Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
bliznacite2004 може ли рецептата за кекса ?
TЯ,megansg,Tari Tasartir, tedka_koketka,·•Di•·  много вкусни неща сте сътворили  Simple Smile
а Селма няма нужда да я коментирам,тя както и Джемма,пепчо и лабрекс винаги са оригинални и разнообрази,с голям интерес следя всичко което показат и често си крада идейки:)
от мен болярска питка(първият ми опит в месенето) 

# 586
Селма, в пилешките ролца има черно пиперче и синьо сиренце  Grinning

# 587
Ди,разкошен галет! Peace
Селма,ах,тези кошнички с плодове и крем,всеки път се удрям по челото,че още не съм ги направила,страхотни са! Peace
На Меганс ориза тип Славянски гювеч направо ми образува преглъщане,ужасно вкусно готвиш,мила!  bouquet
Роце,искам и клафути,и тарталетка,супер са и двете! Hug

сладкиш с кайсии :

# 588
хайде, Роси, пак след теб съм  Wink с твоето  кремче   bouquet* чудно е,, нали си знаеш!

от  вчера: Баница

и от днес за вечеря има  Кюфтенца от полента с наденица и доматен сос на Лети,

за обяд имаше  пилешки хапки с топено сирене.

# 589
  • Sofia
Селма,
Чийзкейкът не е с извара - кремът е от заквасена сметана, крема-сирене и пудра захар. Блатът оригинално е от смлени бисквити с масло, но този от снимката всъщност е от един сбъркан кодрит-кадир (ами като съм го правила много отдавна и забравих, че трябва да го обърна като изстине...та се оказах с три купички с крем-карамел и блат.. та така)

Кифличките са с тесто с мая, докато са топлички, са леко хрупкави, но после си омекват.
Имам рецептата от тук - Роца я даде преди време: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353250

пеп-чо,
кюфтенцата и хапките изглеждат много апетитно, ще видя и крема на елексир - с праскови е, май..

# 590
  • сред люляците
Еликсирче, не се ли свършиха кайсиите? Много хубав сладкиш!
Пепи, това кремче и аз съм го заплюла  Peace Peace
Вили, благодаря за доверието!  bouquet

От мен само едни Франзелки

# 591
   Благодаря на всички за милите думи!  Hug Heart Eyes

Tari Tasartir,звучи добре твоя чийз!  thumbsup Дали да не се пробвам и аз.... Thinking
   Благодаря за рецептата за кифличките!   bouquet

пеп-4o,хубаво изглежда кремчето!И пилешките хапки ми допаднаха!  Heart Eyes бих ги хапнала с франзелката на ilrai78!
   еликсир,колко ефектно изглежда сладкишът!Фантазия!  Flutter

simkaa,благодаря и тук за милите думи!  Heart Eyes
   Питката ти изглежда съвсем добре!
   Що не пробваш питката Слънчоглед на Алекс?Няма да съжаляваш! thumbsup

megansg,както винаги вкусно меню!
   Дърпаниците са прекрасни!  Heart Eyes

Тя,чудна салатка за жегите!  Grinning

Вдъхновена от Лабрекс  Heart Eyes ,Йоли  Heart Eyes и Джулия Чайлд  Heart Eyes и аз представям Галет с патладжан ,снимах рецептата стъпка по стъпка за който се интересува  Peace Много вкусно нещо!  Crazy Grinning

# 592
При нас -пицопитка. Simple Smile

# 593
Неделни закуска с палачинки

# 594
Фантастични предложиния видях! Crazy  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet
Гисчо ме подсети, че скоро не съм правила палачинки  bouquet, на Pety пицопитката много апетитна Heart Eyes  bouquet, Селма, прекрасна галета, представям си каква вкусотия е Heart Eyes  bouquet,  Илиянка с хубави франзелки, а гевречетата...   Heart Eyes   chef  bouquet, megansg, както съм им хвърлила мерак на тия дърпаници, чудни са, Heart Eyes  bouquet  пеп-4o, много съблазнително кремче Heart Eyes  bouquet, и колко още сладкиши, питки, вкусотии, място няма да ми стигне да изброявам! Благодаря за удоволствието, момичета, пълно наслаждение е показаното на снимките!  bouquet  chef  bouquet

Вкъщи "мъжка торта" (пирог с кюфтета).

# 595
  • Sofia
labrex,
не преставаш с изненадите  Peace - ей така приготвени кюфтета само не бях виждала!

# 596
labrex,........ей така приготвени кюфтета само не бях виждала!

Tari Tasartir, и аз не бях виждала, но някой се е сетил. Важното е, че е лесно и бързо за правене, на народа му беше вкусно и го излапа. И на жените хареса! Grinning  bouquet

# 597
  • Бургас
Moже ли, моля, рецептата за "мъжката торта"?  Praynig Благодаря   bouquet

# 598
  • Варна
Симка хубава питка,Еликсир супер е сладкиша/ама и аз като вас...със сиропче/,Пепи чудно е кремчето и баничката и топчетата и хапките,Селма галета ти е много апетитен,и на Петя пицата и палачинките на Гисчо са много хубави,Лабрех...пак изненада...стига с тези мъже...и ние ще я  хапнем с удоволствие
От мен тараторче и салатка-без снимка,тиквички и картофки и запенка с печен пипер
Желая ви още една слънчева и вкусна седмица

# 599
Moже ли, моля, рецептата за "мъжката торта"?  Praynig Благодаря   bouquet

Мон...., заповядай - "МЪЖКА ТОРТА" (ПИРОГ С КЮФТЕНЦА). Обикновено пробвам няколко пъти дадена рецепта на повече опитни зайчета Grinning и тогава я публикувам, но тази вчера определено ни хареса и я написах. Дано и на вас се хареса, според мен топъл е по-вкусен пирогът, въпреки, че и охладен го хапнаха някои! Peace

megansg, хапнахме, хапнахме и жените и аз доста хапнах, реших, че като е събота, може! Grinning А ти пак с пълна програма вкусотии! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт