Мами, бясна съм

• 30 889
  • 488
  •   1
Отговори
# 30
  • Beyond the stars
Иначе какъвто си го избереш мъжа, такъв ще го гледаш. И проблемът според мен винаги тръгва от "ама той няма да се справи с .."
Точно!    Peace
С кое няма да се справи един мъж?
С миене на чинии?С пускане на пералня?Със сервиране?С прахосмукачка?С гледане на дете?    newsm78   За кое точно се иска специално, професионално образование, което те нямат, та не могат да се грижат за себе си и детето, което са създали?
И какво толкова има да му се гледа на едно 7-месечно бебе?Предполагам, бащата също яде и се.е, т.е. знае как става, та едва ли ще сложи памперса на лицето на бебето и ще започне да го храни откъм дупето.
Извод:или много ги съжалявате тия мъже и ви се качват на главите, или изначално сте си взели боклук за мъж.
И в двата случая не е за оплакване в Бг-мама, а за действия.

Ей за това става въпрос  newsm10

# 31
Скрит текст:
Иначе какъвто си го избереш мъжа, такъв ще го гледаш. И проблемът според мен винаги тръгва от "ама той няма да се справи с .."
Точно!    Peace
С кое няма да се справи един мъж?
С миене на чинии?С пускане на пералня?Със сервиране?С прахосмукачка?С гледане на дете?    newsm78   За кое точно се иска специално, професионално образование, което те нямат, та не могат да се грижат за себе си и детето, което са създали?
И какво толкова има да му се гледа на едно 7-месечно бебе?Предполагам, бащата също яде и се.е, т.е. знае как става, та едва ли ще сложи памперса на лицето на бебето и ще започне да го храни откъм дупето.
Извод:или много ги съжалявате тия мъже и ви се качват на главите, или изначално сте си взели боклук за мъж.
И в двата случая не е за оплакване в Бг-мама, а за действия.

Ей за това става въпрос  newsm10

Съгласна съм с горните мнения.
С моя пък спорихме  дали изобщо мога да празнувам. Досега винаги съм празнувала, нали е ден на жената! Да, обаче неговия довод беше, че е ден на майката, а аз не съм майка, съответно нямам право да празнувам  Rolling Eyes Все пак сутринта получих една честитка и прегръдка, пък аз заспалата знам датата, ама празник кой ще ти помни  Crazy

# 32
...неговия довод беше, че е ден на майката, а аз не съм майка, съответно нямам право да празнувам...

Не ползва ли гугълSimple Smile сега поне всичко може да намери човек.

# 33
Май тези мъже и те са възпитавани от жени, та...поне за следващо поколение нещата са поправими, ако майката не вдига рамене и не оставя наследника да се наслаждава на пийнал шопар, нямащ никакво отношение към жената!

# 34
Ами не се сетих!  Blush Яд ме е сега ( въпреки, че все пак той се пречупи) Поне с приятелки си честитихме с думите " Ако не сме си ние мацките, кой друг да се сети да ни честити"  Laughing

# 35
  • Beyond the stars
Да, обаче неговия довод беше, че е ден на майката, а аз не съм майка, съответно нямам право да празнувам  Rolling Eyes

Ммм тази теория много я обичам, в комплект с още няколко като "14.02 е измислен католически празник, няма да го празнуваме" ..  Laughing Пак опираме до това,че на някои така им изнася и е голяма мъка да купят една китка за жената до тях или картичка или каквото и да е там  Peace

TheHotChili не визирам твоя любим конкретно  Hug

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 13:14 от Вълшебство

# 36
  • Mediterraneo
Не ми честити празника цял ден, а когато се върна от работа. Просто- Честит празник, без да е твърде емоционален, без цветя и подаръци.
Но затова пък предната вечер гледа децата, за да мога аз да изляза с приятелки( и да се прибера рано сутринта)- това за мен е по- ценното от някакъв букет и лигави пожелания!
Прекалено дребнави проблеми си измисляте! Чак пък бясна, чак пък да го зарежеш. Реално проблемите ви са съвсем други!

# 37
бг мамма пак избухна с тема  Grinning

# 38
И аз не понасям букети и лигави пожелания (подарък не виждам логична причина да не получа), но да ми каже, че ще излезе, защото не може да си гледа детето и да си се забавлява сам, това ще го разтълкувам като липса на уважение към мен като човек и към детето си, за което отказва да се грижи.

бг мамма пак избухна с тема  Grinning

Докато има такива хора, ще има и такива теми, нормално.

# 39
Към авторката - на колко години сте ти и той и от колко време сте заедно?
Напомня ми на моя бившия ,който изкара 3 дни по дискотеки и купони като раждах и дойде в болницата чак за изписването.

# 40
  • София
evelin86,  празникът почти мина. Не се нервирай вече.
Да му се не види, дето измислили тоя празник, да нервира жените и да прави от мъжете говеда.
 #2gunfire

Аслъ! Малко вповече ми идват празниците в България...след живот в чужбина. Аман от празнуване, не се ли напразнувАхте и нахарчихте на пари? newsm78

# 41
Що пък да не празнуват? Аз и мъжът ми сме на принципа - повод да има  Laughing всичко празнуваме, пък нека ни е зле.

Иначе можеш да питаш мъжът на авторката не ли е напразнувал, виждам, че детето си не може да гледам, ама да обикаля по кръчмите се е научил.

# 42
Вълшебство, няма проблем, разбрах те  Hug
А относно това с тема - така ще е. Направо да се пренасяме към темата с оплакванията  Blush
Това с раждането, изписването и дискотеката направо...  Shocked
 Никой не се ражда научен да гледа дете.  Rolling Eyes Поредното измъкване, при това с много тъп довод от страна на мъжете. Повечето (казвам повечето, защото знам, че има много и добри изключения и се радвам за дамите, които са ги открили)ги мързи да гледат, камо ли дете. Не знам, тепърва ми предстоят толкова много неща. Вярно е, че не мога да говоря от сега и да се заричам, защото има много време, а пък и не знам как ще се стекат нещата при мен. НО все пак не бих допуснала такова нещо, аз в сегашната си сериозна връзка не бих го допуснала и не го правя, пък какво остава като вече имам мАж  Crazy
Няма лошо от празнуване, да, повод да има. Но нека всички да празнуват, а не само определени хора. Все пак по-натоварените имат и те нужда от почивка  Wink Не е честно и справедливо просто.

# 43
  • Beyond the stars
Според мен не иде реч за конкретния празник и празнуването.  Peace  А за това как  се държи един мъж с жената до себе си. Ако се сеща да я отмени, да направи нещо вместо нея, да й подари цвете, масаж -без повод .. тогава дали е 8.03 или някой друг ден -няма значение. Ама ако дори на празник не се сеща за нея - тогава май има проблем  Wink

# 44
Ама ако дори на празник не се сеща за нея - тогава май има проблем  Wink

Аха, смятай колко е незабележима.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт