Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 748
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
*sve* може ли рецептичката за крем-карамеленият сладкиш  Hug
tea22,няма някаква специална рецепта.На дъното на форма за кекс сложих 1 ч.ч. захар и малки парченца обелени круши да се карамелизират.С ясното съзнание,че правя грешка ги сложих едновременно,но не можа да се получи карамел от многото течност,която отделиха крушите Crazy Предполагам,че трябваше да разтопя захарта и да добавя парченцата круши или да ги добавя върху карамелизираната вече захар. Върху карамела поставих бишкоти на парченца и излях сместа от 1 л. прясно мляко, 1 ч.ч.захар, 7 яйца и 2 ванилии. Поставих още малко бишкоти отгоре. Пекох около час и половина на водна баня на 180 градуса,охладих и оставих във формата за една вечер,за да се втвърди хубаво. Получи се много вкусно! Hug

Ау,че вкусотии пак сте показалиии! Hug

# 571
  Джемма,разкошен селски хляб! Heart Eyes Наистина!Нямам думи!  Hug
  Michael@,всичко ти е страшно вкусно!Сладкишчето с нектарини особено!   Grinning
  Роце,много нежни тарталетки!  Heart Eyes
  Еликсир,прекрасна снимка с кремчетата!
  Пеп-40,пицата е точно по моя вкус!Дебела,предполагам и сочна!  Grinning
  Tari Tasartir,да ти е жива и здрава щерката!   bouquet
Скрит текст:
Заинтригува ме с това за името й...2 ли има?Имам роднина с 2 имена,звучи много странно ,но е факт.  Flutter

ZorniZZa,ле ле каква пица!На Оливър от 24 китчън ли е?
  Фики,радвам се,че ви хареса пилето!  Simple Smile
  Лабрекс,с нови сили  Grinning пак изкушаваш!  Hug

От мен (не ми  се смейте!  Embarassed  Laughing ) поредни Бутер Кошнички този път със сливи.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 16:29 от Селма

# 572
Селма, благодаря  Hug! Кошничките са уникални  Peace!

# 573
Селма, благодаря  Hug! Кошничките са уникални  Peace!
     Аааа!Както казват руснаците "спасибо в карман не положишь!"  Mr. Green
     Може ли рецептичка за нектариновия кекс?! Харесва ми как изглежда вътрешността му!  thumbsup

И ти благодаря за отзива! Heart Eyes  Hug

# 574
Разбира се, като се прибера довечера ще я напиша на ЛС  Peace!

# 575
  • Sofia
Благодаря на всички за пожеланията!

Michael@ , защо на лични, давай направо тук!

Селма, така е - с две имена е - едно светско и едно различно по кръщелно свидетелство. Няма противоречие.

# 576
  • сред люляците
Радвам се, че са ви харесали дърпаниците, момичета.
Лабрексче, благодаря, че си ме заменила  Hug

Селма, много хубави кошнички!
Джемма, прекрасен хляб!
Michael@, много богато меню.

От мен едни Сусамени гевречета

# 577
Здравейте кулинарни вълшебници!

Лабрекс, mari_eta, Дес, *sve*, пеп-4o, ZorniZZa, Tari Tasartir, еликсир, Роца, Michael@, Джемма, Madla, Селма, ilrai78- Много е вкусно при вас!   chef   bouquet

от мен - Кейк с ролца от раци, кашкавал и домати

# 578
Суха Мащерка, кафе със сметана, bliznacite2004, BekiB, lu4a, verabel, иланг-иланг, labrex, pavlina6328, mari_eta, lipodve, nadeto_sp, Дес, *sve*, Krasima84, пеп-4o, Фики, ZorniZZa, magi71, Tari Tasartir, 100yanka, еликсир, Роца, Michael@, Madla, simkaa, Джемма, Селма, ilrai78 - прекрасно и много апетитно изглеждащо при всички вас    bouquet  bouquet  bouquet

При нас: Салата от белени домати, чушки и целина, Пиле с картофи и Галет със сливи и нектарини:

Спокойна, прохладна вечер Grinning

# 579
Я да се включа и аз с едни пилешки ролца със синьо сиренце и карамелизирани ябълки с канела

и една задушена сьомга с гаспачо и горчица

# 580
  • Sofia
ilrai, апетитни гевречета, чак ми замирисаха!
и галетите откога им се каня..
bliznacite, и твоят кекс е страшно интересен!

Кифлички по рецептата за "канелени кифлички на Карлсон", обаче канелените кой да ме чака да ги снимам, та тези са от партидата със сладко от джанки:

# 581
Tari, поздравления - много са красиви.
Ето линк за кекса. Върви чудесно с ванилов крем. - http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1729-keks-s-nektari … ook#axzz23sWDrXE1

Хубав ден на всички   bouquet!

# 582
  Michael@,благодаря за рецептата!   bouquet

Tari Tasartir,много хубави кифлички!
  Кажи ми моля,изпеченото тесто хрупкаво ли стои?
  Чийз кейка ти от предната страница е страхотен!Но не питам за рецепта,че нещо домочадието хич не уважава изварени истории (освен,ако не са скрити в много тесто  Crazy ),но кифличките ще им се харесат, мисля!  Grinning Сигурно ще ги открия в Гугъл?   newsm78

˙·•Di•·˙,много вкусно у теб!Галетът  Heart Eyes Grinning ...дано не го видят моите деца,че ще имам отново да го правя,а не може само сладко за подрастващите,нали!  Laughing Абсолютно неустоим изглежда!  Hug

tedka_koketka,и двете ястия изглеждат много примамливо!  Grinning
  Ролцата пълнени ли са?

bliznacite2004,интересно предложение!  Flutter
  ilrai78,разкошни гевречета!   bouquet

Една стара снимка ...да има....   Blush Laughing

# 583
  • Варна
Близнаците разкошен кейк
Селма чудни кошничките
Илрай май вече си за "сопа"...с тези изкушаващи гевречета...пак няма да има спокойствие...пет дни на вилата имам гости и пет дни по няколко тави дърпаници правя...пълня торбата на мъжете и за риба...е  и ние си хапнахме...прекрасни са-бързи,лесни и вкусни
Ди,Тетка,Тари много вкусно...много прелести съм пропуснала но за два дни ще ви разгледам прелестите
Фики,Зорница,Маги,Пепи,Мари ета,Дес,Све,Еликсир,Иланг,Роца,Лабрех,Михаела,Мадла,Симка,Джема и всички които не можах да спомена сте направили много вкусни,разнообразни и красиви неща.Браво момичета  newsm51
От мен месце с ориз и печено и дърпаниците на Илрай

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 13:47 от megansg

# 584
Браво момичета!:Много вкусно при всички!

От мене една италианска салата от Тоскана- PANZANELLA!

Общи условия

Активация на акаунт