"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 957
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Гледах ги и трите филма. "В името на баща ми" най-много ми хареса, после "Любовни страници". "Изгубена в Африка" нещо не ме грабна.

Сега рекламираха филмите за др. уикенд. Този за двамата братя съм го гледала и ми харесва  Peace

# 271
И аз успях да гледам "Изгубена в Африка" - за забавление става, имаше доста смехории, но и небивалици.... Чак пък такова съвпадение и напасване на събитията.... Като че ли ни внушаваха, че и Африка си е най - обикновено място за живеене..... Жалко, че цивилизацията е повлияла в такъв дух там - то банди, то от всичко, а като гледам природата и тези огромни пространства все за тишина и спокойствие си мисля....

# 272
А "В името на баща ми" ми харесва отдавна, има такава поредица от няколко филма по романи на Инга Линдстрьом, пак с участието на известни немски артисти, действието се развива в Скандинавието.... По особени са, всичко е много премерено, взаимоотношенията между героите са ясни, за чувствата се говори открито и в повечето случаи няма задръжки....

# 273
  • София
да, и аз съм гледала още 1-2 филма от Скандинавието...харесаха ми  Peace

# 274
Привет, в момента дават още един филм с прекрасната Лара Джой Кьорнер:

"Клиника край езерото: Копринени спомени" - Der Arzt vom Wörthersee III - Ein Wink des Himmels

# 275
"Лято в Лонг Айлънд"

Пазя сигурен спомен, че е невероятен филм, но ще го гледам довечера, че закъснях и хванах само края....

# 276
  • София
Днес не успях да гледам нито един филм  Confused Сега ще гледам този от 20ч. и после повторението на "Лято в Лонг Айлънд"  Peace

# 277
И аз ще се заредя за 20ч., умишлено не слагам филма още, защото не съм сигурна в превода (малко са ми знанията), а този в 12ч. го бях гледала.....

# 278
  • София
Оригиналното заглавие е "Wie angelt man sich seine Chefin?"  (Как да си уловиш шефка?)  Peace

# 279
Благодаря, missence, а аз на съвсем друго заглавие бях попаднала, нещо за горчив шоколад.....

# 280
  • София
Благодаря, missence, а аз на съвсем друго заглавие бях попаднала, нещо за горчив шоколад.....

Мисля, че не греша заглавието. Поне в рекламата имаше подобна сцена.

# 281
Да и сега се сещам кой е филма, доста забавен е, но защо си мисля, че скоро го гледахме: момичето става шеф на малка фабрика за шоколад, а мъжът се надяваше той да поеме работата(имаше дъщеря, която в последствие се сприятели с шефката на баща си)..... Той започна да и' прави номера пред шефа, постепенно се влюбиха, но след провала на работата и двамата напуснаха.... Накрая тя го покани да работи за нея заедно с всички предани служители от старата фабрика.....

# 282
  • София
не съм го гледала, за мен ще е нов  Peace

# 283
 smile3521 smile3521 smile3521 И надявам се, ще ти хареса! Peace

# 284
  • София
После ще споделя отзиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт