Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 5

• 46 870
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
И другите ми направиха впечатление, но това е... върха. Crazy
Сигурно е завидно доблестен човек. ooooh!

# 181
  • Сопот, Пловдив
Преди врем съм гледала репортажи за едно изчезнало дете, което се казваше Съвестин.

# 182
Да,аз също..Имаше един сайт за изчезнали хора,там имаше една студентка с име Ягодина.

# 183
Иванеса и Цветея - имена на деца от детската площадка.

# 184
Чезара,Енола

# 185
Йонела
Панагиа
Едит
Мерлин
Чудомира
Весилия
Леонора
Цветемила
Ионна-Неда
Любена
Илонда
Ивилина
Симена
 имена на деца от български сайт за модели  

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 16:08 от la`passion

# 186
В един именник попаднахме на звучното българско име Цвръцлю и почто цяла бременност нероденото ни синче се нарича галено Цвръц Mr. Green Но като се роди ще скрия тази истина от него Wink Blush
ох, не...... Joy Joy Joy
На последното детско парти дойде едно детенце-Атила-през цялото време се оглеждахме за Хектор.... Joy
А как ви се струва галено на Ангел-Ани, на Мариян-Мими...ми те майките ги изпедерастяват с извинение....

# 187
...ми те майките ги изпедерастяват с извинение....
Така! /без извинения/

# 188
  • Сопот, Пловдив

На последното детско парти дойде едно детенце-Атила-през цялото време се оглеждахме за Хектор.... Joy
А как ви се струва галено на Ангел-Ани, на Мариян-Мими...ми те майките ги изпедерастяват с извинение....

Атила да не е имал нещо турско или унгарско в кръвта си, за тези етноси това е нормално мъжко име. Иначе аз Хектор бих го чакала, ако момченцето се казваше Ахил...

А на мен ми харесват такива галени имена, щом на майката отвътре й идва да казва така на детенце. Насила няма как някой да ги изпедерасти само с галено име.  Peace

# 189

Иначе аз Хектор бих го чакала, ако момченцето се казваше Ахил...

Аз също не бих чакала точно Хектор да застане редом до Атила... Peace

На мен името ми харесва,както и някои от прабългарските имена,но имайки предвид,че детето ми би станало обект на подигравки,едва ли ще му го дам Peace

# 190
Атила е чудесно мъжко име. Разбира се, едва ли е по вкуса на традиционно настроените.
Винаги съм знаела, че мъжествено-стържещото име Григор е носено от 100% мъжкар. Как иначе?

# 191
Жмунц- прелиствайки "български" именници,където никак учудващо за мен- присъстват Джон,Роберт,Жоан,Жоземир и др.типични местни имена.

Елдар ми харесва много-българско име от 15 в.,но нищо чудно детето ми да ме намрази за такъв избор Mr. Green

# 192
Роберт се казва съседът на майка ми. /над 70 е/ Simple Smile

# 193
  • Сопот, Пловдив
В ученическите години имах приятели с презимена Хариев и Ромеов. Значи сега тези Хари и Ромео трябва да са на около 50-60 години. Става въпрос за родопския край.

# 194
В ученическите години имах приятели с презимена Хариев и Ромеов. Значи сега тези Хари и Ромео трябва да са на около 50-60 години. Става въпрос за родопския край.
Нали е имало Именици и такива чужди и буржоазни имена са били забранени?  Rolling Eyes
Така съм чела. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт