Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
лулу,ето тук съм копирала рецептата и има линк към източника:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443744.msg22773303#msg22773303.Правила съм такова пиле многократно,но тази рецепта,случайно намерена,ми допадна много (незнам дали най-много,че много обичаме китайско и всеки път като направя се харесва) Соса май идва достаза това количесво месо,моето беше двойно,но с това количество сос се получи идеално за нашите вкусове де Laughing Дано да ти допадне Hug

# 616
Благодаря Дес! Ще го пробвам задължително! Сосът мисля, че и на нас ще ни е добре. Ние не наблягаме много на месото!

Еликсир, Селма, благодаря! Цветът на сладкото се получи такъв убийствен заради самите чушки и заради карамелизирането, което още повече го засили.

# 617
Един кекс за следобедното кафе от мен

# 618
О,със сигурност,но ще ми трябва повечко време за разточване,прибиране,пак разточване и т.н.,някой дъждовен почивен ден обещавам да направя!  bouquet Hug

след като и настоявам така безмилостно! #Silly  Joy Joy Joy
     Hug Hug Hug

pavlina6328,ще ти е сладко кафенцето,а! Heart Eyes
   Май ме нави и аз да забъркам нещо!  Grinning

# 619
# 620
# 621
Michael@, как правиш домашното песто и колко време може да се съхранява в хладилник, имам една саксия с доста босилек и ми се иска да го направя на песто, но не знам как да го запечатам така, че да издържи повече време.

# 622
Здравейте кулинарни вълшебници!  Hug   bouquet

simkaa- заповядай рецептата за кейка - http://sabinaberova.wordpress.com/

от мен - Плодова салата с мента

# 623
Един кекс за следобедното кафе от мен.....

pavlina6328, ако обичаш рецептичката за кекса, страхотно изглежда! Heart Eyes  bouquet
Krasima84, всичко е толкова апетитно! Heart Eyes  bouquet
И при tzveteto89 същото, направо слюнопад! Heart Eyes  bouquet
На еликсир, ако имаше как, направо бих и свила бурканчетата със сладкото от смокини! Heart Eyes  bouquet

А на лулу! не знам конско ли да и чета или благодарности да раздавам! newsm78 Къде се намери това сладко да правиш, само като го видя, съм готова да хукна да го правя където и да съм. Умирам си за него, а най-лошото е, че като го сваря, хващам лъжичката и уж опитвам, все покрай него си намирам работа, докато се ужася колко съм излапала, все пак не е малко захарта в него. Уффф, ми сварих си го днес за нула време, а колко остана, няма да казвам. Embarassed
лулу!, все пак ще кажа тенкю!  bouquet

Баницата-бюрек на Vivian*   bouquet, чудна е, само замених водата с прясно мляко. Heart Eyes

Кошнички със салата и хрупкави тиквички.

Докато напиша, bliznacite2004 сложила една прекрасна плодова салата с мента! Heart Eyes  bouquet

# 624
Един кекс за следобедното кафе от мен.....

pavlina6328, ако обичаш рецептичката за кекса, страхотно изглежда! Heart Eyes  bouquet

http://maria-vkusno-i-ikonomichno.blogspot.com/2012/08/blog-post_20.html Заповядай!  Simple Smile

# 625

Благодаря, много вкусен ми се стори на снимката, но и вкусно звучи рецептата, ще го направя в скоро време!  bouquet

# 626

Благодаря, много вкусен ми се стори на снимката, но и вкусно звучи рецептата, ще го направя в скоро време!  bouquet

Ще се радвам да видя резултата

За вечеря на бързо едни спагети "Болонезе"

# 627
pavlina6328  wavey и аз се заинтригурах от рецептата за кекса ти, даже още тази вечер смятам да го забъркам, само да попитам какво е количеството на олиото и на каква температура печеш кекса, и горе-долу за колко време се изпича?

# 628
pavlina6328  wavey и аз се заинтригурах от рецептата за кекса ти, даже още тази вечер смятам да го забъркам, само да попитам какво е количеството на олиото и на каква температура печеш кекса, и горе-долу за колко време се изпича?

Олио слагам на око (около 5-6 с.л.) Печеш на 180 градуса около 40 минути (най-добре провери с клечка кога е готов)

# 629
  • DE
Здравейте!
От мен пържен "Пангасиус" и салатка

и от предните дни кюфтенца и макаронести със сос

За коледа ще си пожелая, да мога да готвя така вкусно, и с толкова фантазия като вас Hug

Спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт