Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 086
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Tам през Атлантическия океан

Ще се радвам да ме посъветвате и да споделите своето мнение и опит.

Wink
Като спреш да четеш Крион ще ти мине  Grinning
Нормално е, под въздействието на книгите си , впечатлена си и т.н.  ....... след време ще ти остане само полезното от него  Wink

Преди и аз бях така 'облъчена' от Крион  Mr. Green  не съжалявам че съм чела книгите  Sunglasses но сега не ги опредеялям като нещо кой знае какво  Whistling

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 02:47 от Desss

# 91
  • Бургас
Много приятна е темата ви, ще ми бъде интересно да ви чета   Simple Smile

# 92
  • София
Аз явно ще си чакам трите години за сбъдване на желанията от картата. На мен нищо не ми се е сбъднало, но го отдавам на това, че все още не знам какво искам.

Новолунието е в Рак. Вече се омотах от този празен ход на Луната и не знам кога да пиша желания.

Сладурка, изпита ти е баш на Новолуние. Освен да ти пожелая много късмет, не знам какво друго. Нали знаеш, че на хубавите хора се случват хубави неща, а ти правиш толкова много за хората тук, че няма начин да не ти се получат нещата  bouquet

# 93
Привет на всички ! Искам на всяка една от вас да напиша по нещо , нооо......ще се въздържа заради "страхотното ми настроение " , за което се грижи мъжът ми. Нещо взе да ми писва та се чудя каква техника да приложа , че това да не се повтаря ли повтаря вечер през вечер.  newsm78 Ако ме насочите ще съм ви благодарна. Опитах се да поговоря с висшето му АЗ , но нещо явно не сме се разбрали.....Нищо не ми "мърка"....

verano azul , нещо подобно ми се случи и на мен във връзка със много болен близък човек и всеки ден носих забрадка в една малка църква и я оставях на чудотворната икона ....просто така ми идваше отвътре.....
На твое място бих носила дарове на икона на Св. Илия и бих го измолила от сърце за изцеление....

magito1986, дано не ми се разсърдиш , ама  тези слънчогледи ми напомнят само за олио и маргарин Joy / да се посмея напук на настроението си /

# 94
  • близо под тепетата
 hahaha все "грешни" неща, клемче, гле'й ги какви са жълти и засмени Wink я развихри малко това въображение  Hug
Пътувахме много рано сутринта-около 5:30 часа, и целите поля бяха засети със слънчогледи, тъкмо слънцето изгряваше...невероятно беше Flutter а преди слънчогледите беше всичко в рапица-пак жълто Laughing накъдето и да се обърнеш, все красоти виждаш Praynig
Отплеснах се... Rolling Eyes Hug

Пробва ли с договора за кармата? Ставало и за лошо настроение, песимизъм, всичко  Peace  Simple Smile

Скрит текст:
Последните 2 седмици почти през два дена започвам деня си с това:
(без локума Naughty )
А преди изобщо не пиех, максимум 1 фрапе/капучино на 2 седмици. Ама то накрая като виждам все хубави неща в чашата, няма как да се откажа  Laughing

Зара, ще се сбъднат! Повече търпение и вяра!  Hug
Новите си желания аз ще ги пиша след 13:13 с препоръките за Луна в Лъв  Crazy

# 95
Благодаря, Desss!

# 96
  • Бургас
Момичета баща ми е много болен и утре му предстои поредната операция  която изобщо не очаквахме
кажете ми молитва  или ритуал  помогнете моля ви  Cry

Praynig

през главата ми минават само .....мисли

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 22:16 от gicka

# 97
Аз пак изтървах темата  ooooh!

# 98
Здравейте и от мен. Тези дни си взех книгата wishpin и запоцчнах да я чета. Надявам се да науча да прилагам техниката. До сега не съм стигнала да разбера как се прави но дано не е много сложна. Искам да намеря мястото си в работата и работата която върша да ми е приятна. Да се чувствам в свои води. Дано. Аз такава карта на желанията още не съм правила но някой път ще се пробвам. Тя всеки месец ли се прави или може и еднократно. Лек ден и мислете позитивно....Лято е...... Sunglasses

# 99
Тъкмо влизам в темата, за да пиша за книгата Wishpin, ама Val27 ме е изпреварила.  Wink Аз също я чета в момента, все още съм в началото, но ако трябва да призная, нещо не ми допада. За мен това е книга писана за американския читател и отговаря напълно на американския начин на живот. Ще се насиля да я прочета, все пак.  Wink

# 100
  • Costa Rica
Тцъ, писана е от българин Naughty- лековатичко заиграване с Кастанеда, Симорон и Гроф но като за начало - става.

magito1986, хош гелдин ту дъ клуба на любителите на турско кааве. Наскоро ССФ ме обвини в снобизъм и префърцуненост заради тази ми страст, ама пък как ми пука само Wink.

gicka, стискам яко fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

Само да вметна, че Вълшебните Червени Кюлоти работят! Не е като да е завалял златен дъжд, но капе редовно.

Усмихнат ден на всички Hug

# 101
Тцъ, писана е от българин Naughty- лековатичко заиграване с Кастанеда, Симорон и Гроф но като за начало - става.

Наистина ли? Джеймс Соул тогава трябва да е някакъв псевдоним.  Crazy

# 102
  • Costa Rica

Наистина ли? Джеймс Соул тогава трябва да е някакъв псевдоним.  Crazy
Да. В предните теми някой даже беше дал подробности. Дано сега се обади. Praynig

# 103
  • близо под тепетата
gicka, той е много по-добре! Всичко по операцията е минало успешно! Честито!   bouquet

Делфина фон Ю., хош булдук  Hug кой пък смей да те обвинява?! #Crazy
иииии, най-много се дразня на такива - лате, мока, кон пана, макиато-ей това е префърцуненост Crossing Arms ooooh!
Скрит текст:
Има 2 заведения в Пловдив, където правят невероятно турско кафе - Ориент и Мохито; на това в Ориента му е по-добра утайката  Blush пък в Мохито е на "Мехмет ефенди" , сервирано със смокиня Flutter, обаче за утайката повече фантазия трябва да вкарвам Mr. Green 

Caipirinha, на мен също не ми допадна книгата....на 2 пъти започвам да я чета, ама нещо не ме пленява Wink
Иначе да-българин е авторът, брат на една известна водеща, но нали не гледам тв и не си спомням името ѝ.

При мен не знам кое от всичко работи за парички - то малко ли неща прилагам тия седмици  Joy редовно си зареждам портфейла със зарядното, нося си матрицата с мен, Хуна молитвата, etc.

P.S. Намерих чий брат е: Ирина Сарачинова

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 12:20 от magito1986

# 104
Даа, сетих се, че беше обсъждано по-напред в темата. Добре, че имам съкратения вариант на книгата, иначе няма изчитане.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт