  Embarassed и тортата с кроасани  Crazy

Джемма пиците ти са прекрасни в специална тава(камък) ли ги приготвяш?

Пеп-чо има ли рецепта за пилешки хапки със зеленчуци и джинджифил  и боровинкови чийзкейк-тарталети са страхотни Hug

Пина страхотен кейк с праскови. Рецепта?  Laughing

BekiB много красиво парфе!

*sve* идеята за баница във форма за мъфини е страхотна Simple Smile

мишки потекоха ми лигите по бамята  Flutter

Меичка хапвай си тортата с удоволствие, ако не ти харесва на вид прати насам  Hug

Илрай четох за гостуването ти у Пеп-чо и тези дърпаници са чудесни. Ще ги пробвам тази седмица Simple Smile

иланг-иланг сега виждам мидите (многоооо изкусителни), но и сега разбрах за тази подправка леощен  Grinning

bliznacite2004 прекрасни домашни конфитюри, сладка, сладоледи! Много интересна тиквичка  Rolling Eyes
аз за пръв път виждам такава, но е и много красива.

labrex интересно и различно предложение за варене на плодове   bouquet
Аз досега не съм правила галет, но вашите идеи са толкова примамливи. Не обичам много масло  и сега лятото ми е малко тежки, въпреки това не ми попречи да направя едни мъфини с масло, които се провалиха, но аз ще ги покажа  Laughing

Селма    bouquet за кроасаните   bouquet  bouquet

на ZorniZZa скаридите са  Shocked

mistery обожавам искендер кебап  Embarassed Crossing Arms

Роца как обичам риба  Peace Матзе, Лина Каз, Еликсир, Megansg, TheGingeryLemon, pavlina6328, pepelia6kata, 100yanka, petu6ka63, Цецето, ˙·•Di•·˙
mari_eta, ЗАХАРЧЕ*(много интересен хляб  Laughing ), BiankaD, Goldie, Angellove , Лулу и всички които пропускам, извинете не е нарочно, прекрасни готвени разкошотиии. Не пиша често но всичко   bouquet

В тази тема се отчитам за втори път, не мога да повярвам, но напоследък много готвя  Laughing

Crazy

Пълнен патладжан с месо by Dry Thyme, on Flickr

Кюфтета от червена леща by Dry Thyme, on Flickr

Тези мъфини са с масло и отчитайки проблемите с фурната ми, маслото в тях и моята некомпететност станаха едни грозни ама ги показвам, все пак не винаги на масата всичко е изрядно  Blush Mr. Green

Мъфини с шоколад и лешници by Dry Thyme, on Flickr

И лимонада и малинада всичко се изпи  Laughing

Лимонада § Малинада Simple Smile by Dry Thyme, on Flickr

# 530
  • ВАРНА
 Суха мащерка във Варненско(другаде незнам) леощ ян наричаме девисила http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0% … :429,r:2,s:0,i:76 Simple Smile

# 531
  • Балчик
Суха Мащерка, ето в такава тава, бях си купила от Метро преди години в комплект с нож за пица:

А камъкът ми е мечта, но не съм си купила още.

# 532
Суха Мащерка, надявам се да пуснеш скоро рецептата за патладжана  Wink този ли е онзи?  Чудни ти са и напитките!  Peace
Ето рецептата на чийз-тарталетите с боровинки , а пилешките хапки са средно между тези  и тези  + джинджифил. 
Ди, кюфтетата и на  фурна изглеждат много апетитно!  bowuu а и сладкиша-мъфини - също.

# 533
  • София
И аз да се разпиша с нещо,като огретен,но не точно Laughing

# 534
Здравейте кулинарни вълшебници!  Hug
Отново е мнооооого вкусно при всички ....  chef   bouquet

от мен- Салата с тученица и кисело мляко

Десерт с цедено мляко, сладолед и нар

Конфитюр от праскови

Ментова разядка с боб и тиквички

Запечени праскови, пълнени с шоколад, бадеми и сушени червени боровинки

# 535
От вчера сладко от моркови върху кисело мляко.

# 536
След дълго отсъствие , през което не ми се налагаше да готвя Grinning се записвам с една картофена запеканка с шунка, майонеза и кашкавал. А през това време вие всички сте сътворили прекрасни неща smile3525 smile3501

# 537
  • София
Здравейте,
и аз се позагубих малко, но вече съм на линия. Записвам се вече в преполовената юбилейна тема.
Пепика, благодаря!

Барбекю, картофи

салата, пълнени чушки /преди да отделя от течността за сосче/,  бакаляро /осолена риба/

# 538
Честит празник, момичета! Да сте живи, здрави и Богородица да ви закриля! От мен за празника едни мъфини със сини сливи и орехи, правихме и курбан но него не съм го снимала.

# 539
  • ВАРНА
 Честит празник на всички и нека Богородица да ви закриля!
 Флан със сирена и мед на базата на тази рецепта на Елексир
http://kulinarenelixir.blogspot.com/2012/06/blog-post_22.html

Общи условия

Активация на акаунт