Мами, бясна съм

• 30 895
  • 488
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Скрит текст:
Сега си спи нашия, аз е ядосвамммм.

Добро резюме си направила на връзката ви.

Ти ли го избра мъжа или някой те насили да се обвържеш с него?

Дааа, съгласна.

# 16
  • София
Ее , моя значи е добре.

# 17
Скрит текст:

Дааа, съгласна.

Повечето мъже се променят след сватбата, а след раждането на детето-съвсем! Вързал гащите и хайде на хорото!  Бих се разделила с мъж, който системно ми доказва как за него съм единствено някакъв инкубатор за наследника и не ме уважава като човек! Или бих му предложила: дай да се разберем да останем заедно, докато отгледаме детето, но всеки има право на щастие, така че нека "отворим" брака/връзката си Peace

# 18
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Дааа, съгласна.

Повечето мъже се променят след сватбата, а след раждането на детето-съвсем
! Вързал гащите и хайде на хорото!  Бих се разделила с мъж, който системно ми доказва как за него съм единствено някакъв инкубатор за наследника и не ме уважава като човек! Или бих му предложила: дай да се разберем да останем заедно, докато отгледаме детето, но всеки има право на щастие, така че нека "отворим" брака/връзката си Peace
Не съм съгласна с това. По-скоро има жени, а и мъже, които поради някаква причина са избрали да не си отварят очите достатъчно преди сватбата.

# 19
  • Сф
пък аз, балъка, от предната вечер - купил цветя, огромен букет, скрил го, поднесъл сутринта (без ад излизам)..... и пак ми пилят.
Виж хората как си живеят живота; е затова влизам тук - да видя къде съм аз, балък сред балъците  hahaha Joy
За кравата ли бяха цветята или за бурето? Joy

# 20
  • София
Toromanova , това трябва да е въпрос към Avensis  Laughing
Той ги разбира кравите и буретата.

# 21
  • Сф
Мерси Симонка , усетих се и аз - обърках потребителите  Joy Еми то с тоя 8 март - не ме слуша главата днес!  Peace Joy

# 22
пък аз, балъка, от предната вечер - купил цветя, огромен букет, скрил го, поднесъл сутринта (без ад излизам)..... и пак ми пилят.
Виж хората как си живеят живота; е затова влизам тук - да видя къде съм аз, балък сред балъците  hahaha Joy
За кравата ли бяха цветята или за бурето? Joy

Бъркаш го с Avensis Wink

# 23
  • София
Мерси Симонка , усетих се и аз - обърках потребителите  Joy Еми то с тоя 8 март - не ме слуша главата днес!  Peace Joy
Нищо, пак щеше да е добра провокация към Роналд , той и без това само си чете и се спотайва .

# 24
  • София

Хахаха, помислих че е някаква шега, но прозвуча смешно  Simple Smile впоследствие разбрах, че сте сбъркали юзърите: ))
Вие как изкарайте празника, споделете моля Simple Smile

# 25
  • София
Аз си изкарах много приятно ,като изключим бакшиша ,който ми сряза гумите на колата !

# 26
  • Beyond the stars
Виж хората как си живеят живота; е затова влизам тук - да видя къде съм аз, балък сред балъците  hahaha Joy

Спокойно, има и други в клуба на балъците, не си сам  Laughing Аз и подарък имах на това отгоре, направо не знам от къде съм го намерила тоз мъж  Heart Eyes

Иначе какъвто си го избереш мъжа, такъв ще го гледаш. И проблемът според мен винаги тръгва от "ама той няма да се справи с .." което си е супер изгодно на много представители на мъжкия пол - нито домашна работа, нито деца гледат , а се справят с това, с което могат - ракийката с комшията  Laughing

# 27
Мъжете могат да вършат всичко, цялата работа е как ще ги научим. А това дали се сещат за подаръци или не си е индивидуално, прости някои не обръщат внимание на тези малки, но така важно за нас неща.

# 28
Моя трябва да си го пазя, цветя и хубав обяд ми подари.

# 29
Иначе какъвто си го избереш мъжа, такъв ще го гледаш. И проблемът според мен винаги тръгва от "ама той няма да се справи с .."
Точно!    Peace
С кое няма да се справи един мъж?
С миене на чинии?С пускане на пералня?Със сервиране?С прахосмукачка?С гледане на дете?    newsm78   За кое точно се иска специално, професионално образование, което те нямат, та не могат да се грижат за себе си и детето, което са създали?
И какво толкова има да му се гледа на едно 7-месечно бебе?Предполагам, бащата също яде и се.е, т.е. знае как става, та едва ли ще сложи памперса на лицето на бебето и ще започне да го храни откъм дупето.
Извод:или много ги съжалявате тия мъже и ви се качват на главите, или изначално сте си взели боклук за мъж.
И в двата случая не е за оплакване в Бг-мама, а за действия.

Общи условия

Активация на акаунт