"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 184 975
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Момичета филмите могат ли да се теглят от някъде? Търсих в Мастерс, Замунда, никъде не ги откривам...

Здравейте!

Регистрирах се само за да ви информирам, че има доста от немските филми в avatar-bg.org.  Wink

# 421
Момичета филмите могат ли да се теглят от някъде? Търсих в Мастерс, Замунда, никъде не ги откривам...

Здравейте!

Регистрирах се само за да ви информирам, че има доста от немските филми в avatar-bg.org.  Wink
Благодаря,  Kobaro !   bouquet  bouquet  bouquet Grinning Grinning Grinning

# 422
В момента по Диема фемили, пак е нов:

"Морски бриз" – романтичен филм с уч. на Гюнтер-Мария Халмер, Тереза Вайсбах, Флориане Даниел, Ингеборг Вестфал, Дирк Мартенс и др.

# 423
Проверих, по БТВ няма немски филм от 13ч., значи само в съботите......

# 424
  • София
В момента повтарят "Морски бриз". Не съм го гледала, ще му отделя време  Peace Преди това от 20ч. гледах "Любов на хоризонта" за пореден път, но пак ми хареса  Peace

# 425
Споделям, напълно и направих същото.... Grinning Grinning Grinning 

Морски бриз ми е малко труден като тематика, особено началото, после бива, но нещо не ме грабнаха актьорите......

# 426
  • София
Споделям, напълно и направих същото.... Grinning Grinning Grinning 

Морски бриз ми е малко труден като тематика, особено началото, после бива, но нещо не ме грабнаха актьорите......

Тъкмо влизам да споделя, че "Морски бриз" нещо не ми допадна   Embarassed Нито сюжета, нито актьорите  Tired

# 427
 newsm68 newsm68 newsm68 Привет, оказах се права, започнаха да ги повтарят филмите..... Сега дават:

"В долината на дивите рози: По заповед на сърцето" - Inga Lindström: Mein falscher Verlobter

романтичен филм с уч. на Ева Хаберман, Оливър Буц, Елеоноре Вайсгербе и др.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 15:29 от arpha

# 428
Oт 12ч. беше много готин филм, сега ще погледна, че ми бяга заглавието.... Ето:

"Лятна любов" - Ein Sommer auf Sylt

романтична комедия с уч. на Кристине Нойбауер, Дейвид Си. Бънърс, Хенинг Баум и др.

http://www.tvspielfilm.de/kino/filmarchiv/film/ein-sommer-auf-sy … icationMovie.html

# 429
  • София
За съжаление го изпуснах, но гледах този от 20ч. и много ми хареса  Heart Eyes (бях го гледала, но не целия).

# 430
  • София /Абсурдистан
Как съм пропуснала тази темичка до сега  Simple Smile
Страхотни са тези филми! Ще потърся в торентите, че нямам нерви за реклами иначе.

# 431
  • София
Гледам този от 12ч, но нещо не ми харесва. Ще чакам следващия от 14ч. Rolling Eyes

# 432
Как съм пропуснала тази темичка до сега  Simple Smile
Страхотни са тези филми! Ще потърся в торентите, че нямам нерви за реклами иначе.
Привет, добре дошла, Unknown_lady! Grinning Grinning Grinning    bouquet Подсещаш ме да погледна началото.... След 12 дни правим година, не сме много напористи и редовни, общо взето пописваме само в събота и неделя, но за мен, специално, е удоволствие.....Сега пак ще се разровя да открия филма, който в момента дават.....

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 14:51 от arpha

# 433
Гледам този от 12ч, но нещо не ми харесва. Ще чакам следващия от 14ч. Rolling Eyes
Да, помъчили са се да представят няколко сериозни проблеми, като са търсили да уловят дори по-малко от 1% романтика и комиъм..... Мисля, че е даван.....

"Зовът на сърцето" – Woran dein Herz hängt

романтичен филм с уч. на Юлия Кошиц, Оливер Момсен, Дорис Кунстман, Петер Франке, Дитрих Холиндербоймер и др.

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 14:14 от arpha

# 434
здравей arpha този филм го търся от миналия месецно като го напиша в замунда не ми излиза моля ако някой знае как да си го изтегля да ми помогне.Благодаря предварително и лека на всички

Общи условия

Активация на акаунт