"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 184 824
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Има още време до студа, но и не си изпуснала много това лято..... Доста повторения имаше..... Grinning

# 451
  • София
Има още време до студа, но и не си изпуснала много това лято..... Доста повторения имаше..... Grinning

Аха...е, ще гледам да наваксам  Laughing

# 452
Момичета в този торент:
http://www.escape-bg.net/torrents.php?search=Rosamunde+Pilcher%3 … r=desc&page=0
има  доста филми на Розамунде с българско аудио.

# 453
Момичета в този торент:
http://www.escape-bg.net/torrents.php?search=Rosamunde+Pilcher%3 … r=desc&page=0
има  доста филми на Розамунде с българско аудио.
Много благодаря, bat62!   bouquet Имам доста пропуснати напоследък, непременно ще погледна.....

# 454
За съжаление се свалят много бавно, ако въобще се свалят някой от тях.В същия сайт има и филми по романите на Utta Danella.

# 455
Вероятно няма достатъчно сийдъри, търпение като има, но и време ни трябва, а сега моето специално, е доста кът..... Разчитам на уикенда......

# 456
  • София
И аз в последно време имам много пропуски  Rolling Eyes

# 457
Привет!  Grinning Grinning Grinning Отдавна не съм писала, но тази вечер попаднах на прекрасен филм, мисля, че е даван отдавна, но не сме слагали инфо за него:

"Излъгани чувства" - Zum Teufel mit David

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 01:17 от arpha

# 458
  • София
Имам доста пропуски в последно време, а все дават филми, които не съм гледала  Embarassed

# 459
  • Варна
Днес гледах третата част на Нюанси на любовта по Розамунде Пилхер и там разказваха за някаква Пандора, която била болна от рак и се самоубила.
Аз имам спомен, че съм гледала подобно нещо във филм по Диема Фемили. Пандора, която беше болна от рак се върна при семейството си, което не беше особено доволно да я види, ходи на някакво тържество и после се самоуби като се удави. Не мога обаче да си спомня как се казваше филма. Нито повече подробности.
Ако някой се сеща ще съм му благодарна да ми припомни.

# 460
http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=8061
Септември - 1 и 2 част

Режисьор: Колин Бакси
По романа на: Розамунде Пилхер  
Участват: Жаклин Бисе, Едуард Фокс, Майкъл Йорк, Мариел Хемингуей, Вирджиния Маккена, Пол Гелфойл и други
Държава: Германия, САЩ, Великобритания
Жанр: Романтичен
Година: 1996
Времетраене: ~3 ч.
Аудио: Българско
Качество: ТВ рип

Резюме:
В малко шотландско селце животът тече бавно и спокойно. Балът, който ще се организира в чест на 21-я рожден ден на Кейти Стейнтън, ще се превърне в събитието на сезона. Но той ще събуди и стари, загадъчни истории, ще предизвика любопитството покрай потайна нещастна любов. За бала ще се върне отдавна напусналата селото Пандора, за която всички говорят с недомлъвки. Стара любов, предателство и изневяра, семейни кавги, прогонили я в миналото от родния дом. Всъщност обаче, ще се окаже, че тя се връща само за да види за последен път дома си и да умре щастлива..

# 461
  • Варна
vpa, благодаря!   bouquet

# 462
В момента гледам прекрасен филм по романа на Розамунде Пилхер -

"Завръщане у дома"

Толкова познати актьори от миналото - любимата ми Сюзън Хемпшир, а Кийра Найтли е още момиченце.....

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 14:45 от arpha

# 463
В момента дават продължението на "Завръщане у дома", заглавието е "Имението Нанчероу", някои актьори са сменени, започва доста устремно..... Изглежда ще се води борба за запазване на имението..... По-късно ще търся снимки.....

О, забравих, честит двоен празник - 8ми март и Тодоров ден на всички, които четат темата!

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 15:00 от arpha

# 464
Имението Нанчероу

Видях, че горе се е скрила снимката на Сюзън Хемпшир.  Sad  Радвам се, че участва и в продължението. Въпреки, че не съм сигурна, че тази снимка е от същия филм я слагам, дано не изчезне пак Praynig Praynig Praynig:

Разбрах, че е от Дейвид Копърфийлд - 1969

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 15:26 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт