Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, и аз прочетох книгата Wishpin и не съм очарована. Не знам защо, но очаквах повече. Стори ми се някак трудна за разбиране, може би трябва да я изчета още веднъж за да вникна напълно. Thinking

# 106
 gicka , дано всичко е минало вече и да се е случило по най - добрият начин за баща ти и за всички около него  Hug

Вчера си направих списък със желания - очаквайте фукните ми !

# 107
  • София
magito1986, вече не искам да се сбъдват, поне по начина, по който си ги бях наумила. Какво да я правя тази карта сега?

# 108
И аз с въпрос за картата - когато режа хора от списание, да им махам ли главите или не? Mr. Green

# 109
И аз с въпрос за картата - когато режа хора от списание, да им махам ли главите или не? Mr. Green
  Аз не ги махнах, тя Вселена знае че съм аз  Simple Smile  Между другото с мацката която сложих на едно от желанията в профил доста си приличаме, 2-3 дни след като направих картата го забелязах.

# 110

Ами както те кефи, като ти е кеф, им ги махни, като не, им ги остави на хората  Laughing, нали все пак ще си слагаш твоята там  Wink

# 111
Момичета,ето ме-доста труден беше изпита, а уж се бях подготвила що годе по тематиката. Но неизвестноста си оказа влияние де. Писах,ама...конкуренцията беше голяма и май всички са доста по на ниво от мен. Няма нищо де,не пречи да се надявам,а и вие с мен Hug
gicka моля се за здраве,много здраве за баща ти! Praynig Praynig Praynig

# 112
# 113
Реших да не ги махам, някак си много зверски ми идват да са без. Mr. Green

sladurka, от теб ще чакаме хубави резултати от изпита, а от gicka - добри новини за баща й. Simple Smile

Вие като си направите карти, колко време ги държите, преди да си направите нова?
Освен картата се чудя дали и да не си направя списък с 25-те желания? Има ли смисъл? newsm78

# 114
Момичета, безкрайно съм щастлива!

Нещо, което мислех за невъзможно се осъществи! И то само с помощта на синята капка!
Не мога да си намеря място от радост!  Crazy

# 115
  • DE
Здравейте! Благодаря за темата и за хубавите мисли Simple Smile

На мен доста от желанията ми се сбъднаха и утре пак се зареждам на старта...да си призная не съм разбрала, че се пишат по 25 и сътворих бая повече миналия месец, ама важното че вселената ме чу  Peace

Имам една малка питанка: какво правите със старите желания? Аз моите ги написах и сложих на едно свещено място, сега обаче ще сложа новите там и се чудя дали има нещо определено да се прави със старите или каквото ми дойде? Мислех си да напиша ножи неща и да добавя новите при старите, ама май е по-добре да напиша без да гледам старите, тъкмо каквото не е станало ще го напомня на силите Simple Smile

От малка стана голяма питанка  Embarassed

Пожелавам ви успешно пожелаване утре! Здраве и много, много късмет!  Simple Smile

# 116
Здравейте! Благодаря за темата и за хубавите мисли Simple Smile

На мен доста от желанията ми се сбъднаха и утре пак се зареждам на старта...да си призная не съм разбрала, че се пишат по 25 и сътворих бая повече миналия месец, ама важното че вселената ме чу  Peace

Имам една малка питанка: какво правите със старите желания? Аз моите ги написах и сложих на едно свещено място, сега обаче ще сложа новите там и се чудя дали има нещо определено да се прави със старите или каквото ми дойде? Мислех си да напиша ножи неща и да добавя новите при старите, ама май е по-добре да напиша без да гледам старите, тъкмо каквото не е станало ще го напомня на силите Simple Smile

От малка стана голяма питанка  Embarassed

Пожелавам ви успешно пожелаване утре! Здраве и много, много късмет!  Simple Smile

А, желанията трябва да са най-малко 25, горна граница не знам. Peace

# 117
  • близо под тепетата
Айде, всеки така сладко да спинка Peace

Скрит текст:

Сладурка, ей такива 6-ци са ми най-любими - мислиш си, че нищо не си направил, казваш си "само да мина, няма значение с колко" и накрая  dazzler1  Честито!Ще чакаме голямата почерпка...  Blush Joy

ГраГра, пиши старите желания към новите...може да са формулирани по друг начин, с други думи Thinking аз смятам така да направя Crazy
Иначе за броя на желанията-зависи коя техника прилагаш. Аз си правя тази с 25 желания и 10 дена глезене  Flutter Laughing

А и вижте - тук пише интересни неща за пожелавания всяка вечер Peace Аз най-скромно си се възползвам да искам ли искам Laughing  и утре като си напиша желанията смятам вечерта да си ги сложа на перваза, понеже на другия ден е голям празник и така ще са много по-заредени и по-бързо ще дойде при мен исканото  Grinning  fiuuuuuu

Смайл, може ако ги махнеш, да си залепиш твоя снимка там? Thinking  Аз си правя на един сайт снимки с моята личност(да се чете "глава") там....даже тази с мечтаното здраво, право тяло стана все едно съм аз hahaha

Зара, аз бих я изгорила картата и бих си направила нова Peace ама нещо много бързо си мените мнението за желанията Whistling newsm78

# 118
  • София
Новолунието в Лъв чука на вратата  Simple Smile  Какво да си пожелаем?

http://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B … 0%BB%D1%8A%D0%B2/

# 119
Момичета, по колко желания пишете?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт