Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 5

• 46 806
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
От днес един Гео.

Гео Милев като съчетание ми е съвсем нормално, но като го видиш наистина  Thinking.
Добре че не е Гейо.  Mr. Green Laughing

# 631
Нелиа

# 632
Алара

# 633
Вилис - мъж
Венециела
Хермина
Срум
Митрофан
Дженю

# 634
Вилис - мъж
Венециела
Хермина
Срум
Митрофан
Дженю
  Shocked
Срум?  Shocked Това пък от къде идва?  Crazy

# 635
Не е сгрешен Крум.
Идея нямам защо е такова името.

# 636
Жоржет- не е толкова странно и необичайно, но го свързвам с материята и затова го слагам тук;
Елита
Еланор

# 637
Имах съученичка Жоржет.
Има и вариант Жоржета.

# 638
Да, Жоржета ми е нормално име. Може би от Жоржета Чакърова...

# 639
фенове на Влателина  Heart Eyes

Цитат
Времето минаваше и настъпи 1421 година. През март Фродо отново заболя, но с големи усилия успя да укрие това, защото Сам си имаше други грижи. Първата рожба на Сам и Рози се роди на двадесет и пети март.

— Е, господин Фродо — каза Сам, — малко съм на зор. С Роза бяхме решили да го наречем Фродо, ако не възразявате, обаче се случи момиченце. Хубавица, да й се не надяваш, добре, че се е метнала на майка си. Та сега не знаем какво да правим.

— Е, Сам — рече Фродо, — какво лошо има в старите обичаи? Избери име на цвете, да си прилича с Роза. Половината девойчета в Графството имат такива имена, какво по-добро?

— Сигурно сте прав, господин Фродо — отвърна Сам. — Много красиви имена съм чувал по чужбината, но ми се струват попрекалени за ежедневна употреба, дето се вика. Старика казва: „Тури нещо късо, та да не го режеш за по-удобно.“ Но ако ще е име на цвете, няма да мисля за дължината: трябва да е красиво цвете, разбирате ли, защото за мен тя е най-хубавата и тепърва още ще се разхубавява.

Фродо помисли малко.

— Добре де, Сам, какво ще речеш за еланор, слънчевата звезда, нали си спомняш ситното златно цвете в ливадите на Лотлориен?

— Пак сте прав, господин Фродо! — възкликна възхитеният Сам. — Точно това ми трябваше.

# 640
Не знам дали е споменаван тук кмета на район Надежда в Сливен- Портокал Портокалов Laughing

# 641
  • София
Мегалина

# 642
  • Бургас
Геодар

# 643
Звучи ми като Говедар  hahaha Mr. Green

# 644
Тихослав  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт