"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 184 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Да, филмите по третата авторка са снимани там, но сега ми бяга името.....Открих го - Инга Линдстрьом.

# 346
  • София
 Peace

# 347
# 348
  • София
Беше интересен. Струва си да се гледа  Peace

# 349
Привет, момичета, отдавна не съм се появявала.... Попаднах на филм, който не бях гледала:

Любов на хоризонта

Романтичен филм с уч. на Сузане Гартнер, Йохен Хорст, Сабине Бах, Александра Хелмиг, Даниел Рор, Даниел Фюнфрок и др.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 01:17 от arpha

# 350
  • София
И аз не съм го гледала  Peace И този в 20ч за Тоскана не бях гледала. Днес съм на далавера  Wink

# 351
И аз! Joy Joy Joy Но Тоскана все в края го хващам, ще чакам повторението някога...... Wink Wink Wink
Ха, то започва сега..... newsm68 newsm68 newsm68
Не намирам снимки обаче и нет нямам, прекъсва, добре, че бяха тези два филма днес! Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 01:00 от arpha

# 352
Спешна помощ - Тоскана

Оказа се супер! Вдъхва надежда! bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 01:16 от arpha

# 353
Привет! Grinning Днес отново попадам на непознат за мен филм:

"Втори шанс за любовта" - Im Zweifel für die Liebe

Романтичен филм с уч. на Хенриете Рихтер-Рьол,Ян Сосньок, Гюнтер Гилиан, Ренате Шрьотер и др.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:18 от arpha

# 354
"Спешна помощ: Тичино"

Rомантичен филм с уч. на Сузане Улен, Юрген Хайнрих, Надя Тилер, Андреас Тобиас, Марек Ерхард и др.

Лекар по заместване в Тичино

The Holiday Doctor in Ticino

Поредната история за пациенти, този път за младоженците София и Андреас. Няколко дни преди сватбата Андреас изчезва безследно. Неговият приятел Бернд, който е пристигнал от Сингапур, знае, че Андреас вече два пъти в живота си е бягал преди сватбата и е изчезвал. Той го разказва на годеницата му. Затова тя не търси Андреас много усърдно. Той претърпява злополука, докато се разхожда. Лекарката Ане Шефер го преглежда и изпраща в болница. Там той лежи няколко дни в кома. Не могат да го идентифицират. Годеницата му иска да си спести подигравките и неудобството пред многобройните гости на сватбата. Затова също смята да
изчезне, но вижда човек, който носи якето на Андреас. Така научава за злополуката с изчезналия й годеник. В същото време лекарката допуска, че може да е станало нещо такова. Щефан – младежката й любов, който трябва да замества Ане Шефер през отпуска, също проучва случая. Сватбата на Андреас и София успява да се състои, макар и в по-тесен кръг.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 20:39 от arpha

# 355
  • София
Заспах по средата на "Втори шанс за любовта", може ли някой да ми разкаже финала в спойлер  Praynig

# 356
Днешните Пепеляшка за една нощ и Изпитания на любовта не съм ги гледала!http://www.kino.de/kinofilm/rosamunde-pilcher-herzensfragen/134959

# 357
Заспах по средата на "Втори шанс за любовта", може ли някой да ми разкаже финала в спойлер  Praynig
Пропуснала съм поста ти, missence, съжалявам...... Оказа се, че по - малкият брат дължи пари на бившия им, уволнен съдружник и той затова го притиска да продадат земите на манастира за да си ги върне.... Секретарката е влюбена в по - големия брат и прави интриги.... Монахинята си помисли, че близостта им на лодката е била само използвачество и той ще продаде земите и манастира, въпреки нейната любов. Тръгна си и му остави  писмо, с молба да послуша сърцето си, но братът не му го даде.... После, той отиде да разговаря с нея и да и' върне синджирчето, но тя отказа да се срещне с него, въпреки, че дори главната монахиня я уговаряше....Договорът за манастира беше удължен с още 50 г. и така продажбата отпадна. Един частен детектив следеше през цялото време онзи престъпник и когато той отвлече момичето, детективът разкри цялата схема на изнудването.... Междувременно, след обаждането в манастира, че търси децата си и монахинята се хукна да ги търси..... Тогава детективът каза, че е проследил отвличането до една вила в планината и монахинята се появи там, уж, че няма бензин. Последваха боеве, удари и накрая всичко завърши със сватба.

# 358
Днешните Пепеляшка за една нощ и Изпитания на любовта не съм ги гледала!http://www.kino.de/kinofilm/rosamunde-pilcher-herzensfragen/134959

Благодаря, Mama_na_Bobko, аз довечера ще им се наслаждавам, че сега съм на вълна зимни спортове.....

# 359
  • София
arpha, мерси за преразказа. Така ме е яд, че заспах  Embarassed

Mama_na_Bobko, мерси за инфото. Довече ще гледам и двата филма (надявам се)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт