Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 053
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Аз с Вселената си разговарям без особени ритуали  Crossing Arms Просто малко медитация, отпускане и започвам да си  казвам каквото ми е на душата  Wink

а, това ли е Grinning - мислех, че има нещо конкретно писано по това; ако се сещате дайте линк

# 676
Здравейте ! Имам изпълнено желание !!! Верно  на този етап само до половина, но...
След много дълъг период, в който бях без работа...ЧУДО ! Преминах първият етап- допускане до събеседване ! Знам, че трябва да ви благодаря за съветите, които публикувате и аз изпълних...БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!
Успех.  bouquet

# 677
Здравейте, мили феи Heart Eyes Отдавна не съм писала тук - то е защото имам много работа, така е като ти се сбъдват мечтите : растат и делата Hug Мили и любими, реализираха ми се няколко съкровени мечти - коя от коя по - значими за мен... Работя любимата си работа, обградена съм от радост, любов и вдъхновение вкъщи, на работа и вътре в себе си. Всеки ден благодаря на Бог и Вселената за изобилието и благодатта - правя си ТЕС, медитации, визуализации и желанията ми израстват заедно с мен. Живея с увереността и убеждението, че идват към мен следващите ми щастливи реализации - и аз вървя към тях. От понеделник е новото ми прекрасно начало и искам да споделя с вас, че и най - смелите ни мечти се сбъдват! Само вярвайте, вървете към тях и се вслушвайте най вече в себе си Heart Eyes Благодаря ви, че сме заедно и се подкрепяме и споделяме взаимно Hug
Хубав празник на Съединението днес и щастлив месец септември на всички ви, мили феи! Hug

# 678
Koral  Hug не знам случайност ли е това, но скоро си мислех за теб и вдъхновяващите ти постове!

Честити сбъднати желания! Честито ново начало, нека става все по-прекрасно!
Благодаря за надеждата и вярата, които вдъхваш!

Честит празник на теб, на всички ни!

# 679
 koral  , мисля , че поста ти дойде тъкмо навреме , защото се бях отчаяла малко - то на всеки човек като се разболее детенцето сигурно е така
         . Много моля , ако можете се помолете за него - правя всички възможни ритуали , но нещо не се получава.... Praynig

А сега да ви напиша накратко за моята най- голяма сбъдната мечта.
 От тринадесет годни сме заедно с мъжът ми , но детенце нямахме  - всеки месец чаках да се случи   чудото , но все не ставаше. Излишно е да споменавам на колко лекари и специалисти сме ходили , какви ли не изследвания сме правили за толкова години , но никой и нищо не се откри - причина нямаше  , но и детенце нямаше ....Стигнахме до инвитро оплождне , въпреки че нямаше медицински показания за това . Направихме процедурата и остана чакането - най- голямото на Света......Нито една физическа болка не може да се сравни със голямото очакване , а страхът от провал ми дишаше във вратът. Реших да се мобилизирам , да мисля положително и да си гледам картата на желанията , която си бях направила преди самата процедура  - снимка от ехограф , показващ жив плод , нормално раждане ..., снимка на току- що изписано бебе с големи бузки - момченце .... , снимка на щастливи родители прегърнали бебенцето си..... Много ми помогна и Dess, която ми изпрати снимка на отец Серафим от Руската църква във София, чийто лик не оставях и за миг. Dess, благодаря ти !!!!И така дойде денят , във който трябваше да се направи тестът , а не ми стигаше куражът - плачех , плачех и накрая го направих ........показа заветните две чертички и продължих да плача , този път от щастие .....И така имаше още много изпитания , но в крайна сметка ...виждате резултатът, за който сега се моля , защото се разболя  и се надявам да е за кратко  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 12:21 от klem4e

# 680
  • Deutschland
Клем, какво му е на детенце? И ние бяхме болни, но се оправи много бързо. толкова и харесаха бонбоните за гърло, че още ги смуче, макар и здрава. Не се притеснявай, нали знаеш и това ще мине

# 681
  • Бургас
Момичета аз отново съм в дупка  никакъв  живец в мен

Tired

# 682
koral, това е един страхотен пост  Hug, дано с него да си "провлачиш краката" за всички нуждаещи се тук  Simple Smile
Нека имаш все повече успехи  занапред Praynig и нека всички се учим от теб  Hug

klem4e, ако е просто истинка, бързо ще се оправи според мен, какво му е на детеце, че така се запъва  Rolling Eyes, казвай за да помагаме с каквото можем....

# 683
На детенцето на пръв поглед е "нормална" болест , но ние бързо правим бронхиолити и поради прекарани вече два , сме на път да направим и астма . Първо започна с много висока температура - 5 дни ,минахме на антибиотик понеже получихме усложнение след херпангината - подути лимфни възли , а от днес  освен всичко останало - и киха , ихрема като вода ...и кашля .......Мислих , че се оправя , но ...явно нещата вървят на зле.
  Затова моля ви помогнете с някаква техника!!!

# 684
klem4e  
много позитивна енергия ти изпращам Hug
и един линк от първа страница,който вярвам,че ще помогне на детенце за бързо възстановяване

http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm

# 685
klem4e, според мен твоето детенце се нуждае от засилване а имунната система, пробвай с Ехинацея, ако вече не си, давай му мед , лимон и  глицерин 1ч.л. (от аптеката), така оправям кашлица когато я хвана в началото. За хрема-капки вит С или сок от лимон. Може вече да си правила тези неща, но за др не се сещам освен и за ТЕС, за температурата и не само.....

# 686
Момичета аз отново съм в дупка  никакъв  живец в мен

Tired

И аз така  Rolling Eyes  Усилено работя да се стегна, че вече сама на себе си досадих  Crazy
koral, благодарянти за поста  Hug Дай Боже някой ден всички да публикуваме само такива  Praynig
  Клемче, дано бързо се оправи малкият  Praynig Дечицата за жалост често боледуват . Аз бях дърто магаре (до 19-20 г.),  всяка зима правех по два бронхита с всички допълнителни усложнения и красоти. Откакто не живея във Варна , май само веднъж съм боледувала и то гърло ме боля. Тая непрекъсната влажност, много зле влияе на дробовете  ooooh! Не знам какво мислиш за ангелите, има линкове на първа страница, ако искаш помоли се на Архангел Рафаил- той има лечебни способности, на него се молим за здраве.

# 687
  • София близо до Витоша
Момичета ,

утре съм рожденничка и знам , че ще бъде най-хубавия в живота ми , защото до мен ще бъдат любимите ми хора , двете ми малки дъщерички и моя съпруг. За подаръци от мъж ми не очаквам, в момента сме зле финансово , но това че сме заедно , има разбирателство помежду ни и имаме тези прекрасни създания ....Е много искам и едно жилище като подарък и си го пожелавам . ДОМ изпълнен с много любов , пълен с детски смях и глъч .

# 688
Благодаря на всички ви - от половин час и гласът ни изчезна  Cry

# 689
  • България
Клемче , не се притеснявай ще видиш че детенцето ти е силно и ще оздравее . Мисли за хубави неща,за да ти се случват чудеса . Спокойна нощ за теб и за детенце . Утре пиши как сте . 

Общи условия

Активация на акаунт