Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 732
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Снощи омесих тесто за мекици.
Ето ги:

От останалото тесто по идея на Илианка оформих тези банички със сирене(дърпаници според нейната рецепта).Много се одобриха,щом и децата ядоха значи наистина си заслужават - леко хрупкави,на пластове и мекички отвъре:)

# 601
  • София
Аз напоследък не готвя, но Ви чета и се наслаждавам на показаното!
Всичко е повече от чудесно!
Лабрекс - за мъжката торта  - от мен първа награда! newsm10   smile3501

# 602
Лабрекс - за мъжката торта  - от мен първа награда! newsm10   smile3501

alpha_beta , благодаря!   bouquet Черпя те с една, тоя път женска Grinning, вкусотийка - КОШНИЧКИ ОТ ПАЛАЧИНКИ(в микровълновата), не, че мъжете и отказват, де. Wink

Дес и тя съблазнява с дърпаниците! Heart Eyes Аааа, ма ше ме накарате да вървя сега и да дърпам! Grinning Разкошни са!   bouquet

# 603
Oриз с яйца по китайски и пилешко филе със зеленчуци и сладко кисел сос:

# 604
Може ли и аз понякога да се включвам във вашата група на майсторите? Ежедневно ви следя, но не споделям снимки. Днес реших и аз да почерпя по-случай Рамазан байрам с баклава приготвена от свекърва ми.

бишкоти с няколко вида крем на д-р Йоткер
банички

# 605
Може ли и аз понякога да се включвам във вашата група на майсторите? Ежедневно ви следя, но не споделям снимки. Днес реших и аз да почерпя по-случай Рамазан байрам с баклава приготвена от свекърва ми.

може, може, щом започваш с тази апетитна баклава  Peace

Лабрекс, този пирог е замечателньный!  Laughing леле, какво въображение!
Меганс, много сочни кюфтета!
Дес,  мекиченце дали ще отчислиш едно насам  Wink
Селма, галета е примамлив и му се чудя от поне 2 лета вече дали да го правя или да не го правя..... май се наклониха везните  newsm78

при нас днес Малинови мъфини

соленки с бяло вино и ементал

но пък обядвахме невероятно вкусната риба Салтимбока (филета треска са)

а вечеряхме пиле с картофи на яхния

# 606
Пепи пак се е престарала Mr. Green
Дес, може ли да споделиш рецептата за сладко киселото пиле. Пробвала съм различни варианти, но твоя много силно наподобява на външен вид, това което съм опитвала в китайските ресторанти.

# 607
  • Wonderland
  Момичета,чудесни сте!!!  bouquetНяма да изброявам всички,защото сигурно в старанието си ще пропусна някоя от вас.....При всички е много вкусно!Всеки ден поглеждам какви нови вкусотии сте сътворили и се вдъхновявам още повече....!!!!  bouquetВключвам се и аз с няколко снимки от събота и неделя.....
Питка по рецепта и идея на съфорумка

Яхния пиле с грах и моркови /съжалявам че е направо от тенджерата,но нямаше време да снимам/

Запеканка с картофи,бекон,зелена и червена чушка,пресен босилек и кашкавал

Ванилов кекс с малиново сладко и бяла глазура

И най - вкусните канелени кифлички на Карлсон по рецепта на Tari Tasartir.....  bouquet

# 608

Селма, галета е примамлив и му се чудя от поне 2 лета вече дали да го правя или да не го правя..... май се наклониха везните  newsm78
   Hug Струва си да питаш,отнема минимум време и усилия!  Party Лошото е ,че се изяжда почти светкавично.  Crazy
     Отдавна точа лиги по "салтимбокските" ти истории (май и пиле имаше сред твоите рецепти ?) !  thumbsup

Еликсирче,кошничките са ми хит вкъщи,откакто за първи път направих рецептата!
 Сега е моментът да се правят с това изоблие на плодовете!С кайсии стават неописуемо вкусни,на второ място класирам сините сливи и вишните,после нектарините и прасковите....
 Стига да имаш климатик вкъщи,че бутер тестото не обича да "го работят" на топло.  Grinning Peace

Лабрекс,безмълвна ме остави с тази торта!  Crazy Joy Абсолютен трепач!  newsm10
   tzveteto89,разкошна питка!  bouquet Кое е "идейната" съфорумка?  Grinning
   Кексът и кифличките също изглеждат много сполучливи!  Simple Smile

Гисчо,чудна закуска!
    А сладкото от грозде ли е? И то ми хвана окото!  Flutter
    nevinn,честит празник!   bouquet
   Дес,да имах сега от мекичките ти за моето кафенце!  Wink
    megansg,пак изкушава с апетитни вкусотийки!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 09:42 от Селма

# 609
tzveteto89, питката ти е страхотна! И на запеканката и на кекса не бих отказала!  bouquet

пеп-4o , тази рибка Салтимбока още не съм я пробвала, но ти ме изкушаваш много с нея smile3508 smile3525
Аз този уикенд бях около печката през цялото време  chef #CrazyНе всичко снимах, но показвам част от това, което успях да снимам
Чушки бюрек на фурна по Еликсир с малки изменения  bouquet

Мусакак с патладжани

Сладко от смокини

Сладко от праскови

И едни мнооого вкусни кюфтета от тиквички, кус-кус и овесени ядки, които не успях да снимам, защото ги унищожихме светкавично Wink

# 610
Еликсирче, не се ли свършиха кайсиите? Много хубав сладкиш!

Свършиха отдавна,ама аз не мога да свърша с публикуването им Wink ,остана само още един десерт не показан. Франзелките са бижу! Peace

Луча и Пепи, Hug Hug Heart Eyes,много ме зарадвахте,дами!  bouquet

Селма,въпреки климатика няма да се наканя да направя сама многолистно,с купешко ще е.Галета ти с патладжан е чудесен! Hug

панирано сирене Бри :

# 611
Еликсир, много много ме привлече с това панирано сирене! Аз съм полувманиачена на тема сирена.

От мен Пикантен телешки бургер със сладко от червени чушки, печен лук и лек йогурт сос:

Сладкото от червени чушки ми стана фаворит за сезона! Много върви с месо.

# 612

Селма,въпреки климатика няма да се наканя да направя сама многолистно,с купешко ще е.

Жалко..... Tired
     Но пак да подшушна  Blush ,че си струва да опиташ!  Simple Smile Толкова по-хубаво от купешкото се получава,а и на теб ли ще ти се опре!  Hug

Сиренцето е страшно съблазнително!  Grinning

Лулу!,и твоят бургер е приказно апетитен!  Crazy

# 613
 Здравейте! Ние през почивните дни( три дни на палатка)  бяхме на празника на Блакана на Копрен , затова ще покажа само някой от ястията , които си приготвихме на открито! Също така ще покажа някой ястия приготвени през последните дни на миналата седмица - миш-маш и пържени кюфтета; мариновани печени чушки ; леща; супа пиле ; макарони със сос на фурна ; пилешка пържола с картофена салата и от миш-маша- а и баница със сирене ;

Пожелавам ви приятен и слънчев ден и трапеза изпълнена само с вкусотии!

# 614

Но пак да подшушна  Blush ,че си струва да опиташ!  Simple Smile Толкова по-хубаво от купешкото се получава
О,със сигурност,но ще ми трябва повечко време за разточване,прибиране,пак разточване и т.н.,някой дъждовен почивен ден обещавам да направя!  bouquet Hug

Днес смятам да направя кетчупа от сини сливи на Пепи/Джемма,че имам едни киселоци,дето за десерт не стават,а сега отивам да видя Лулу от чушки пък какво сладко е направила,страхотен цвят изкара,Руми! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт