"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 920
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Привет, мила, много се радвам, че си успяла! Hug  Току що сложих и двете части на обедния филм в оригинал, но на предишните ми постове! Grinning Grinning Grinning

# 241
Привет, отново днес, малко тежичка ми се стори втората серия на "Две сърца срещу короната", довечера ще гледам по - обстойно, че днес пак само слушах. Ще обърна повече внимание и на

Спешна помощ: Прованс

# 242
  • София
и аз май повече на повторенията разчитам  Peace

# 243
Привет, по обяд попаднах на прекрасен филм "Сестри", препоръчвам го на всички, a ако попаднате на повторение, моля анонсирайте, че да си го изгледам целия още веднъж! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 15:21 от arpha

# 244
И сега дават много приятен филм: Дългият път към щастието

# 245
  • София
втория и аз го гледах  Peace

# 246
  • София
Днес гледах по Диема Ф. "Противоречива любов" с моя любимец Erol Sander  Heart Eyes

# 247
Днес ми излезе душата от работа и съжалявам много, че го изпуснах, защото не го бях гледала..... Хвърлих само едно око на края, но така и не видях дали се отказа от църквата и събра ли се с приятелката си..... Дано го повторят! Praynig Praynig Praynig А този, който дават в момента, за двете сестри, съм го гледала.... Също е много приятен и сериозен.....

# 248
  • София
Днес ми излезе душата от работа и съжалявам много, че го изпуснах, защото не го бях гледала..... Хвърлих само едно око на края, но така и не видях дали се отказа от църквата и събра ли се с приятелката си..... Дано го повторят! Praynig Praynig Praynig А този, който дават в момента, за двете сестри, съм го гледала.... Също е много приятен и сериозен.....

да, отказа се от църквата, спаси я от бащата на детето й. Дадоха ги на първото причастие на детето. Бяха двамата, шастливи  Heart Eyes

И на мен ми хареса филма за сестрите  Peace

# 249
Благодаря, мила! Надявам се, че за следващата събота ще съм на линия вече с коментар и снимки, както преди! Успешна нова седмица ти пожелавам! Grinning Grinning Grinning

# 250
  • София
Благодаря, мила! Надявам се, че за следващата събота ще съм на линия вече с коментар и снимки, както преди! Успешна нова седмица ти пожелавам! Grinning Grinning Grinning

и аз на теб  Hug

# 251
  • София
Днес гледах и 2-та обедни филма и сега гледам вечерния. Всички ми харесаха  Peace

# 252
Привет, missance, днешните бях гледала, разтоварващи и по - различни от досегашните.... Току що пускам сегашния, не е ли за една германка, която се учи да готви в Италия? newsm78

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 21:54 от arpha

# 253
Да, той е, гледала съм и него! bowuu bowuu bowuu И е хубав!

# 254

Целувки по рецепта (Kisses a la Carte)

Германия / 2008 / романтична комедия по Диема фемили

Режисъор: Дийтмар Клайн
В ролите: Жанин Кунце, Хайко Дойчман, Валтер Гонтерман Клаудио Кайоло и др.

Реджина се изхранва работейки в кухнята на едно заведение на магистралата. Веднъж Салваторе я кани в своя ресторант на брега Амалфи. След като вижда нейните кулинарни способности, той веднага я наема като помощник готвач. Въпреки че Салваторе е гений в кухнята, той е забравил как да се наслаждава на живота. За съжаление не всички в района са щастливи от пристигането на Реджина.

Общи условия

Активация на акаунт