Бебеправене - тема 7!

• 23 685
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Ще изчакам търпеливо,колкото и да е трудно Simple Smile

Чери,зацапването при всяка е толкова различно,може да е еднократно,може и доста по-продължително да е Simple Smile

Действай смело с теста,за да се успокоиш и ти   bouquet
Чакането е най-трудно!Бъди спокойна само.След като лелка няма надежда има,и не се отчайвай от този тест...доста често хормона на бременноста се натрупва по бавно.Аз с предната бременност докато видя хубаво две черти минаха повече от 10 дена закъснение!
Пеперудчице,то сега ти дойде на тебе нали? Температурата много варива през целия цикъл...и най - вече от М до О ,а след това трябва да е по висока!

# 496
  • София
Ух, и на мен ми закъснява с два дни, но тъй като БТ ми се срина най-вероятно е закъснение заради жегите.

# 497
  • София
Пеперудчица защо не комбинираш мернето на БТ с тестове за О, така по-бързичко ще ти се изясни картинката Simple Smile

# 498
Ух, и на мен ми закъснява с два дни, но тъй като БТ ми се срина най-вероятно е закъснение заради жегите.

И при мен е такова закъснението,и понеже жегите ми влияят доста,ми се е случвало да ми закъснее 2-3 дни,иначе като цяло М е като по часовник...има надежда Simple Smile
Стискам палци и за теб!

# 499
Assos,знаех си че има надежда...... Wink,според мене някак не може само по Т да се определя,но де да знам не му разбирам толкова!Стискам ти палци да не ти дойде изобщо!Сега каква ти е температурата,мериш ли я?

# 500
Само на мен жегите ми влияят обратно  smile3521 Айде момичета всички да сте с  EFP .А само за информация да кажа,че при една приятелка първите три месеца си и идваше цикъла, а беше бременна  newsm78 , е не и беше както обикновенно доста по оскъден беше но го имаше...

# 501
Само на мен жегите ми влияят обратно  
Може и да не е от жегите...ами от самото започване на бебеправене,нали все пак ти беше първи месец....следващия вече ще видиш  EFP пожелавам ти го от сърце!
katybaby ,на кой ден  си?Тази температура иначе е идеална!

# 502
  • София
Assos,знаех си че има надежда...... Wink,според мене някак не може само по Т да се определя,но де да знам не му разбирам толкова!Стискам ти палци да не ти дойде изобщо!Сега каква ти е температурата,мериш ли я?

Базалната ми беше 36.3 (орално), в момента - 37.3 Simple Smile Лудница.

# 503

Ми хайде, да черпиш по едно мляко  Wink

# 504
Може и да не е от жегите...ами от самото започване на бебеправене,нали все пак ти беше първи месец....следващия вече ще видиш  EFP пожелавам ти го от сърце!

Пчеличке може и така да е...най-вероятно е от бебеправенето  Laughing Абе дано ги видим тези две чертички пък дали другия или по другия месец не е толкова от значение...важното е да ги видим рано или късно .. Между другото не се разочаровах много,то не става когато ние кажем,а когато му дойде времето да се случи и когато организма ни е готов за тази стъпка...Затова спокойно дами ще се случи на всички ни  smile3525 smile3525 smile3525

# 505
katybaby ,на кой ден  си?Тази температура иначе е идеална!

Не чакам утре..30 дена ме е цикъла,а мин месец ми дойде на 19,значи този пак на тази дата..иначе предиМ болки ги имам вече седмица  ooooh! утре ще си проличи..миналия месец на 18-ти ми спадна Т и на 19-ти дойде..

# 506

Пчеличке може и така да е...най-вероятно е от бебеправенето  Laughing Абе дано ги видим тези две чертички пък дали другия или по другия месец не е толкова от значение...важното е да ги видим рано или късно .. Между другото не се разочаровах много,то не става когато ние кажем,а когато му дойде времето да се случи и когато организма ни е готов за тази стъпка...Затова спокойно дами ще се случи на всички ни  smile3525 smile3525 smile3525
Точно така...много си права!Просто не трябва да се разочароваме!

Супер е....може да черпиш както е казала Биби!Мислиш ли за тест..а нещо усещаш ли?
katybaby,стискам ти палци изобщо да не ти дойде 9 месеца! И аз като тебе имам болки като за цикъл от почти седмица...и се надявам изобщо да не ми дойде,но... Praynig

# 507
Ами хайде дано в следващите 9 месеца всички да усетим приятната липса на нахалната лелка  Laughing

# 508
Чакане,чакане...хиихихи Simple Smile
Много ми се иска да има много положителни емоциии този месец за много от дамите тук!
  newsm17

# 509
  • Бургас
И не само този месец, а всеки месец някоя от нас да се хвали с  EFP

Общи условия

Активация на акаунт