Къде да спим между Плевен и Обзор

• 1 283
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
От понеделник сме на море в Обзор, обаче в неделя мъж ми трябва да бъде по работа в Плевен, ние евентуално решихме да тръгнем с него, така че в понеделник от там да хванем към Обзор. Ще ми се обаче да преспим не точно в Плевен, а някъде по средата на пътя, така че в понеделник поне да съкратим пътуването. Къде може да направим това - гледах карта на България с пътищата и съвсем се обърках - дали от Плевен да хванем към Габрово и Велико Търново и да преспим във Велико Търново - тъкмо можем да заведем децата на Царевец, или?

# 1
Ако искаш разходка преди морето - Габрово и Търново са добра дестинация (ние ги посетихме през април - има какво да се види). Ако обаче бързате да стигнете до морето, през Габрово и Търново се отклонявате - мисля, че най-удачно е да минете през Бяла, Попово, Шумен и после към Обзор има два варианта - през Варна или през Провадия. Разбира се, моето мнение не е миродавно, но с мъж-шофьор съм понаучила това-онова.  Mr. Green  Приятна почивка  Peace

# 2
Ние за Обзор минахме през Търново-Варна.Може да преспите и в Търново но аз бих предпочела Арбанаси.На 5-6км от Търново и се вижда целият град

# 3
  • София
Ние за Обзор минахме през Търново-Варна.Може да преспите и в Търново но аз бих предпочела Арбанаси.На 5-6км от Търново и се вижда целият град
благодаря ти, за Арбанаси не се бях сетила, можеш ли да ми препоръчаш хотел там, с тераси в стаите, по възможност?

# 4
благодаря ти, за Арбанаси не се бях сетила, можеш ли да ми препоръчаш хотел там, с тераси в стаите, по възможност?
Ами ние сме ходили в Парк хотел Арбанаси.Нов хотел почти всички стаи са с тераси.Има и басейн който се затопля.На нас много ни харесва.В началото на Арбанаси има и конна база децата много се радваха.Арбанаси е спокойно място Peace

# 5
  • В.Търново
http://sevastokrator.com/bg/index.html
Хотел Севастократор в Арбанаси.

# 6
Около Дряновския манастир. Много е красив района, но не съм нощувала. Само в един от ресторантите съм била. Има рекичка, детски кът.

# 7
  • София
Благодаря много, и двете предложения ми допадат, така че днес ще взема окончателно решение, къде ще е  Peace

# 8
Над Дряновския манастир е хижата "Бачо Киро", но може би няма да ви допадне в сравнение с хотела с басейна и терасите, предложен от mimi0585 (макар че доста освежена ми се стори отвън в сравнение с преди). Друга забележителност там е пещерата "Бачо Киро".

# 9
Над Дряновския манастир е хижата "Бачо Киро", но може би няма да ви допадне в сравнение с хотела с басейна и терасите, предложен от mimi0585 (макар че доста освежена ми се стори отвън в сравнение с преди). Друга забележителност там е пещерата "Бачо Киро".
Парк Хотел Арбанаси отвори тъкмо преди една година на Великден.Ние още тогава го посетихме./да нямаш предвид Арбанаси Палас Wink той е трагедия/

# 10
За някакъв горски пожар край/в Арбанаси пише по новинарските сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт