Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 822
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • ES
Отслабване с Пол Маккена - Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 30.08.12.
smile3525
Pinkito, честито, дано новата ти работа оправдае очакванията ти и те направи щастлива.
Аз питах за ритуали за намиране на работа за мъжа ми, казах му за новолунието и, че трябва да се напишат желанията, а той, че защо трябва да ги пиша, не може ли само да си ги мисля. И не ще да ги пише Confused
Аз как мога в моите желания да вмъкна това той да си намери работа? Например - "Аз съм проводник, за да намери той работа или ще имам информацията и възможността да му помогна", така става ли?
За времето на писането - пишат се до 8 часа при влизането в Дева, т.е. ако новолунието в дева е в 3 ч сутринта, до 11 ч на същия ден мога да ги напиша, така ли?

# 451
  • Пловдив
Pinkito, честито! Много успехи и пари ти пожелавам!  bouquet

# 452
  • Под кленовите дървета
Пинкито, честитои много успехи  bouquet

# 453
Добро утро!Откоро разглеждам този сайт и много го харесвам.Днес например ми хареса написаното за пръстите и ще започна да го прилагам.Бях безработна и приложих някой неща които прочетох в сайта и си намерих работа.Много неща правих и незнам кое по точно ми е помогнало.Сега  ще започна да се приготвям за работа,но в неделя ще напиша и споделя нещата които съм направила.Работата не е платена,но без пари не се стой .Искам да споделя,аз имам проблем,че когато си намеря работа не мога да се задържа дълго време.Каво да правя,че да мога да работа,а не след 2-3 месеца да напусна.Имам кредит да плащам,а и за парното и студена вода се натрупа.Дайте ми съвет как и какво да направя.За сега това и успешен ден на всички.

# 454
Моля ви,кажете кога точно ще се пишат желанията,че нещо се обърках.

# 455
  • София
Моля ви,кажете кога точно ще се пишат желанията,че нещо се обърках.
Новолунието в знака Лъв е в 18.54ч. на 17.08.2012г., а празният ход започва от 20.55ч., т.е има около 2 часа да се пишат желания.
В 03.33 ч. на 18.08 влиза в Дева.

# 456
Благодаря ти july1993
  bouquet

# 457
Привет , аз пък да ви се похваля - току- що направих ритуалът със саморонските гащи - голям купон ви казвам , ей .... Joy

# 458
  • София
За пръстите на ръцете, добре. А някой да има представа за пръстите на краката? Тъкмо си мислех, че най-на края съм се изчистила от негативите на една вече бивша връзка и си счупих пръст на крака.

# 459
Pinkito Честито, дано да си много доволна от работата и заплащането, както сега, така и за напред  Praynig

Аз да се похваля, изкарах близо 2 седмици на морето  newsm44,
но сега като се прибрах и ме налегна една лека депресийка (меланхолия), изобщо не ми  се прибираше чак сълзи ми напираха в очите  Sob, както винаги, мога да стоя там до безкрай, но няма как, отпуската е към своя край  Tired Face
От хвалебствено стана отчайващо, но......, ще го преживея  Hug

# 460
Може ли инфо за ритуал с пръстите,за какво се прави,как;

# 461
  • София
Аз пиша желания на всяко новолуние. Но снаха ми си е написала едни и не ги подновява, според нея нямало смисъл. Вие какво мислите по въпроса?

# 462
  Честито за новата работа   bouquet Аз, патицата, явно прекалих с празнуването Wine Glass и пропуснах вчера новолунието, моля ви се  ooooh! smile3537 и днес наваксвах с желанията. Почвам сега да си пиша благодарностите, че имам доста да благодаря.
  Радвам се, че сте подхванали сеенето на стотинки и червените гащи, резултатът скоро ще е налице  Money
  Благодаря за материалите от Пол Маккена  Hug Ще ги разгледам, нали съм си стройна кат' фиданка  Embarassed
  Svedd, в края на отпуската оревах положението, напълно нормално си е  Wink

# 463
  • София
  Честито за новата работа   bouquet Аз, патицата, явно прекалих с празнуването Wine Glass и пропуснах вчера новолунието, моля ви се  :

Да не бъркаш? Не е ли днес новолунието? Поне на календара ми е така.

# 464
  Честито за новата работа   bouquet Аз, патицата, явно прекалих с празнуването Wine Glass и пропуснах вчера новолунието, моля ви се  :

Да не бъркаш? Не е ли днес новолунието? Поне на календара ми е така.

Хахаха, на лаптопа ми нещо се е объркал календара  Joy  hahaha Пък и аз явно съм с един ден напред   #Crazy Явно хич не ме слуша вече главата, отивам да си почивам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт