Мами, бясна съм

• 30 870
  • 488
  •   1
Отговори
Трябва да напиша някъде иначе ще се побаркам. Брей тоя моя съпруг е най-голямото говедо дето познавам. Днес празник има, той нашия нищо. Вчера трябваше на събиране да ходя с момичета, но нямаше кой да пази детето.Той няма да се оправи, то е на 7 месеца... И хоп той излезе, по мъжки , такава беше уговорката принципно, аз по женски, той по мъжки, прибра се в 5 сутринта от диско и ми вика кажи нещо. Не ми взел нищо и вика какво правиш , а аз успокоявах детето. естествено сутринта млъкнах и викам брей ще се сети  нещо , не. Излезе и аз пак си мисля ще ходи до града за цветя, не , в комшията на ракия. В 6 му звъня , къде е, вика там и там , ще се прибираш ли?След малко. Побеснях, 6 дни съм нон стоп в нас с детето, той нищо нашия ,не помага и накрая и днеска пак нищо. Отидох  в комшито при жена му, те се запили , и набързо го прибрах. Жената и тя се оплаква от нейния.отговорът беше, еми ти беше ядосана и предпочетох да изляза, е побеснях, на път съм да се разведа , не мога, писнало ми е , всеки празник е така, не става. Вика ми , еми, ако не ти харесва ходи си.И аз ок.Бясна съм , какви ли не ги наговорих предварително, идваше ми да го наритам, яосана съм. Искам малко уважение, много ли е. Каза , че търсил сутринта цветя, нямало. В 5 нормално.. Как може.....аз ли съм луда или...Сега си спи нашия, аз е ядосвамммм

# 1
И МЕН ме забравиха....не си сама....  #Cussing out

# 2
Тва нищо не е. Ние от една година сме така, тоест откакто се е родил малкият. Той насам-натам, аз вкъщи с детето, никаква помощ, той изкарвал парите !  #Cussing out  #2gunfire
И не само днес на 8ми март не получих нищо, ами онзи ден имах и рожден ден - на 6ти, прибра се в 5:30 сутринта пиян, дойде да ме тормози да ми честитял рождения ден, събуди и малкият да ми пеели, съответно разправия, сиктирдосване, на другия ден лежа целия ден с махмурлук в хола и казал на гостите (основно негови приятели, аз мои почти нямам тук, където живеем) да не идват ! Извиниха ми се момчетата... ooooh! Сори за това излияние, ама да видиш, че има и по-зле, ако може да е някакво успокоение...

Ще кажете, що го търпя, ами не го, пъдя го от доста време насам, обаче не ще да се изнася, дървото му с дърво, обичал ни.  Та съм се изнесла аз в спалнята с малкия, той си живее в хола. И така си караме...  bash

# 3
А докога?

Иначе и аз имах такъв..

Не изтраяхме много,ама и дете нямах от него..

# 4
Ох,и на мен за рд нямаше нищо, а бях току що родила и менюто беше пърженица, аз изкарвам основния доход, той сега остава без работа, е писва, и заем теглих, че и баня нямаше, ама ...за убиване са.иначе с в различни спални сега, ама съм страшно нервирана

# 5
Ми и аз се чудя докога. Скоро ще почна работа, баби наблизо нямам, нека ми помага с детето поне. Малкият си го обича. Пък аз когато спра да се отвращавам от мъжкото племе, може и да си харесам някой след време. И всеки да се спасява поединично...
Наистина са за убиване !!!

# 6
И моят също. До обяд се въртя около мен в кухнята. Трае си. После седнахме да обядваме-същото. Към 3 следобед дойдоха синовете,единият със снахата и внуците, другият с приятелката си. Всички ми честитиха, той пак нищо. Да сме сърдити- не сме, да сме се карали- не сме. Децата гостуваха и си отидоха, той отиде в банята и ме заряза да си оправям сама масата. Преди да си легне, не се сдържах и му казвам " Абе, човек, двама сина съм ти родила, кажи поне едно честито! Няма да те заболят устата." Той смутолеви " Ами честито".
Та и аз ти правя "компания" в случая. Ама ние вече сме на възраст, пък и  иначе си ми помага и си живеем добре. Та затова  днес не му забелязвам толкова прегрешението. Все пак позасегнах се малко.
 Вие сте млади, та те разбирам и ти казвам, че с право си ядосана.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 22:45 от K.A.G.

# 7
...Вчера трябваше на събиране да ходя с момичета, но нямаше кой да пази детето.Той няма да се оправи, то е на 7 месеца... И хоп той излезе, по мъжки...

Така е намерил. Нямало кой да остане с детето, айде бе. Това дете има майка и баща. Като я няма майката, ще го гледа детето. Докато му се връзваш на акъла, няма да стане баща.
Въобще не виждам да му е зле на човека - живее си като ергенче, вкъщи жена ми си седи и шета, гледа детенцето и готово.
Ставаш и излизаш. Да видим как пък няма да се оправи.

П.П. Това по принцип. Предвид днешното ежедневие смятам, че двойките имат прекалено малко време заедно и не приемам отделното излизане. Организирай гости - у вас, у приятели, така ще можете да сте и с детето, и да сте на купон, и да сте заедно.

# 8
Аз обмислям варианта развод, не се търпи, наглж е, детето е малко, ще се оправя, яд ме е , че вкарац 4000 в етажа, обличали съм го, сметките съм плащало, то изненади , а за мен ...

# 9
Не си луда. Съвсем нормална си. Обаче си тежко  ****. Извини ме. Не се сърди на своя човек, най-вероятно сте като гърнето и похлупака. Трябвало е да му кажеш нещо сутринта след диското. Не знам какво точно, далече съм действия, съпровождащи такава стилистика. Не се развеждай, няма смисъл. Даже по-лошо, ще развалиш божествения замисъл да събира. И моля те, не се побарквай, не си струва.
На следващия пост искам да кажа, че е по-добре да си обичана от дърво, отколкото от нищо. Карайте си така, нека ти пее от време на време, може да е забавно.

# 10

На следващия пост искам да кажа, че е по-добре да си обичана от дърво, отколкото от нищо. Карайте си така, нека ти пее от време на време, може да е забавно.

Joy  Joy  Joy

Благодаря , това определено ми оправи настроението за вечерта.
Сега заминавам за три дена и ще ги оставя да се оправят. Мъчно ще ми е за малкия, досега не сме се разделяли, ама няма как да го взема с мен. И нека сега да види баща му какво е да си вързан с детето 24 часа в денонощието без да има кой да те отмени, докато другата половинка си вее гъза някъде и купонясва (аз по работа отивам, но имам и приятели в съответния град). Сигурно най-после ще спре да ми обяснява как трябва едва ли не да пея хвалебствени псалми, докато сменям поредния папмперс и прекарвам уикенда сама !

# 11
evelin86,  празникът почти мина. Не се нервирай вече.
Да му се не види, дето измислили тоя празник, да нервира жените и да прави от мъжете говеда.
 #2gunfire

# 12
Nz, no shtom ediniq še starae da ugajda vse na drugiq sigurno shte ochakva neshto. Pone uvajenie, omrazva, ne sám sluginq, nito kasichka.

# 13
  • София
пък аз, балъка, от предната вечер - купил цветя, огромен букет, скрил го, поднесъл сутринта (без ад излизам)..... и пак ми пилят.
Виж хората как си живеят живота; е затова влизам тук - да видя къде съм аз, балък сред балъците  hahaha Joy

# 14
Сега си спи нашия, аз е ядосвамммм.

Добро резюме си направила на връзката ви.

Ти ли го избра мъжа или някой те насили да се обвържеш с него?

Общи условия

Активация на акаунт