"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 185 041
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за посрещането Hug
Преди ги гледах много, сега съм далеч и наваксвам само от торентите. Иначе още не съм открила канал, по който да ги дават и много ме е яд Embarassed

# 406
Привет! От две, максимум три седмици по Диема фемили отново излъчват автентични немски филми. Доста реалистични, понякога с пародиен привкус, премерен хумор...... Особено ми харесаха вчерашните и стискам палци да ги повторят лятото,  Praynig Praynig Praynig бих ги изгледала с удоволствие още веднъж. smile3521

Сега дават

"Млади и на 50" - Halbe Hundert

романтична комедия с уч. на Мартина Гедек, Йохана Гастдорф, Лесли Малтон, Торбен Либрехт, Катрин Бауерфайнд и др.

Уаааааау, въпреки положителния финал, аз го възприех откъм сериозната му страна...... Всичко имаше в този филм.......

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:30 от arpha

# 407
Но да си дойдем на думата с

"Четири лапи" - Liebe auf Vier Pfoten

романтична комедия с уч. на Зузане Михел, Флориан Фиц, Зигфрид Раух, Михаел Кинд и др.

# 408
  • София
За съжаление този уикенд нямах възможност да гледам  Rolling Eyes

# 409
Момичета филмите могат ли да се теглят от някъде? Търсих в Мастерс, Замунда, никъде не ги откривам...

# 410
И моето гледане е малко условно, повече на слушане го избивах, докато се занимавах с градински фитнес smile3503 smile3521, а пък вечерта очите ми се притварят от умора..... Та затуй се надявам на повторения през лятото, есента...... Но снощните и двата ги изгледах, а първият си беше доста сериозен..... Wink Wink Wink Приятна и успешна седмица! Grinning Grinning Grinning

# 411
Момичета филмите могат ли да се теглят от някъде? Търсих в Мастерс, Замунда, никъде не ги откривам...

Доста скорошни са и вероятно още не са качени..... Да се надяваме, че след това излъчване, вече ще ги има..... Grinning

# 412
  • София

Доста скорошни са и вероятно още не са качени..... Да се надяваме, че след това излъчване, вече ще ги има..... Grinning

И аз се надявам  Peace

# 413
"Любов в Шварцвалд" -  Schwarzwaldliebe

романтична комедия с уч. на Тимъти Пийч, Зигфрид Раух, Клаудин Вилде и др.

# 414
Диема фемили пак промениха схемата, сега от12ч. дават нови филми, а от следобед и вечерта повтарят давани...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 415
  • София
Диема фемили пак промениха схемата, сега от12ч. дават нови филми, а от следобед и вечерта повтарят давани...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

И този от 12ч. не го повтарят вечерта   Crossing Arms Досега не успях да гледам нито един филм от 12ч.  Tired Много неудобен час  Rolling Eyes

# 416
 wavey wavey wavey Да се надяваме, че отново ще я променят...... Praynig Praynig Praynig

# 417
  • София
Дано  Peace Надяваме се и на повторение  Peace

# 418
  • София
Страхотни филми хванах днес по БТВ и Диема Ф.

По БТВ- "Колие с еделвайси", а по Диема Ф.- "Ухание на детство"  Heart Eyes

Препоръчвам ги, аз не ги бях гледала   bouquet

# 419
"Колие с еделвайси" -  Das Edelweisscollier

Жанр: Романтичен
Режисьор: Георг Шийман
Държава: Германия, 2009 г.
Актьори: В ролите: Луси Баар, Ексейвиър Хътър, Елън Швайърс, Никола Тигелер и др.

Лена Бахмейър се връща в родния си град, за да започне работа като психотерапевт. Обаче тя дори не е подозирала, че предложението за работа всъщност е било уговорено от Шарлоте – богата баронеса. Лена не разбира за намеренията на Шарлоте, докато не среща нейния внук Матиас вон Ротенщайн. Преди време Матиас е бил голямата любов на Лена, но след кошмарна връзка и сериозен инцидент той се е превърнал в сянка на това, което е бил преди. Докато Лена се опитва постепенно да го върне към нормалния живот, старата баронеса се оказва в смъртна опасност...

http://www.btv.bg/movies/movie/1418402496-Kolie_s_edelvaysi.html

Жалко, изпуснах и двата..... Значи вече трябва да имаме предвид и събота 13ч. по БТВ, може би и неделя.... newsm78 newsm78 newsm78 Ще проверя.....

Ха, сега попадам на края на филма, понеже имам вариант с 2 часа назад и се оказа, че ми е познат, но как е възможно, хващам го все от едно и също място.....

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 16:22 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт